Autor Subiect: Internetul Bussines costa prea mult?  (Citit de 7843 ori)

adrian_kool

• Vizitator
V-ati gandit si la o alta varianta?
« Răspuns #15 : August 29, 2006, 11:06:18 pm »
Citat din: "xayk"
Exista multe variante de transport fiecare cu avantalele si dezavantalele ei si pana una alta fibra e cea mai ok. Nu e nici un fel de problema faptul ca din scara blocului iti vine UTP ... gandeste-te ca in momentul asta nu prea sunt locatii ce folosesc exclusiv fibra intern asa ca intern tot la UTF/FTP se ajunge insa de beneficiat tot beneficiezi de avantajele fibrei.

Sa zicem ca ai MC-ul in casa dar fibra merge pana la colt. Tu primesti serviciul printr-un mediu pe care nu l-ai banuit vreodata si consideri ca ai Internet pe FO, nu?
Recomandarea mea este sa va uitati la furnizor, sa va uitati la garantiile pe care le primiti si la ce isi asuma atunci cand nu dau ceea ce promit.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Internetul Bussines costa prea mult?
« Răspuns #16 : August 30, 2006, 06:35:10 pm »
Mai oameni.
Ethernet sau fibra optica........wtf?
Discutam de latime de banda sau de povesti?
100Mbps via ethernet >256kbps via MC.
Geez

organic

• Vizitator
« Răspuns #17 : August 30, 2006, 07:42:40 pm »
depinde ce consideri internet business. eu am internet "business" de la RDS prin fibra pana la stalp, ca si-au deborsat vreo 10 kile de echipament la internet cafe-ul de unde pleaca reteaua.
si e 512kbps.
pentru astia 512kbps CIR, la ultima verificarea se platea ceva gen 300-350$

in state home-urile cele mai de baza sunt 5mbps down la 50$
in frante, free.fr are 28mbps down/ 1mbps up la 30 Eur
in danemarca 4mbps down / 256kbps up 70$

eu zic ca diferenta e mare.

art-media

• Membru
  • Mesaje postate: 239
    • Vezi Profilul
    • http://www.ART-MEDIA.ro
« Răspuns #18 : Septembrie 07, 2006, 11:26:54 pm »
Scuze pentru ca ma bag si eu ca musca in caciula la treaba dvs.
Dar a-si dori sa spun si eu ca ce se intimpla in Romania la ora actuala pe partea de internet este sub orice critica, chiar sub orice critica.
Problema e ca nu se intimpla numai la internet ca in aproape toate serviciile se intimpla acelasi lucru.

Inca ceva referitor la ce a zis WBF daca se poate :
iti zic din proprie experienta ca in Romania nu se merge chiar cum zici cu negociatu, in Romania mai bine zis se merge cu cunosti primesti nu cunosti stai la rind si nici nu primesti ce vrei si la cit vrei.

Referitor la faza cu costu atita de mic dincolo la internet este din cauza ca sunt serviciile shared ca si la noi in Romania nu o sa vedeti ca exista nici nude in lumea sa poti lua 5 MB garantat la 50$  cum cred unii.

Scuzati va rog interventia mea dar sincer sunt la fel ca unii dintre voi suparat pe serviciile oferite in Romania nu numai pe partea de internet.

Si intrebarea cea mai mare la care ma gindesc in fiecare zi este din ce cauza la noi nu se poate nimic iar dincolo se pot face mult mai multe.

Asta este intrebarea romanului nu din ce cauza e mai ieftin sau mai scump, este pur si simplu din cauza romanului care conduce si vrea sa se imbogateasca peste noapte fara sa faca nimic.

Numai bine si scuzati cele mai de sus daca deranjeaza pe cineva.

bassul

• Vizitator
« Răspuns #19 : Septembrie 08, 2006, 01:03:43 pm »
Citat
la noi nu se poate nimic iar dincolo se pot face mult mai multe.
Au mai aparut multe afirmatii pe forum din acest gen. Pentru un overview:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:HDImap_current.png