In nici un caz nu cred ca discutia se va lasa cu rezolvari punctuale insa se pot discuta anumite chestii de principiu si modalitati de a lua in calcul toate propunerile (si eventual de a se purta discutii online punctuale).
exact ce ziceam si eu mai devreme. dialog si atat.
Gandeste-te cum ar fi sa vina 3 oameni de la MCTI si 25 de forumisti... cel putin penibil... am participat la discutii de genul asta si am vazut ce se intampla...
stim cum e. am vazut in alte locuri cum este asa ceva si cat de bine te intelegi cand e vacarm total.
Oricum ar fi pana la urma, sper ca partea practica si detaliile legate de o eventuala modificare a politicii ROTLD sa fie prezentate publicului larg si sa fie luate in considerare comentariile la documentatia prezentata public.
banuiesc ca pa pagina rnc sau ICI.
apropo.. am o intrebare: de ce nu ati prezentat aceasta idee si firmelor mari din romania care au o foarte mare greutate ca ISP, Hosting ca poate cine stie ce ajutor mai venea. Ma refer la RDS, Ines, Astral, GTS, Euroweb, ROL.ro, etc care sunt cei mai mari din Romania.
mi se pare ciudat ca sunteti doar cateva firme care aderati la aceasta idee si nu toti (nici macar din lista de sustinatori de aici) cu toate ca am gasii parteneri rnc garla daca am cauta mai amanuntit.
nici macar APTI nu a facut nik in directia asta si chiar daca nu e vremea mineriadelor tre sa reprezinti "cineva/ceva" cantitativ ca sa fii luat in seama.
din acest motiv am scris si ca nu conteaza cate domenii ai (1,2) ca oricum pentru unul sau altul esti "neica nimeni" nefiind important.
din acestea trag concluzia ca multora nu le pasa ce se intampla in ziua de azi
"pentru ca omu' s-a obisnuit sa injure aceeasi portie de sarmale stricate pe care o primeste in fiecare zi" si abia asteapta sa vina ziua de maine ca sa vada din curiozitate ce o sa se mai intample.
btw xayk.. nu conteaza cate domenii am ca la cat produc imi permit sa le platesc si one-time si anual.