din anumite motive nu aleg HVB.
tot ce ma intereseaza acum sunt informatii cu privire la Banca Transilvania si BT24. Ma intereseaza daca totul decurge ok, daca e rentabil BT24 etc.
Multumesc.
merci etp.ro pentru informatii :wink:
Cu placere.
Informatii despre cum e BT24 pt pers fizice nu am, ca eu am cont de firma la ei.
Dar sunt unele chestii care cred ca sunt comune:
1. e acelasi soft care e si la alphabank, dar la BT se actualizeaza de mai multe ori pe zi(la alpha numai dimineata si seara), la BT de fro 4-5 ori/zi.
2. softul, desi e la fel ca la alpha, are un buton lipsa, si anume "sold cont", care probabil e cel mai folosit. Ca sa vezi cati bani ai in cont, tre sa te duci la extrase de cont, si sa alegi perioada. Daca nu ai mai avut miscari pe cont de ceva vreme, tre sa cauti din urma. Am cerut sa se puna butonul ala acolo, mi s-a raspuns cu Stimata doamna/stimate domn (desi ma recomandasem inainte (si sincer imi pare rau daca exista vreo femeie numita Razvan Cojocaru), mi-au zis ca or sa puna butonu, ca ei vor sa imbunatateasca, bla bla. Well, asta a fost acu 2 luni

Un lucru bun este cardul. Nu stiu la pers fizaice cum e, dar la juridice iti da un card visa business silver, care se pare ca merge pe peste tot, si pe internet, si e direct pe contul firmei. Poti scoate bani din contul firmei la orice ora, de la ATM. Asta e un maaare plus.