dupa parerea mea, treaba pe care am sugerat-o cu organizarea este o materie de tras linia.
treaba cu parteneriatul a fost interpretata si promovata de unii indivizi ca un "cerc de incredere" ori dupa cum s-a vazut treaba asta e valabila dar de fapt nu prea.
Ca si implementare ar fi mai mult decat ok ca grupul care sa ia deciziile sa fie grupul de moderatori (si administratorul/ii, evident). Solutia exista deja, n-are loc sa reinventam roata. De altfel, daca o persoana e destul de incredere cat sa ii fie incredintata moderarea forumului e destul de incredere cat sa participe la decizii in ce il privesc, si respectiv invers.
Ca alegere a persoanelor care sa faca parte din grupul asta, cred ca grupul s-a stabilit de la sine prin prezenta in ultimele discutii si prin atitudine, si cred ca se intelege la ce ma refer. Bassul ar trebui sa intocmesti deja lista, fara prea multe discutii, o punem frumos aici, iar cine NU doreste sa faca parte din grup are desigur dreptul sa refuze, de vreme ce nu e o chestie de obligativitate.