Autor Subiect: Banca Transilvania - Pareri  (Citit de 10099 ori)

BlueBird

• Vizitator
Banca Transilvania - Pareri
« : August 03, 2006, 05:12:28 pm »
Ati lucrat cu Banca Transilvania?

Doresc sa-mi deschid un cont de debit la ei. Din sfaturile altor prieteni, am fost indrumat spre BT. Comisionele sunt ok? Ati avut probleme? ...

Multumesc  :wink:

Adrian Andreias

• Webmaster
  • Mesaje postate: 585
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
« Răspuns #1 : August 03, 2006, 05:23:53 pm »
Sunt ok. Comisioane cam ca la toate bancile.
BT24 merge bine.

De multe ori personal pe langa, cam ca la toate bancile :) (risti sa sti mai multe despre serviciile lor decat personal bancii ;)).

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #2 : August 03, 2006, 05:27:27 pm »
:lol: asta mi s-a intamplat, dar nu neaparat la BT. La alta, mai cu faima...

alte pareri?  :wink:

merci ady

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #3 : August 03, 2006, 05:34:49 pm »
sincer mie mi se pare banca cu cei mai prosti pregatiti oameni de la noi.
Daca ar rezolva asta, si ar fi putin mai flexibili, ar si super.

Un mic exemplu: am avut de platit o rata de credit pentru cineva. Eu o platesc in fiecare luna, la aceeasi sucursala, unde am si cont deschis cu firma, deci oamenii ma cunosc destul de bine.

Nu aveam buletin la mine, si nu au acceptat sa-mi primeasca banii. Aveam carnet de conducere si pasaport, si tot nu au vrut. Am fost nevoit sa iau pe cineva de la firma, cu buletinul la el, sa plateasca el. Mi se pare stupid ca atunci cand vrei sa DAI bani sa fie nevoie sa juri pe rosu ca esti tu, sa completezi formulare, sa dai copii dupa buletin.

De exemplu la alphabank, am fost o data sa depun niste incasari, si eram in apropierea unei sucursale unde nu mai fusesem niciodata. Nu mi-au cerut nimic, decat banu' si contu' in care ii depun.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #4 : August 03, 2006, 05:37:39 pm »
probabil ca asta e politica bancii. la fiecare tranzactie iti xeroxeaza buletinul. Ma intreb unde tin atata amar de copii xerox...

e rentabil BT24? pentru persoane fizice ma refer... Avand in vedere costuri, comisioane etc etc.

:?:

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : August 03, 2006, 05:38:55 pm »
pentru persoane fizice recomand cu MULTA caldura HVB.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #6 : August 03, 2006, 05:49:10 pm »
din anumite motive nu aleg HVB.

tot ce ma intereseaza acum sunt informatii cu privire la Banca Transilvania si BT24. Ma intereseaza daca totul decurge ok, daca e rentabil BT24 etc.

Multumesc.

merci etp.ro pentru informatii  :wink:

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #7 : August 03, 2006, 05:49:35 pm »
Noi folosim HVB de cativa ani pt. firma si merge excelent.
N-am avut nici o problema cu personalul de la HVB si de fiecare data s-au miscat foarte bine.

Cred ca depinde foarte mult si de persoanele care lucreaza in fiecare sucursala...

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #8 : August 03, 2006, 06:07:55 pm »
da. conteaza cine e in spatele ghiseului. ... pana acum cei de la BT si BRD mi s-au parut cei mai de treaba. La BRD am primit informatiile intr-un stil interesant, neasteptat de bine pregatit personalul de acolo...

acum ma uit la varianta demo la BT24.

am gasit asta la ei pe site:
Citat
Exista avantaje la tarifarea / comisionarea operatiunilor efectuate prin intermediul aplicatiei BT 24?
Da, deoarece toate tranzactiile efectuate prin intermediul aplicatiei BT 24 beneficiaza de reduceri de comisioane fata de operatiunile efectuate la ghiseele bancii. Ca orientare generala, comisioanele aferente operatiunilor bancare efectuate prin intermediul aplicatiei de Internet Banking BT 24 beneficiaza de o reducere speciala de 10% fata de tarifele uzuale, practicate la ghiseele bancii.

deci e mai rentabil daca stai acasa si faci operatiuni?  :lol:

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : August 03, 2006, 06:07:55 pm »
Citat din: "BlueBird"
din anumite motive nu aleg HVB.

tot ce ma intereseaza acum sunt informatii cu privire la Banca Transilvania si BT24. Ma intereseaza daca totul decurge ok, daca e rentabil BT24 etc.

Multumesc.

merci etp.ro pentru informatii  :wink:

Cu placere.
Informatii despre cum e BT24 pt pers fizice nu am, ca eu am cont de firma la ei.
Dar sunt unele chestii care cred ca sunt comune:

1. e acelasi soft care e si la alphabank, dar la BT se actualizeaza de mai multe ori pe zi(la alpha numai dimineata si seara), la BT de fro 4-5 ori/zi.

2. softul, desi e la fel ca la alpha, are un buton lipsa,  si anume "sold cont", care probabil e cel mai folosit. Ca sa vezi cati bani ai in cont, tre sa te duci la extrase de cont, si sa alegi perioada. Daca nu ai mai avut miscari pe cont de ceva vreme, tre sa cauti din urma. Am cerut sa se puna butonul ala acolo, mi s-a raspuns cu Stimata doamna/stimate domn (desi ma recomandasem inainte (si sincer imi pare rau daca exista vreo femeie numita Razvan Cojocaru), mi-au zis ca or sa puna butonu, ca ei vor sa imbunatateasca, bla bla. Well, asta a fost acu 2 luni :)

Un lucru bun este cardul. Nu stiu la pers fizaice cum e, dar la juridice iti da un card visa business silver, care se pare ca merge pe peste tot, si pe internet, si e direct pe contul firmei. Poti scoate bani din contul firmei la orice ora, de la ATM. Asta e un maaare plus.

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : August 03, 2006, 06:11:02 pm »
Citat din: "BlueBird"

deci e mai rentabil daca stai acasa si faci operatiuni?  :lol:

Pai asa ar fi si normal. E o singura banca din .ro care are comisioane mai mari la online, am uitat exact care.  Explicatia lor a fost ca pe langa procesarea care se face tot manual, mai exista si costurile de intretinere ale softurilor/hardului. Ma rog, cam stupid, dar asta e.

Ce mi se pare mie foarte stupid e ca exista comision la fiecare suma INTRATA in cont. Asta n-o s-o inteleg niciodata.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #11 : August 03, 2006, 06:16:21 pm »
Citat din: "etp.ro"
Ce mi se pare mie foarte stupid e ca exista comision la fiecare suma INTRATA in cont. Asta n-o s-o inteleg niciodata.

da... asta e o chestie aiurea cu comision la fiecare suma intrata in cont... :roll: trebuie sa traiasca si ei din ceva...

mi se pare destul de rentabil bt24. daca il foloseste cineva, poate isi da parerea aici.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #12 : August 03, 2006, 06:17:07 pm »
si la AlphaBank exista comision la sumele intrate in cont.

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : August 03, 2006, 06:27:58 pm »
Citat din: "gupi"
si la AlphaBank exista comision la sumele intrate in cont.

N-am zis ca e numa la BT. Probabil e la toate bancile. Am zis doar ca mi se pare stupid.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #14 : August 03, 2006, 06:34:44 pm »
e la majoritatea bancilor acest comision. daca nu, chiar la toate.  :roll: