Dupa cum stiti noi, cei de la ROMARG SRL, sau mai exact eu Radu TOFAN nu intervin pe forum decat atunci cand chiar este necesar.
Nu ma voi lansa intr-un dialog cu dl. Trifu Catalin, ci doar vreau sa prezint pozitia noastra oficiala, orice alta comunicare va fi facuta in continuare prin casa de avocati si in instanta.
Recunoastem faptul ca timp de 6 luni (mai exact perioada 1 Februarie -1 Iulie) au existat probleme de comunicare intre Departamentul Tehnic si clientii firmei noastre. Pentru aceasta ne cerem scuze in mod public si anuntam toti clientii actuali, respectiv pe cei potentiali ca am luat toate masurile necesare pentru a evita pe viitor asemenea situatii.
Motivul pentru care dl. Trifu Catalin a fost concediat este determinat de toate probleme cauzate in aceasta perioada. Si aici tin sa enumarar cateva dintre ele:
1. IGNORAREA solicitarilor primite prin tichete, email-uri si live chat
2. INCHIDEREA ticketelor fara nici macar a da un raspuns.
3. FRICA de asumare a responsabilitatilor
4. RESPINGEREA in mod repetat a unui mod de comunicare corect si eficient cu restul colegilor
5. INTARZIERI REPETATE la servici
6. LIPSA PREGATIRII DE SPECIALITATE, dublata de lipsa interesului pentru pregatire solicitata de mine in repetate randuri
7. NENUMARATE reclamatii primite in scris si telefonic de la clienti, referitor la modul in care "solutiona" probleme
Referitor la timpii de raspus, da, are dreptate dl Trifu Catalin, se raspundea foarte greu pentru ca in perioada 1 Februarie - 1 Iunie a fost sigurul responsabil la Serviciul Suport Tehnic si acest lucru s-a simtit.
Putem da urmatorul exemplu:
"Clientul suna, dl Trifu raspunde si preia solicitare, in acest timp telefonul personal al dl. Trifu suna, in acest moment dl. Trifu inchide apelul cu clientul si raspunde la mobil. Peste cateva secunde paraseste sediul firmei si coboara pentru ca il astepta prietena jos ..."
(citez aici din unul din referatele facute de colegi)
Din punctul nostru de vedere acest comportament este incompatibil cu statutul de angajat intr-o firma ce furnizeaza servicii de hosting. In general in aceste firme angajatii sunt si trebuie sa fie profesionisti.
Calitatea serviciului nostru de suport a fost jalnica iar pentru asta imi asum in integralitate raspunderea, pentru ca am tolerat si am acordat prea multe sanse unui "om" numit Trifu Catalin.
Pentru noi clientii sunt cel mai important "activ", fara ei nu am exista. Facem tot posibilul pentru a-i multumi pe fiecare in parte, uneori reusim alteori nu.
In acest moment echipa noastra este formata din 7 oameni competenti si implicati (2 prevanzari, 2 tehnic, 3 plati) care se asigura in permanenta ca solicitarile clientilor sunt rezolvate in cel mai scurt timp.
Nu exista solicitari mai vechi de 24 de ore care sa nu fi primit un raspuns respectiv o rezolvare. Conturile de gazduire sunt activate in maxim 2 ore de la confirmarea platii, la fel si procesarea inregistrarii domeniilor.
Totusi eu sunt curios cum poti sa-ti scrii singur tichete si sa nu raspunzi, cum poti sa-ti activezi singur contul de gazduire si sa nu primesti datele de acces.
Raspunsul probabil il vor da cei care vor citi in continuare acest topic.
Consideram Domnule Trifu Catalin, ca actiunile dumneavoastra sunt premeditate si au ca scop declarat discreditarea imaginii firmei noastre in raport cu clientii actuali, potentiali respectiv concurenta.
Va informam pe aceasta cale ca daca nu veti inceta cu aceste actiuni ne rezervam dreptul de a va invita in instanta pentru grave prejudicii aduse imaginii firmei noastre.
Pe voi restul va salut cu respect,
Radu Tofan
Romarg SRL – (inregistrare-domenii.ro)