Eu as propune admiterea viitorilor hosteri doar pe baza completarii unui nou camp care sa fie completat cu nr. J si R sau daca este PFA sa prezinte macar o copie scanata a autorizatiei de prestare servicii. Daca un user nu ar completa acest camp si ar pune oferte precum nikkon, ar avea un warn in principiu si la urmatoarea abatere sa aibe ban pe acel user/ip.
scuzama ca ma bag dar aicea deja incepi sa bati campi, eu daca ofer hosting si nu am firma poti sa zici ca is tepar, nu cred ca esti in masura sa faci o lista de criteri ce sa aiba si ce sa nu aiba o firma de hosting
stiu multi de pe aicea care vand hosting fara firma si desfasoara o afacere buna si clienti sunt multumiti
PS. NU OFER HOSTING deocamdata dar pe vitor ma gandesc
Bai fratiuc,ideea e ca daca se numeste firma de hosting ...trebuie sa ai firma.
Si talciocul asta cu eu vand da nu am firma trebuie sa se termine.
Pi ton di gluma acu acu: e unii dintre noi care are firma,plateste impozite la stat,salarii,chirie...tot tacamul
Acu aia de platesc e suparati ca vine bisnitzarii si vinde si ei,cot la cot,da ei nu plateste nika,ei face profitu gras se cumpere ghiuluri,semintze extra si alte alea alea.
Got the point?
Pentru vanzare fara firma/PFA este un loc,odata pe saptamana si se numeste talcioc.
Asa ca aia de vor fara factura sa ia lectocul pe genunchi,la talcioc si sa faca conturi shared,intre 2 mici si o bere
Vanzarea de produse si servicii fara autorizatie se pedepseste conform legii.
Deci ,practic,se cumpara de la infractori