Autor Subiect: Datacenter nou.  (Citit de 8635 ori)

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
Datacenter nou.
« Răspuns #15 : Februarie 25, 2006, 10:25:05 pm »
Pai ... in primul rand prezinta si tu capacitatile tehnice si apoi fa si o oferta ...
Nu cred ca e cineva de pe aici interesat sa cumpere "o idee"....

Polizor

• Vizitator
Re: Datacenter nou.
« Răspuns #16 : Martie 01, 2006, 09:04:50 pm »
Citat din: "Virtual"
Posibila deschidere datacenter
No offence pal, da ai un numar de mobil la site-ul tau! Damn, 3 sferturi din posterii de pe forumul asta au o firma-site cu un numar de mobil trecut la contact. N-am nimic cu biznisu care incepe de jos, dar pana sa deschizi un "posibil datacenter" n-ar fi mai bine sa-ti iei un abonament de 3Euro/luna de la Romtelecom?  :idea: Just asking!

pdaniel

• Vizitator
Datacenter nou.
« Răspuns #17 : Martie 02, 2006, 09:50:59 am »
@Virtual, fa o oferta, da mai multe detalii man. Ce servere. Ca ma trezesc ca iau un P2 de la tine la 400Mhz cu 256 RAM pe la 50$. Intersati vor fi mereu. Vezi in oferte speciale, ofertele de la WBF si etp. Vezi cat de rpd s-au dus serverele. Daca vii cu o oferta mai buna decat ei sigur vei avea clienti.

cosminb

• Vizitator
Re: Datacenter nou.
« Răspuns #18 : Martie 30, 2006, 09:48:19 pm »
Citat din: "Virtual"
Posibila deschidere datacenter in aproximativ 30-60 zile, se lucreaza deja la infrastructura spatiului, inlocuirea retelei electrice, securitate etc, banda posibil RDS momentan e singura optiune viabila prin FO.
Intrebarea este daca ar fi ceva interesati, voi accepta colocare + servere dedicate + VPS-uri, preturile vor fi mici (zic eu) conform preturilor romanesti si destul de mici conform si preturilor din afara.

eu iti recomand SNR preturi mai bune ca RDS si stabilitate mai mare, acuma daca tu oferi aceste servere pentru IRC cat de stabila va fi banda ta cu RDS? ai pus vreo data intrebarea asta, acuma depinde de ceea ce vrei si tu sa faci.

namidee

• Vizitator
Datacenter nou.
« Răspuns #19 : Aprilie 05, 2006, 03:07:25 am »
Virtual au trecut 40 de zile de cand ai facut acest topic si ma intreb cam la ce stadiu ai ajuns cu dc`ul, lai deschis?  ai inchis bisnisu ? sau mai ai de lucru la el ? :D  :D  dane niste news`uri noi in legatura cu dc`u