Autor Subiect: CPanel  (Citit de 7696 ori)

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
CPanel
« Răspuns #15 : Martie 08, 2006, 09:28:13 pm »
PRIETENE SI DACA E IN FLOARE NU E AICI PE ACEST FORUM !

Pe bune.. de ce naiba alegi neaparat cpanel cand sunt multe altele care sunt pe moca si fac acelasi lucru. arunca un ochi aici si aici ca sigur gasesti ceva pe placul tau.

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
CPanel
« Răspuns #16 : Martie 08, 2006, 10:15:31 pm »
Citat din: "bresti"
Ma nu sant "hacler" dar am zis asa , vad ca poate nu m-au inteles uni.
sa ma "reexprim" sau sa va povestesc... ales varianta cu povestea.

Am un HP E-Pc ,linux slackware pe el un domeniu ro si m-am gandit pentru a imi usura munca sa folosesc "cpanel" pentru a face usor un subdomeniu un email usere ftp etc..

poate acuma sant mai inteles.

Iar sa dau 1000 si ceva de $ sau 50 pe luna pt licenta mai bine ma scot la produs  :D .. am intrebat si eu asa ca ma gandesc ca totusi santem ROMANI si pirateria e inca in floare. daca ma poate ajuta careva il rog sa imi lase in privat cum sa il contactez.

Multumesc , Catalin

Intelege te rog ca nu exista asa ceva. Chiar daca sa zicem ca am vrea sa te ajutam tot nu am putea. Nu s-a nascut inca hackerul/crackerul care sa ii dea de cap cpanel-ui. Asta tine mai mult de modul in care cpanel isi face update-urile verificand mereu licenta.
Au existat versiuni "sparte" dar care nu se updatau ceea ce este egal cu 0. Acum nu ma pune sa iti dau link-uri sau eu stiu ce altceva pt ca nu am, sincer nu prea ma pasioneaza domeniul acesta.

Acum fa ce ti-au recomandat ceilalti si ia plesk (licenta pt un domeniu) ce este un control panel foarte foarte bun si la fel de usor de utilizat ca si cpanel, sau webmin daca vrei sa gazduiesti mai multe free si legal.

PS: Cred ca ar trebui inchis acest topic pt ca nu vad unde ar putea duce sincer ....

bresti

• Vizitator
CPanel
« Răspuns #17 : Martie 09, 2006, 07:16:45 pm »
gata am intels .

ai multumesc lui netvista