Pe scurt,ai nevoie de o conexiune de backup in cazul in care cea primara cade.
defineste "cade" ca e de mai multe feluri (se taie cablu, se intrerupe de la furnizor, flood, ddos, etc) :lol:
@coke: ce iti trebe tie este un sysadmin bun si nu cred ca il gasesti prin ziar. cel mai bine incerci sa-l cauti pe la unii de la voi din oras care dau net (ISP mare) si sa-l atragi sa colaboreze cu tine part-time. Daca il ai pe ala din punct de vedere technic esti oarecum aranjat pentru ca nu arunci banii pe geam dupa bazaconii sau nu cauti cai verzi pe pereti.
fara cineva care are grija de reteaua ta (cineva care se pricepe) esti victima sigura, ca de incercat incearca lumea sa faca de toate pe serverele tale. si eu vad zi de zi diverse incercari in log-uri ba din bucuresti, ba din polonia, ba din china si asa mai departe. si cineva care se pricepe are pretentii pe masura la $.
In provincie de unde sunt eu sysadminul de la fosta firma unde lucram avea salariu de 1000 $ acum 2 ani si nu era singurul care se ocupa de retea si echipamente. Departamentul retele avea 6 oameni ce ce se ocupau strict de administrarea retelei si nu pierdeau timpul cu tras de cabluri, etc.