Autor Subiect: (MODERAT) - topic controversat  (Citit de 8525 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
(MODERAT) - topic controversat
« Răspuns #15 : Iulie 11, 2006, 10:30:04 pm »
Sincer,ceva mai jenant decat : "(MODERAT) Parere negativa"      nu ai gasit?
Penibil mestere.

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #16 : Iulie 11, 2006, 11:06:02 pm »
sorry WBF, n-am mai ajuns azi, sorry, o sa trec eu intr-o zi daca nu ma asasineaza bassul :)) intre timp

bassul

• Vizitator
« Răspuns #17 : Iulie 12, 2006, 02:46:07 pm »
Citat
Sincer,ceva mai jenant decat : "(MODERAT) Parere negativa" nu ai gasit?
Penibil mestere.

Mi s-a parut mult mai penibila si rauvoitoare o afirmatie de genul "gazduire.info este terminat" impinsa regulat printre primele posturi prin binevointa celor care isi dau intalniri pe acest topic. Baieti, doriti sa faceti concurenta, faceti-o prin metode de bun gust, promovati-va forumul alternativa de care tot auzim de nu stiu cat timp, si faceti bine si nu mai postati pe acest forum fara subiect.

Citat
n-am mai ajuns azi, sorry, o sa trec eu intr-o zi daca nu ma asasineaza bassul Smile) intre timp

tinuzzo mai citeste odata si gandeste-te cate din mesajele tale aduc cuiva de pe acest forum vreun ajutor, raspuns, etc. Probabil ca se dorea un mesaj funny, dar pana la urma undeva jos scrie "utilizatorii nostri au scris X mesaje" si eu unul nu as numara mesajele de genul asta printre ele. Poate reusesti totusi sa folosesti un messenger sau un chat ca sa iti dai intalniri si sa le contramandezi. Daca preferi sa fii moderat etc, e totusi alegerea ta.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #18 : Iulie 12, 2006, 04:09:34 pm »
Citat din: "bassul"
[
Baieti, doriti sa faceti concurenta, faceti-o prin metode de bun gust, promovati-va forumul alternativa de care tot auzim de nu stiu cat timp, si faceti bine si nu mai postati pe acest forum fara subiect.
.

Mai baiete,inca nu m-am apucat sa-ti fac concurenta.
Asa ca stai linistit mai baiete.
Inca nu m-am luat de tine si nici nu vreau sa o fac.
Inteleg ca avem uneori pareri opuse....dar mai baiete ,daca te mai trezesti cu epitete pe varful degetelor,nu te astepta la mult calm.
Sper ca am fost  clar mai baiete.
BTW,ma bucura ca un flacau ca tine se trezeste sa ma baieteasca.Ma face sa ma simt mai tanar.
Sper ca am pus punct ,mai baiete

EDIT:
si ca sa te linistesti,si mie mi s-a parut ca titlul e super aiurea,dar am vazut ca a stat cu saptamanile acolo,si am dedus ca nu doare pe nimeni la patina de el.
Spuneam doar ca si asta actual e la fel de ciudat,de parca o parere negativa se modereaza instant

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #19 : Iulie 12, 2006, 05:19:25 pm »
Am inchis threadul ca deja a luat-o pe aratura ...
Daca aveti alte pareri negative deschideti alt thread.