Autor Subiect: Sugestie - o parcurgere mai usoara ...  (Citit de 6252 ori)

BIGphAntom

• Vizitator
Sugestie - o parcurgere mai usoara ...
« : Iunie 04, 2004, 02:52:21 am »
salut, de ceva vreme citesc la greu si caut oferte inregistrari domenii si hosting.

Mi-am adus aminte de acest forum si m-am gandit ca daca tot sunt atatia "parteneri promotori" si cum cred ca foruymul acesta va lua in curand amploare, nu ar fi  bine sa se faca thread-uri separate pt:
-cel mai ieftin domeniu .ro
-cel mai ieftin domeniu .XXX
-cel mai ieftin hosting

unde sa fie prezentate doar ofertele cele mai mici ca pret, sa zic 5 la numar;

vedeti voi cum organizati daca acceptati propunerea, eu zic ca ar fi util pentru multi

locoman

• Vizitator
« Răspuns #1 : Iunie 04, 2004, 07:57:47 am »
ar insemna sa ne aliem cu totii la acele preturi.
in plus o alianta intre companii astfel incat sa nu existe concurenta este din cate stiu eu cam ilegala mai ales ca intr-un forum apare sub forma scrisa si public  :roll:  

si apropo, vezi ca exista deja o sectiune pentru ofertele comerciale

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #2 : Iunie 04, 2004, 09:26:12 am »
Eu zic ca putem face un thread cu cel mai bun raport pret calitate, cel mai bun hosting, cel mai ... ar insemna sa luam noi decizii pt. cel care cauta o anumita solutie ... e cam ciudat. In schimb va aparea cat de curand (mai repede in mintea noastra decat in realitate) un fel de search engine printre ofertele tuturor partenerilor si atunci oricine va putea cauta dupa propriile nevoi ...

BIGphAntom

• Vizitator
« Răspuns #3 : Iunie 04, 2004, 09:37:52 am »
evident, ai dreptate, dar pt concurenta ar fi un lucur bun;

in aria de care imi spui tu, nu e atat de activa pe cat doream eu;

mie nu-mi e greu sa trag un site in care weekly sau si mai repede sa fac update la ofertele din ro.

in caz ca nu stiati exista www.myguide.ro - dar mie imi merge mult prea prost (si nici nu e al meu, deci nu fac reclama)

BIGphAntom

• Vizitator
« Răspuns #4 : Iunie 04, 2004, 09:43:25 am »
Citat din: "xayk"
Eu zic ca putem face un thread cu cel mai bun raport pret calitate, cel mai bun hosting, cel mai ... ar insemna sa luam noi decizii pt. cel care cauta o anumita solutie ... e cam ciudat. In schimb va aparea cat de curand (mai repede in mintea noastra decat in realitate) un fel de search engine printre ofertele tuturor partenerilor si atunci oricine va putea cauta dupa propriile nevoi ...

ce decizie sa iei pentru altii?

ca spui ca la X domeniul ro costa 100$ iar la  Y costa 40$ ? -asta e realitate care pe unii ii doare

e discutabil la hosting, unde ar fi aiurea sa bagi toate features ale HOSTULUI, ca ar deveni kilometric threadul; si daca pui doar pretul (din aia am spus vreo minim 5 oferte) , ca dupa aia omul isi cauta el in aia 5 CEA MAI BUNA AFACERE pt el, sau opteaza pt un pachet mai mare.

( degeaba imi da un host la 0.5$/mo daca nu ma lasa sa fac mailuri sau am doar 2MB spatiu ... )

locoman

• Vizitator
« Răspuns #5 : Iunie 04, 2004, 09:46:53 am »
trebuie insa facuta si diferenta!

Noi de exemplu nu oferim webhosting! Acele servere virtuale nu sunt webhosting ci sunt mai degraba menite pt. cei ce vor sa-si tina o pagina cu un softuletz al lor si restul spatiului sa-l revanda altora (amici, cunostinte...), sau pt. firme ce dezvolta site-uri web si au nevoie mereu de un testserver cu domeniu si toate cele ca sa-l publice pt. client sau de ce nu sa-l si gazduiasca totodata clientului respectiv. E un pic mai mult decat webhosting si totusi nu este un server dedicat!

Pt. noi asadar este indiferent. Webhosting nu vom face! Si apropo de
http://www.myguide.ro/. In sfarsit am reusit si eu in dimineatza asta sa deschid pagina.

BIGphAntom

• Vizitator
« Răspuns #6 : Iunie 04, 2004, 10:00:24 am »
Citat din: "locoman"
trebuie insa facuta si diferenta!
Pt. noi asadar este indiferent. Webhosting nu vom face!

pai daca va e indiferent, atunci nu vad unde e problema ! ; oricum, nu eu si nici dv nu va veti ocupa daca va fi nevoie sa aduceti update la acel THREAD :)

sa vedem ce reply au adminii forumului, eventual as sugera sa se faca un POLL pe aria dv privata in care sa votati daca sunteti sau nu de acord (asta evident poate sa fie considerat un vot care arata deschiderea webhosterilor din .ro spre nou)

design-web.ro

• Vizitator
Re: Sugestie - o parcurgere mai usoara ...
« Răspuns #7 : Iunie 04, 2004, 02:11:08 pm »
Citat din: "BIGphAntom"

Din câte ºtiu eu încã nu e finalizatã treaba cu domeniile .xxx  :wink:  
Cum poþi deja sã ºtii preþuri  :?:

BIGphAntom

• Vizitator
Re: Sugestie - o parcurgere mai usoara ...
« Răspuns #8 : Iunie 06, 2004, 12:17:14 am »
Citat din: "design-web.ro"
Citat din: "BIGphAntom"

Din câte ºtiu eu încã nu e finalizatã treaba cu domeniile .xxx  :wink:  
Cum poþi deja sã ºtii preþuri  :?:

scuze, daca o iei asa, atunci schimba .XXX cu .TzTzTz, ca asta sigur nu e in plan prea curand!

daca tot nu te-ai prins, ma refeream la domenii in general, pe categoriidar cum nu a mai bagat nimeni reply, cred ca e degeaba threadu`

ciuboda

• Vizitator
« Răspuns #9 : Iunie 07, 2004, 05:22:50 pm »
Webhosting nu vom face! Si apropo de
http://www.myguide.ro/. In sfarsit am reusit si eu in dimineatza asta sa deschid pagina.

Merge greu din cauza ca domeniul este inchiriat prin myx si rutarea se face prin ei. In cateva zile se va rezolva pt. ca voi elimina elimina myx-ul din schema.
Pana atunci puteti accesa http://myguide.earth.mwin-dns.com/start.asp , care este un alias. Sa-mi spune-ti daca e vreo diferenta...

PaginaWeb.Ro

• Vizitator
« Răspuns #10 : Iunie 08, 2004, 10:51:07 pm »

BIGphAntom

• Vizitator
« Răspuns #11 : Iunie 09, 2004, 12:12:09 am »
Citat din: "ciuboda"
Webhosting nu vom face! Si apropo de

Merge greu din cauza ca domeniul este inchiriat prin myx si rutarea se face prin ei. In cateva zile se va rezolva pt. ca voi elimina elimina myx-ul din schema.
Pana atunci puteti accesa http://myguide.earth.mwin-dns.com/start.asp , care este un alias. Sa-mi spune-ti daca e vreo diferenta...

finalyy works :)