Autor Subiect: moderarea pe gazduire.info  (Citit de 7781 ori)

bassul

• Vizitator
moderarea pe gazduire.info
« Răspuns #15 : August 21, 2006, 05:29:21 pm »
Citat
chestia aia cu discreditarea forumului nu cred ca mai era cazul

tinuzzo, deoarece este destul de clar ca acest forum nu satisface exigentele personale, si ti-ai exprimat in repetate randuri parerea negativa pentru acest forum, doresti sau nu doresti sa iei decizia ca numele semnoshost.ro sa nu mai apara in lista de furnizori de gazduire web prezenti pe acest forum?

[EDIT: am editat greseala din propozitie]

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #16 : August 21, 2006, 05:34:14 pm »
nu cred ca e vorba de asta, si nu ai inteles ce am vrut sa zis: adica nu era cazul sa zici ca discreditez forumul, ca forumul nu e o chestia utoica care atarna in neant, e opera unor persoane, care indiferent de cat de bine sunt sau ar fi intentionate, au greseli, si au multe, ca nimeni nu e perfect.

daca eu trebuie sa fiu Noe sa fiu aruncat din corabie , fie... daca asta crezi/credeti ca va sluji PRO dezvoltarii acestui forum....

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #17 : August 21, 2006, 05:36:23 pm »
plus ca daca analizezi TOATE postruiel mele, nu cred ca am venit pe aici ca alde altii, sa injur, sa fac bascalie, sa ma dau mare cu ceva, ci am incercat sa ma integrez in diferitele "tematici" ale vreunul thread.

bassul

• Vizitator
« Răspuns #18 : August 21, 2006, 05:38:40 pm »
Nu am propus "sa-ti dai demisia", am intrebat cu atentie daca nu doresti sa o faci, in urma parerilor exprimate.
Citat
pozitia publica: nu doresc sa ajung niciunde, ... aici in forum. o zi buna!

Cu privire la minciunile prezentate intentionat vis-a-vis de moderare si aduse fara alta intentie decat deserviciul forumului, vom lua o decizie in grupul de moderatori.

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #19 : August 21, 2006, 05:41:34 pm »
bine

bassul

• Vizitator
« Răspuns #20 : August 24, 2006, 11:35:25 pm »
moderatorii au fost de acord pentru o vacanta de 2 saptamani (ban)