Autor Subiect: ROMARG - ATENTIE LA NEATENTIE  (Citit de 10144 ori)

catalinbv

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
ROMARG - ATENTIE LA NEATENTIE
« : August 10, 2006, 05:59:48 am »
am luat un pachet de reseller de la firma Romarg alias inregistrare-domenii.ro care s-a dovedit din start o decizie gresita

Motive:
- factura mi-a parvenit dupa 1 luna de zile desi sunt in acelasi oras (Brasov) cu aceasta firma
- serverele dansilor au fost offline de cateva ori fara nici o explicatie - am si dovada acestui lucru
- tichet descchis cu o problema la dansii nu a primit raspuns nici dupa 2 saptamani - dovada chiar tichetul (l-am pastrat)
- daca incercam sa trimit un filmulet *.avi prin mail era blocat de server ca si continut incompatibil cu setarile de securitate
- mai nou au pretentia sa discutam totul intr-un sistem de suport online desi Yahoo Messenger e furnizat de ceilalti hosteri - dar asa e politica firmei deh
si clientul oricum nu conteaza

Concluzia finala - am schimbat hostingul la o alta firma, concurenta a lor si merge totul perfect - deci mai exista si oameni seriosi

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #1 : August 10, 2006, 09:06:41 am »
catalinbv, nu abuza de forum, ca pici singur in groapa cu ridicol:

zici mai sus ca esti client nemultumit de Romarg, dar in alt topic zici ca ai si lucrat la firma asta.

Cu alte cuvinte, ti-ai scris singur un tichet de suport si nu ti-ai raspuns ?
Te miri ca nu te poti contacta pe messenger ? Te-ai sunat la telefon si nu ti-a raspuns nimeni ?

Redevenind serios, daca ai ceva de spus in privinta Romarg, fii civilizat si descrie intr-un singur topic toate problemele. Daca cei de la Romarg vor considera ca au un raspuns public pentru tine, sunt convins ca il vor publica (si) aici.
Altfel, risti sa devii pacaliciul saptamanii, si e pacat.

Cu respect

BlueBird

• Vizitator
« Răspuns #2 : August 10, 2006, 10:13:13 am »
4 posturi in 4 locuri diferite... puteai sa le pui toate in acelasi loc  :roll:

organic

• Vizitator
« Răspuns #3 : August 10, 2006, 12:21:17 pm »
Citat din: "BlueBird"
4 posturi in 4 locuri diferite... puteai sa le pui toate in acelasi loc  :roll:

o observatie foarte buna.

celelalte post-uri ti-au fost sterse. daca ai ceva de spus, nu fa spam, scrie tot ce ai de zis intr-un singur loc.

si as fi si eu curios cum e sa fii client si sa lucrezi la firma la care esti client in acelasi timp. poate ne impartasesti taina asta.

forumul nu e un loc pentru razbunari pe anagajatori, te rog sa ai asta in vedere.[/code]

catalinbv

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
drept la replica
« Răspuns #4 : August 10, 2006, 07:18:37 pm »
ce am trimis la Romarg se referea la perioada urmatoare cand deja nu mai lucram acolo si aveau fata de mine care platisem ca orice client aceleasi obligatii ca pentru toata lumea

am renuntat sa mai lucrez la aceasta firma si in urma neseriozitatii cu care erau tratati clientii de catre acestia - oricum am anulat gazduirea ulterior la ei si am ales un alt hoster din cei recomandati intr-unul dintre topicurile de pe acest site si sincer se ridica la inaltimea asteptarilor

si ce am scris nu a fost spam a fost pur si simplu raspuns la intrebarile unor utilizatori care intamplator "beneficiaza" de serviciile acestei firme si care va pot confirma ca au aceleasi probleme ca si mine - sau este o problema in a ne exprima liber opiniile ? - nu am facut altceva decat sa observ o stare de lucruri dar se pare ca un hoster de nivelul Romarg are nivel de acoperire mai mare decat am crezut la editarea topicurilor de aici

organic

• Vizitator
« Răspuns #5 : August 11, 2006, 12:55:02 pm »
asa e catalin. gazduire.info e de fapt o mare conspiratie, conduse din spate de El Mano Negro, aka Romarg.

ai dezlegat misterul.

ia si citeste regulile, fii la obiect si informeaza, nu fa propaganda.

catalinbv

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
interesant
« Răspuns #6 : August 20, 2006, 03:36:10 pm »
"cine se scuza, se acuza" era candva
si in plus atata timp cat m-am incadrat in regulile forumului (pointeaza una singura care a fost incalcata te rog) nu vad pe cine deranjez
     Pe de alta parte ca moderator al acestui forum, "organic" poti sa imi ceri dovezi in sprijinul celor afirmate de mine mai sus si ti le voi pune la dispozitie fara nici o problema
     Tot ce am spus aici subliniez inca o data este legat exclusiv de gazduirea oferita de acesti "diletanti", ce a fost in plus imi cer scuze dar se pare ca exista si forum cu "angajatori tepari" unde ne putem exprima liber (imi cer scuze dar la inceput nu stiam unde sa postez si restul si iti multumesc ca mi-ai atras atentia)   :wink:

Floricele24

• Vizitator
Re: interesant
« Răspuns #7 : August 21, 2006, 10:59:04 am »
Salutare,
... interesant acest topic a lui Catalinbv.Catalin esti super suparat ..inseamna ca te-a deranjat ceva la firma aia unde ai lucrat?
Parca suntem intr-o telenovela ,dar asa cum si Organic este foarte curios ...asa sunt si eu...cum adica ai dovezi la cele afirmate de tine.sa inteleg ca in perioada in care tu ai lucrat acolo ai adunat aceste dovezi?Pentru perioada in care ai lucrat nu ai semnat nici un contract de confidentialitate?
Eu lucrez in domeniul juridic ...daca te pot ajuta cu ceva poti sa-mi spui! ...poate colaboram ..am ceva experienta pe partea aceasta persoana fizica Vs firma cu castig de cauza a persoanei fizice.
o zi mai racoroasa tuturor...ca  e super cald.

Mihai
Bucuresti

xServers.ro

• Webmaster
  • Mesaje postate: 966
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
« Răspuns #8 : August 21, 2006, 01:30:21 pm »
Ce-i drept ... totusi parca prea ai aruncat cu tarana peste numele lor. Nu zic ca nu o fi adevarat tot ce spui tu mai sus, dar totusi. Imi e greu sa cred ca nu puteai rezolva telefonic problema (intre mirificele ore in care e cineva la tel).

Sincer sa fiu nici eu nu pot sa zic ca straluceste la support tehnic sau altceva, pt. ca a trebuit sa predam un site unui client si respectivul avea gazduire la romarg, au avut mici probleme cu serverul pt cateva ore, dar de a doua zi si pana in ziua de astazi (cateva luni bune), totul merge ok. Clientul zice ca nu i-a mai picat nimic.

Oricum, nu imi place sa ma repet, iti inteleg supararea dar parca prea esti pus pe a-i tavali prin noroi.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #9 : August 21, 2006, 01:34:57 pm »
pe scurt: nici cainii nu fac pipi in vasul din care au mancat.

Moderator, pune lacata te rog.

inregistrare.DOMENII

• Vizitator
ROMARG SRL - POZITIA OFICIALA
« Răspuns #10 : August 21, 2006, 04:18:07 pm »
Dupa cum stiti noi, cei de la ROMARG SRL, sau mai exact eu Radu TOFAN nu intervin pe forum decat atunci cand chiar este necesar.

Nu ma voi lansa intr-un dialog cu dl. Trifu Catalin, ci doar vreau sa prezint pozitia noastra oficiala, orice alta comunicare va fi facuta in continuare prin casa de avocati si in instanta.

Recunoastem faptul ca timp de 6 luni (mai exact perioada 1 Februarie -1 Iulie) au existat probleme de comunicare intre Departamentul Tehnic si clientii firmei noastre. Pentru aceasta ne cerem scuze in mod public si anuntam toti clientii actuali, respectiv pe cei potentiali ca am luat toate masurile necesare pentru a evita pe viitor asemenea situatii.

Motivul pentru care dl. Trifu Catalin a fost concediat este determinat de toate probleme cauzate in aceasta perioada. Si aici tin sa enumarar cateva dintre ele:

1. IGNORAREA solicitarilor primite prin tichete, email-uri si live chat
2. INCHIDEREA ticketelor fara nici macar a da un raspuns.
3. FRICA de asumare a responsabilitatilor
4. RESPINGEREA in mod repetat a unui mod de comunicare corect si eficient cu restul colegilor
5. INTARZIERI REPETATE la servici
6. LIPSA PREGATIRII DE SPECIALITATE, dublata de lipsa interesului pentru pregatire solicitata de mine in repetate randuri
7. NENUMARATE reclamatii primite in scris si telefonic de la clienti, referitor la modul in care "solutiona" probleme

Referitor la timpii de raspus, da, are dreptate dl Trifu Catalin, se raspundea foarte greu pentru ca in perioada 1 Februarie - 1 Iunie a fost sigurul responsabil la Serviciul Suport Tehnic si acest lucru s-a simtit.

Putem da urmatorul exemplu:

"Clientul suna, dl Trifu raspunde si preia solicitare, in acest timp telefonul personal al dl. Trifu suna, in acest moment dl. Trifu inchide apelul cu clientul si raspunde la mobil. Peste cateva secunde paraseste sediul firmei si coboara pentru ca il astepta prietena jos ..."
(citez aici din unul din referatele facute de colegi)

Din punctul nostru de vedere acest comportament este incompatibil cu statutul de angajat intr-o firma ce furnizeaza servicii de hosting. In general in aceste firme angajatii sunt si trebuie sa fie profesionisti.

Calitatea serviciului nostru de suport a fost jalnica iar pentru asta imi asum in integralitate raspunderea, pentru ca am tolerat si am acordat prea multe sanse unui "om" numit Trifu Catalin.

Pentru noi clientii sunt cel mai important "activ", fara ei nu am exista. Facem tot posibilul pentru a-i multumi pe fiecare in parte, uneori reusim alteori nu.

In acest moment  echipa noastra este formata din 7 oameni competenti si implicati (2 prevanzari, 2 tehnic, 3 plati) care se asigura in permanenta ca solicitarile clientilor sunt rezolvate in cel mai scurt timp.

Nu exista solicitari mai vechi de 24 de ore care sa nu fi primit un raspuns respectiv o rezolvare. Conturile de gazduire sunt activate in maxim 2 ore de la confirmarea platii, la fel si procesarea inregistrarii domeniilor.

Totusi eu sunt curios cum poti sa-ti scrii singur tichete si sa nu raspunzi, cum poti sa-ti activezi singur contul de gazduire si sa nu primesti datele de acces.

Raspunsul probabil il vor da cei care vor citi in continuare acest topic.

Consideram Domnule Trifu Catalin, ca actiunile dumneavoastra sunt premeditate si au ca scop declarat discreditarea imaginii firmei noastre in raport cu clientii actuali, potentiali respectiv concurenta.

Va informam pe aceasta cale ca daca nu veti inceta cu aceste actiuni ne rezervam dreptul de a va invita in instanta pentru grave prejudicii aduse imaginii firmei noastre.

Pe voi restul va salut cu respect,

Radu Tofan
Romarg SRL – (inregistrare-domenii.ro)

catalinbv

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
multumesc pentru informatii
« Răspuns #11 : August 21, 2006, 10:02:26 pm »
Prin simplu post pe acest forum se poate vedea cam cine are grija de conturile de gazduire in firma Romarg.
     In toata aceasta perioada nu am primit nici macar o informare sau atentionare scrisa din partea dlui Radu Tofan prin care eu sa pot sa imi corectez "comportamentul" respectiv - nu stiu de ce nu precizeaza ca nu este normal ca un serviciu cu "peste 4000 de conturi gazduite" sa fie sustinut pe partea de Suport Tehnic de o singura persoana - situatie la care s-a revenit in prezent dupa plecarea din firma a celei de-a doua persoane angajate ulterior demisiei mele  ("Motivul pentru care dl. Trifu Catalin a fost concediat" - cine solicita primeste de la mine un scan absolut vizibil cu semnatura dansului cu demisia subsemnatului).

In rest Floricele24 multumesc mult pentru oferta dar deja am apelat la un cabinet de avocati pentru a ma proteja de acest "om" aka Radu Tofan.

Tot ce am declarat aici se poate verifica de catre fiecare dintre Dvs. si prin cautare pe forumuri unde Romarg apare in centrul unor probleme de acest gen si nu din partea mea. Ca simplu utilizator al unui serviciu de gazduire si in lipsa unui contract de confidentialitate din partea acestei firme ma consider liber in a exprima opiniile personale si imi ofer dreptul de a fi judecat in primul rand de toti cei care posteaza pe acest forum ca fiind cei mai in masura sa o faca.

catalinbv

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
si mai greu cu gramatica pt. Dep. Prevanzari
« Răspuns #12 : August 21, 2006, 10:11:41 pm »
P.S. la ce am postat vreau sa adaug ca cei care colaboreaza cu aceasta firma si au avut "onoarea" sa discute cu Dep. Prevanzari alias Bogdan Stelian isi pot da seama cui apartine referatul respectiv dupa modul de exprimare absolut original - in plus in ziua respectiva am raspuns tot unui client si pe telefonul personal deoarece mobilul detinut de mine a fost listat pe site ca numar tehnic de urgenta (firma probabil nefiind in masura sa achizitioneze telefoane celulare - a se retine ca tot eu m-am oferit sa fie listat acolo in ideea de a ajuta clientii de gazduire)

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #13 : August 22, 2006, 06:16:54 am »
Ok... deja partile au cam spus ce aveau de spus.
Interpretarile raman la latitudinea cititorilor.

Inchid postul aici pentru a nu degenera ... daca cineva crede ca pot fi adaugate elemente importante poate contacta moderatorii pentru redeschidere.
[EDIT/bassul: Redeschis la rugamintea dan.andrus]

catalinbv

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
desi...
« Răspuns #14 : Aprilie 05, 2007, 03:44:07 pm »
Desi am fost analizat si blamat pe acest forum, astazi ma gasesc in situatia de a detine servere si a oferi hosting profesional - si cei care ma cunosc - Trifu Catalin - pot sa va spuna ce fel de calitate ofer clientilor mei.

In rest toate afirmatiile celor din firma unde am lucrat par interesante - ii invit cand doresc dansii sa si le sustina in instanta sau sa le pastreze pentru dansii.

Numele Trifu Catalin este asociat si unui mare furnizor de hosting din State - precizez ca nu am legatura cu aceasta firma in caz ca dati de ea pe net.

Acest post se vrea un epilog la toate topicurile legate de mine si totodata incheierea odiseei Romarg de ale carei actiuni ma disociez complet (se pare ca in ultima vreme se confrunta si asa cu o seama de probleme pe calitate si lucrand in domeniu nu pot decat sa ii incurajez pe cei de acolo sa se uite mai intai in ograda lor).

In rest, Trifu Catalin va sta la dispozitie in ceea ce priveste hostingul - incerc sa ajut chiar si clientii altora in limita bunului simt.