Autor Subiect: Banca Transilvania - Pareri  (Citit de 13016 ori)

Adrian Andreias

• Webmaster
  • Mesaje postate: 585
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
Banca Transilvania - Pareri
« Răspuns #15 : August 03, 2006, 06:47:08 pm »
Am avut si eu socul, in urma cu cativa ani, cand am aflat ca toti cer comision la incasare prin OP  :shock: . Al dracu' treaba, le intra lor bani in sistem care ii mai invart de 2-3 ori cu polonicul pana imi trebuie mie lichiditati si mai vor si comision pentru asta :P.

La BT cel putin (probabil si la alte banci) nu se cere comision cand merge omul la caserie cu banii in mana. Ceea ce se intampla mai rar, ca de obicei se folosesc OP-uri.

Uitasem de un avantaj la carduri BT24: nu exista comision de retragere la bancomatele lor!
Si parca aveau o dobanda foarte buna pe card BT daca aveai peste 1000RON pe card. Ceva dobanda apropiata de depozite.
Nu stiu chiar detaliat pentru ca nu am card PF la BT.

etp, la BT24 extrasele de cont sunt petru altceva. Acolo vezi extrasele fizice (hartiile) ce le-ai ridicat de la banca.
Daca vrei sa vezi soldul ai de dat 2-3 click-uri. Mergi pe "Alte rapoarte", apoi "Miscari pe cont", poti lasa perioada ce e setata implicit si dai "Vizualizare", o sa vezi jos soldul si ce s-a intamplat in ultimele zile pe contul tau (in ultima saptamana daca nu ma insel).

(Nu am certificat de BT24 instalat pe laptop ca sa iti zic exact, ma mut la alt calc daca e musai :P)

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2758
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #16 : August 04, 2006, 02:59:30 pm »
(offtopic 1)
AlphaBank - NU pentru carduri de firma!
Ca sa poti avea un card pe firma la AlphaBank, trebuie sa depui minim 2000 EUR, din care 1000 raman blocati ca garantie pana ..... considera ei ca esti client fidel.
Am incercat sa intreb de ce trebuie sa depun un asa hal de garantie, cand eu vreau un card de debit, nicidecum de credit, deci banca nu este in nici un moment in situatie de risc. M-au sfatuit sa 'faceti dumneavoastra o cerere cum ca doriti card fara garantie, si cand vine seful o aproba'. Mi-am zis in barba, uite o miscare de marketing viral, dar n-a fost sa fie asa. Raspunsul a fost negativ, si m-am orientat spre BT.

(offtopic 2)
Mie cel mai mult imi place ING, fiind singura banca la care nu am de completat formulare niciodata. Mai am de asteptat -zice lumea- vreo 2 luni pana apar si servicii pentru IMM, si dupa aia sa te tii, nene.
Pentru persoane fizice, o sa apara oferte de asigurari de case si de masina, numai bune daca aveti deja si HomeBank, ca urmariti platile direct de acasa.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1494
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #17 : August 04, 2006, 03:07:38 pm »
Chestia cu asteptatul la ING o mai stiu de la cativa ... si inca asteapta!
Ori au ori n-au! Te prostesc cu ce vor avea ... ce bine va fi ... eu as zice ... multmesc si ne vedem cand aveti !!! si ... "don't call me... i'll call you"

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2758
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #18 : August 04, 2006, 03:16:06 pm »
xayk, si pentru HomeBank am fost rabdator, si a venit pana la urma.
Au fost perioade in care le intrebam zilnic de sanatate pe doamnele de la SelfBank.
Acuma sunt client vip, si fiu-meu primeste cookies de la ele.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #19 : August 04, 2006, 03:18:39 pm »
Citat din: "xayk"
Chestia cu asteptatul la ING o mai stiu de la cativa ... si inca asteapta!
Ori au ori n-au! Te prostesc cu ce vor avea ... ce bine va fi ... eu as zice ... multmesc si ne vedem cand aveti !!! si ... "don't call me... i'll call you"

astea de multe ori is abureli cu asteptatul... dar ma rog. fiecare face cum crede. asteapta sau nu.

acu revenind la subiect: BT... eventual BT24... daca e rentabil sau nu

xServers.ro

• Webmaster
  • Mesaje postate: 966
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
« Răspuns #20 : August 09, 2006, 10:11:35 am »
Am eu BT24 si pe persoana fizica si pe firma. In mare parte e totu bine si frumos. Ce-i drept nu inteleg de ce uneori imi percepe comision de la anumite persoane care imi depun bani, iar de la altele nu. Comision de exemplu sa platesti din BT24 catre alte banci e cam 3.1 ron (ceea ce nu mi se pare mult la sume de milioane de lei), tarif lunar 2.5 ron (pt. firme e 10euro daca nu ma insel, ma corecteaza ETP sau cine mai zicea ca foloseste), nu se percep comisioane daca folosesti cardul on-line (iti apare in BT24 ca si cum ai fi platit prin POS, comision zero cam pt 99.99% din orice ti-ar putea trece prin minte sa platesti online).

Daca  mai ai alte intrebari iti pot raspunde cu placere, desigur daca sunt in masura.

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #21 : August 09, 2006, 11:15:21 am »
e 20 RON / luna pt. firme...

merci de informatii. daca voi avea ceva intrebari, te caut. merci  :wink:

xtremeart_hosting

• Vizitator
« Răspuns #22 : Septembrie 26, 2006, 12:17:17 am »
Eu personal recomand BT... Interfata lor BT24 e super buna... O folosesc de aproximativ 2 ani! COmisioanele extrem de mici pentru PF... Pt firma habar nu am!

selgros

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
Re: Banca Transilvania - Pareri
« Răspuns #23 : Iunie 22, 2011, 04:29:10 pm »
Observ ca nu s-a mai scris nimic de ceva vreme in acest topic. Poate va da peste el cineva interesat de serviciile celor de la Banca Transilvania. Doresc sa mentionez ca exista totodata
posibilitatea de a scrie parerile despre BT pe [moderator: fara link-uri, mai ales ca prim post] sub protectia anonimatului iar acestia va pot raspunde si pot tine cont de sugestiile voastre.
Eu am incercat cu un alt produs si m-au sunat sa ma intrebe cum isi pot imbunatatii serviciile. E o varianta si asta :)
« Ultima Modificare: Iunie 23, 2011, 12:07:51 pm de Cosmin L. Neagu »

Ed

• Membru
  • Mesaje postate: 335
  • www.megahost.ro
    • Vezi Profilul
    • Megahost
« Răspuns #24 : Iunie 22, 2011, 06:07:43 pm »
aha

parca astia cu 1 singur post nu putea sa puna linkuri... :P

Marian

• Membru
  • Mesaje postate: 392
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iunie 22, 2011, 07:21:45 pm »
Eu am incercat cu un alt produs si m-au sunat sa ma intrebe cum isi pot imbunatatii serviciile. E o varianta si asta :)

Si mai e o varianta, ai cumparat domeniu luna trecuta, ai instalat repede pe ogeac un script, si acum cotrobai pe forumuri sa-ti prezinti minunatia :))
Ce vrajala de recidivisti au cate unii ...

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #26 : Iunie 22, 2011, 07:31:25 pm »
...posibilitatea de a scrie parerile despre BT pe .... sub protectia anonimatului ...

si m-au sunat sa ma intrebe ...

Lavinia_Lavi

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Iunie 23, 2011, 11:24:27 am »
Din punctul meu de vedere BT este ok. Nu cred ca poti avea probleme cu ei.

Vasi

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Iunie 25, 2011, 10:55:35 am »
Si eu folosesc serviciile bancii Transilvania. Mi sa intamplat acum cateva zile sa imi ia un comision de 14 ron la o tranzactie de 180 ron ... aproximativ. In mod normal comisionul este 4 lei.

Cei de la banca mi-au spus ca sa efectuat o plata in regim de "urgenta" . Mi se pare foarte aiurea sa mi se ia mie comision de 3 ori mai mare pentru ca a platit clientul la urgenta.

Ed

• Membru
  • Mesaje postate: 335
  • www.megahost.ro
    • Vezi Profilul
    • Megahost
« Răspuns #29 : Iunie 25, 2011, 12:06:33 pm »
da, asta cumva e o tampenie, se mai intampla sa plateasca clientii cu OP si sa bifeze pe el "Urgent" si atunci esti taxat. dar parca era 18 RON.
faza nasoala este atunci cand factura este pe o suma mica, astfel comisionul respectiv poate ajunge si la 100% din suma de pe factura.