Autor Subiect: tzeapa e-alliance  (Citit de 13715 ori)

Zorba

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« : Aprilie 28, 2004, 05:10:13 pm »
Scuze ca dau buzna... :oops:  
...ar fi multe de spus, insa nu e timp... :(

CE E CU E-ALLIANCE, UNDE A DISPARUT ?

rnc-ul zice ca nu e problema lor...  eu am ramas cu domenii "in aer"...  ale mele si ale clientilor...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

CE E DE FACUT  ?

:evil:  :evil:  :evil:

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #1 : Aprilie 28, 2004, 07:39:57 pm »
Din cate imi amintesc ealliance aveau myhost.ro (s-ar putea sa ma insel) si din motive proprii si personale s-au spart in doua.
Prima bucata a devenit softhost.ro si a 2-a a fost vanduta la neogen.ro si din cate vad in ultimul timp foarte multe domenii de la ealliance au fost transferate la webhotel.ro

Oricum, nu imi dau seama in ce categorie te afli? Ai platit hosting si nu-ti merge situl sau ce exact? E normal ca firmele sa se cumpere intre ele .. etc, nu e normal sa platesti ceva si sa nu beneficiezi .... deci... cum ai fost afectat de situatie?

besthost.ro

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« Răspuns #2 : Aprilie 29, 2004, 12:03:23 am »
Uite aici ce am patit noi cu e-alliance-ul: http://learn.reflex.ro/viewtopic.php?t=3670 .

Zorba

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« Răspuns #3 : Aprilie 29, 2004, 01:33:06 am »
In urma cu trei zile,  atat cele trei domenii proprii , cat si doua domenii hostate la ealliance (ale clientilor) au fost suspendate de catre rnc pe motiv de neplata - ele fiind platite de aproape un an (primele).  

Mentionez ca era vorba de o lista mult mai lunga.  

RNC zice ca nu-i problema lor, R. Valceanu nu-i de gasit...  :evil:

Clar ca a fost o manarie cu cineva de la rrc, au mentinut domeniile atata timp fara plata si acum s-au "autosesizat"  :twisted:

softHost

• Vizitator
nelamurire
« Răspuns #4 : Aprilie 29, 2004, 04:48:51 pm »
Citat din: "xayk"
Din cate imi amintesc ealliance aveau myhost.ro (s-ar putea sa ma insel) si din motive proprii si personale s-au spart in doua.
Prima bucata a devenit softhost.ro si a 2-a a fost vanduta la neogen.ro si din cate vad in ultimul timp foarte multe domenii de la ealliance au fost transferate la webhotel.ro

Oricum, nu imi dau seama in ce categorie te afli? Ai platit hosting si nu-ti merge situl sau ce exact? E normal ca firmele sa se cumpere intre ele .. etc, nu e normal sa platesti ceva si sa nu beneficiezi .... deci... cum ai fost afectat de situatie?

Salutam,

Tin sa-l corectez pe colegul de "breasla" de la rohost in privinta desprinderii softhost din ealliance.
    SoftHost nu are nici cea mai mica legatura cu ealliance/myhost.
    Rog colegul de la rohost ca inainte de a face vreo declaratie de acest gen sa se documenteze ceva mai profund, intrucat astfel de afirmatii pot strica imaginea softHost.
    Multumesc.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #5 : Aprilie 29, 2004, 05:06:05 pm »
Imi cer scuze, am zis si in primul post ca s-ar putea sa ma insel.
Informatia respectiva o aveam de la un alt hoster (nici nu mai stiu de la cine). S-ar putea sa fie vorba de cineva cu o denumire asemanatoare.
S-ar putea sa ma fi indus in eroare si numarul mare de domenii care s-au transferat de la myhost la tine (jumatate din clientii tai sunt fosti cienti myhost).

Oricum, imi cer scuze pt. confuzie.

Cosmin

Zorba

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« Răspuns #6 : Aprilie 29, 2004, 05:25:40 pm »
:wink: ...Gogule, probleme, ma  :?:

Parca Neogen a luat myhost - anyway, problema ramane  :cry:

Cui sa-i para bine ca am luat tzeapa   :?:

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #7 : Aprilie 29, 2004, 05:31:56 pm »
Eu zic ca poti face o plangere la RNC. Ai factura, poti demonstra ca ai platit acum un an domeniul si conform regulilor RNC in cazul in care nu ai platit in nu stiu cate zile de la inregistrarea doemniului il vei pierde. Daca nu l-ai pierdt timp de 1 an ==>  ai dreptul de folosire asupra lui din momentul platii.

Ce afaceri interne face RNC-ul cu reselleri de 10 mii de tipuri nu te intereseaza pe tine asa ca eu zic ca ai o sansa sa-ti recuperezi domeniile.

Cred ca daca s-ar strange toata lumea care a avut probleme cu domeniile numarul va depasi numarul total de domenii inregistrate... daca intelegi ce vreau sa spun

Zorba

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« Răspuns #8 : Aprilie 29, 2004, 05:52:25 pm »
mda - se sparie gandul :roll:

speram sa-l gasim pe flacaul ala... :evil:

cred ca am agitat destul apele pe tema asta... :oops:

multumesc pentru sfaturi  :wink:

apropo : forum-ul e super-util, de ce sta in coltzishorul ala de la fai?

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #9 : Aprilie 29, 2004, 05:56:40 pm »
Daca tu tot fara domenii ai ramas inseamna ca nu le-ai agitat destul.
Gandeste-te ca altcineva sta cu banii tai in buzunare si tu n-ai domeniile.

(o sa ne rugam de fai sa faca linkul mai vizibil :)

webit.ro

• Vizitator
Re: nelamurire
« Răspuns #10 : Aprilie 29, 2004, 11:21:41 pm »
Citat din: "softHost"

Nu e cam mult spus? Parca Bogdan P. a fost admin la myhost for a while.. cat despre Radu, poate si-a dat seama ca si facultatea trebuie terminata after all..

AB

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #11 : Aprilie 29, 2004, 11:23:26 pm »
deci pana la urma are sau nu are legatura ca-s confused...

softHost

• Vizitator
Re: nelamurire
« Răspuns #12 : Aprilie 30, 2004, 02:49:20 am »
Citat din: "webit.ro"
Citat din: "softHost"

Nu e cam mult spus? Parca Bogdan P. a fost admin la myhost for a while.. cat despre Radu, poate si-a dat seama ca si facultatea trebuie terminata after all..

AB

SoftHost este o firma si nu Bogdan P. - care intr-adevar a lucrat la ealliance - de aici pana la a trage concluzia ca "Prima bucata a devenit softhost.ro" e o diferenta considerabila.

Zorba

• Vizitator
tzeapa e-alliance
« Răspuns #13 : Aprilie 30, 2004, 01:44:14 pm »
da, cineva sta cu banii mei in buzunar- poate flacaul ala cu facultatea :evil:

am reinregistrat direct la rnc ce era important, in rest - clientii sa moara cu el de gat... :(
au semnat contract, nu?

parca stiam un recuperator... 8)

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • clneagu
tzeapa e-alliance
« Răspuns #14 : Aprilie 30, 2004, 02:02:33 pm »
Ma rog, tu sti, e treaba ta, insa daca domeniile au mers un an de zile si RNC-ul ti le taie acuma pt. neplata e clar ca ceva e necurat la mijloc. In plus, clientii care au luat domenii de la tine sunt totusi clientii tai si daca pasezi problema la RNC o sa pierzi credibilitate.
Eu zic sa citesti atent contractul tau cu RNC-ul daca esti partener RNC sau sa citesti contractul standard RNC de pe site si 100% vei gasi o clauza ca in cazul neplatii domeniului (cred ca e 45 zile, oricum nu e 1 an) domeniul va fi sters din baza de date. In cazul in care nu e sters implicit inseamna ca plata a fost facuta deci stergerea lui dupa 1 an de functionare este un alt abuz ==> domeniile se pot recupera. Eventual, in cazul in care nu poti/vrei sa te implici activa in chestia asta spune-le clientilor tai sa participe pe forum si vom gasi impreuna o varianta pt. ca sa-si poata recupera aceste domenii.