Probabil ar trebui anunþat Home.ro
home.ro? mda, as vrea sa o vad si pe asta...lasand la o parte gluma, sa va povestesc o mica "povestioara" deosebit de interesanta.
am descoperit de vreo saptamana cum niste indivizi ne-au furat cu nesimtire elemente de grafica din web site + intreg textul de pe o gramada de pagini. textul copiat cuvant cu cuvant. asta ca sa nu fie nici o urma de indoiala.

site-ul indivizilor unde credeti ca e gazduit? free, in cadtul portalului home.ro la adresa kinder.go.ro. acum, faceti o mica si inocenta comparatie cu
www.loadmedia.ro. dupa care cititi termenii si conditiile home.ro

urmand caile normale pentru rezolvarea acestui caz de incalcare flagranta a copyrightului am anuntat home.ro la adresele puse la dispozitie de catre ei:
abuse@home.ro si
webmaster@home.ro. Surpriza!!! Cele doua adrese nu sunt valide!
Punem mana pe telefon si incercam sa dam de o persoana responsabila de portal din cadrul RDS. Grea incercare

Foarte grea. Tot ce am putut obtine pana la aceasta ora a fost o promisiune de a se incerca o rezolvare, promisiune primita de la o persoana - foarte amabila, de altfel - din cadrul suportului lor tehnic pentru fibra optica! (in consecinta ni s-a indicat sa trimitem un mail la support@.... cu promisiunea ca vom primi un raspuns asap. ceea ce inca nu s-a intamplat, certamente.)
asa ca, as vrea sa vad cum se poate lua legatura cu cineva responsabil de acest minunat portal. mentionez ca am sunat inainte de toate la numarul de fix al RDS (probabil secretariatul) unde dupa ce am cerut sa mi se faca legatura cu cineva de la home.ro am fost pus pe hold. am stat 5 minute, dupa care legatura s-a intrerupt. am repetat procesul. la fel. nu vreau sa cataloghez in nici un fel acest gen de interactiune.
,,,
prin comparatie, de notat promptitudinea si disponibilitatea ORDA.
Alin.