dupa cum au spus cei de la trafic.ro, au niste metode destul de complexe de monitorizare.
in primul rind, ei considera 1 vizitator unic /zi. adica nu ca alte programe, sau ca alte statistici, unde se considera 2 daca exista o dificerenta de 30 min-1 -2 ore intre accesari.
Asa este insa acest lucru, din punct de vedere al scriptului nu conteaza.O operatie facuta in loc de alta, atat!
scripturile lor se incarca greu ce-i drept, pt ca sunt super chinuite serverele lor si banda. Dar problema in momenula ctual sta asa:
Problema cu banda, serverele si alte alea, pica. Stiu foarte bine ca atunci cand gestionam un site concurent cu al lor, al lor era "contorizat" de 4 ori mai repede fata de al meu.In plus, am auzit ca oarece plati pe acolo ar insemna o "contorizare mai eficienta"

daca vrei sa vinzi publicitate pe site-ul tau, cifrele raportate de trafic sunt cele care iti vor aduce banii. Adica pina acum nu am auzit pe nimeni sa vinda publicitate si sa fie platit in functie de raportarile webalizer sau awstats. Trafic.ro este cel mai bine vazut de clientii de publicitate, cu toate defectele lui.
Este SINGURUL considerent, pentru care pun scripturile pe paginile clientilor.
Poate s-or gandi si firmele astea de publicitate sa puna mana de la mana (buget de la buget) si sa-si faca un contor al lor.
Sau, de ce nu, ISP-isti sau/si firmele de hosting...
Ar fi o chestie de prezentat pentru altii ... cred ca foarte buna...Nu?
/me care a scos trafic.ro de prin site-uri...

[/quote]