Autor Subiect: DataCenter sau DataROOM  (Citit de 23043 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #60 : Iunie 07, 2006, 03:43:14 pm »
WBF nu are dreptate.El e un idiot frustrat.
Sincer ,de cateva luni flacaul asta inflameaza scena pe aici.
Am vazut date false (dovedite),acuzatii de spam (pending) ,acum si acuze de carding ( doar la stadiul de acuze)
Sa ma iertati dar nu cred ca un IP de docsis din Astral s-a apucat de facut spam direct xtremeart-gupi.

popaioan

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 34
    • Vezi Profilul
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #61 : Iunie 07, 2006, 03:47:09 pm »
Xayk din moment ce un om/firma nu respecta macar regulile de bun simt/conduita merita pedepsit. Nimeni nu l-a obligat pe el sa intre pe acest forum (care mai e si proprietate privata) si sa publice datele unei alte firme, sa pretinda ca layout-ul siteului ii apartine, si alte minuni. Eu as propune admiterea viitorilor hosteri doar pe baza completarii unui nou camp care sa fie completat cu nr. J si R sau daca este PFA sa prezinte macar o copie scanata a autorizatiei de prestare servicii. Daca un user nu ar completa acest camp si ar pune oferte precum nikkon, ar avea un warn in principiu si la urmatoarea abatere sa aibe ban pe acel user/ip.

PS.: Daca va pot ajuta cu ceva, va stau la dispozitie pe PM!

Stima si respect,
Popa Ioan!

StefanIordan

• Membru
  • Mesaje postate: 479
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #62 : Iunie 07, 2006, 04:14:54 pm »
Citat din: "popaioan"
sa pretinda ca layout-ul siteului ii apartine

Daca l-a cumparat ii apartine (asta nu inseamna ca are drept exclusiv asupra lui) .

Oricum ma indoiesc ca l-a cumparat corect, ca are intentii bune si ca face o treaba de calitate.

Si am sa ma indoiesc de chestia asta cat timp o sa tin minte discutiile de pe YM in care la intrebari de genul "de ce ati luat textul de pe alta pagina?" mi se raspunde cu injuraturi de mama si alte asemenea.

O persoana care se comporta in acest fel nu are nici o intentie buna oricat de profesionist ar parea siteul, oricat de buna ar fi oferta si oricine data center ar sta in spatele lui.

Parerea mea,
Jay.

edit:/ @ Alin Rotaru: poate ar fi cazul sa angajati un programator (sau macar un coder daca nu va permiteti un programator) sa va rezolve problemele de aici: http://www.server-dedicat.com/comanda.html pentru ca va afiseaza cam asa:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/server/public_html/comanda/index.php:4) in /home/server/public_html/comanda/fnc/order_fnc.php on line 92

popaioan

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #63 : Iunie 07, 2006, 04:21:10 pm »
http://templatebox.com ofera template-uri gratis (NO CHARGE/NO FEE).

StefanIordan

• Membru
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #64 : Iunie 07, 2006, 04:23:10 pm »
http://templatebox.com ofera template-uri gratis (NO CHARGE/NO FEE).

imi cer scuze. Nu am stiut, nu obisnuiesc sa lucrez cu ei. Restul afirmatiilor raman insa .

popaioan

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #65 : Iunie 07, 2006, 04:28:01 pm »
Un amic de la Satem Consulting SRL a dorit sa inceapa cu o prezentare a firmei, dar din lipsa de timp a abandonat proiectul. De aici stiu de TemplateBox si de layoutul aferent.

StefanIordan

• Membru
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #66 : Iunie 07, 2006, 04:42:40 pm »
@Alin Rotaru:

Persoane de contact:
- Rotaru ALIN [General Manager] Alin.Rotaru@xTremeART-Media.RO
- Rotaru Claudiu [Service Manager] Claudiu.Rotaru@xTremeART-Media.RO
- Chiosa Bianca [Sell INFO] - Bianca.Chiosa@xTremeART-Media.RO
- Canepa Gabriel [Secretariat] - Gabriel.Canepa@xTremeART-Media.RO

Asta scrie la tine pe site. Ca sa fii "General Manager" trebuie sa ai o firma. Pe persoana fizica nu prea merge sa fii "General Manager". Aveti o firma? Spuneti "tare" sa stie toata lumea
-cum se numeste firma
-unde este sediul firmei
-cand a fost infiintata

asta daca doriti sa discutam despre datacenterul/dataroomul dumneavoastra. Sa stim si noi exact cu cine si despre ce discutam.

namidee

• Vizitator
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #67 : Iunie 07, 2006, 09:13:26 pm »
Eu as propune admiterea viitorilor hosteri doar pe baza completarii unui nou camp care sa fie completat cu nr. J si R sau daca este PFA sa prezinte macar o copie scanata a autorizatiei de prestare servicii. Daca un user nu ar completa acest camp si ar pune oferte precum nikkon, ar avea un warn in principiu si la urmatoarea abatere sa aibe ban pe acel user/ip.

scuzama ca ma bag dar aicea deja incepi sa bati campi, eu daca ofer hosting si nu am firma poti sa zici ca is tepar, nu cred ca esti in masura sa faci o lista de criteri ce sa aiba si ce sa nu aiba o firma de hosting
stiu multi de pe aicea care vand hosting fara firma si desfasoara o afacere buna si clienti sunt multumiti

PS. NU OFER HOSTING deocamdata dar pe vitor ma gandesc

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #68 : Iunie 07, 2006, 09:22:33 pm »
Citat din: "namidee"
Eu as propune admiterea viitorilor hosteri doar pe baza completarii unui nou camp care sa fie completat cu nr. J si R sau daca este PFA sa prezinte macar o copie scanata a autorizatiei de prestare servicii. Daca un user nu ar completa acest camp si ar pune oferte precum nikkon, ar avea un warn in principiu si la urmatoarea abatere sa aibe ban pe acel user/ip.

scuzama ca ma bag dar aicea deja incepi sa bati campi, eu daca ofer hosting si nu am firma poti sa zici ca is tepar, nu cred ca esti in masura sa faci o lista de criteri ce sa aiba si ce sa nu aiba o firma de hosting
stiu multi de pe aicea care vand hosting fara firma si desfasoara o afacere buna si clienti sunt multumiti

Bai fratiuc,ideea e ca daca se numeste firma de hosting ...trebuie sa ai firma.
Si talciocul asta cu eu vand da nu am firma trebuie sa se termine.

Pi ton di gluma acu acu: e unii dintre noi care are firma,plateste impozite la stat,salarii,chirie...tot tacamul
Acu aia de platesc e suparati ca vine bisnitzarii si vinde si ei,cot la cot,da ei nu plateste nika,ei face profitu gras se cumpere ghiuluri,semintze extra si alte alea alea.
Got the point?
Pentru vanzare fara firma/PFA este un loc,odata pe saptamana si se numeste talcioc.
Asa ca aia de vor fara factura sa ia lectocul pe genunchi,la talcioc si sa faca conturi shared,intre 2 mici si o bere
Vanzarea de produse si servicii fara autorizatie se pedepseste conform legii.
Deci ,practic,se cumpara de la infractori

popaioan

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #69 : Iunie 07, 2006, 09:33:01 pm »
Citat din: "namidee"

Nu a afirmat nimeni ca esti "tepar" ci doar ca sa oferi hosting ca serviciu TREBUIE (IMPERATIV) sa ai firma. Mai sus a dat WBF explicatii.

Ro_Master

• Vizitator
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #70 : Iunie 08, 2006, 03:42:51 pm »
Citat din: "xtremeart_hosting"
Iar DVS domnule RO-Master... Eu nu stiu de unde si pana unde sunt eu agramat... Intradevar... dumneata ai scoli si alte alea ... dar dupa felul cum vb si cum te comporti nu prea arati decat ca esti un taran!

Nea Caisa, tu batii campii...

http://gazduire.info/forum/viewtopic.php?t=885&highlight=domeniiro
Cine e tzaranul? sau ma rog.. tzaranul agramat:P

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
DataCenter sau DataROOM
« Răspuns #71 : Iunie 08, 2006, 04:06:51 pm »
Discutia vad ca a luat-o pe aratura rau de tot asa ca inchid topicul.