Autor Subiect: pareri contradictoare  (Citit de 3405 ori)

Marian P

• Vizitator
pareri contradictoare
« : August 22, 2006, 08:22:47 pm »
Salutare toti.
Am citit acum in sectiunea Reseller topicul pus de catalinbv, referitor la Romarg si tin sa precizez si eu cateva lucruri.
Eu sunt client la ei de mai bine de 4 luni si nu ma gandeam ca am de a face cu o firma in care e asa mare debandata si cand te gandesti ca sunt destul de mari pe piata!
Ca si client tin sa precizez ca problemele care le-am avut in intervalul mai-iunie foarte greu s-au rezolvat. Un certificat ssl instalat in 2 saptamani!
Totusi acum parca se misca lucrurile.Instantaneu modificari dns pentru domenii internationale, inregistrarea la fel, problema tehnica rezolvate in mai putin de 2 ore. Daca citeste Radu Tofan, felicitari.
Totusi as fi foarte curios care e timpul normal de raspundere la un ticket?

SeerKan

• Membru
  • Mesaje postate: 312
    • Vezi Profilul
    • BL0G
pareri contradictoare
« Răspuns #1 : August 22, 2006, 08:44:37 pm »
Eu sunt client la ei(Reseller) de peste 6 luni, tehnic greoi(sa imbunatatit in ultima luna putin, dar e loc de mai mult) dar calitatea hostingului (viteza si uptime) Foarte buna.

ebe

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 50
    • Vezi Profilul
pareri contradictoare
« Răspuns #2 : Septembrie 05, 2006, 02:57:38 pm »
eu am luat un cont la ei acum o luna si acum  tocmai am primit proforma lunara . voi tot lunar platiti ? ce ma enerveaza chestia asta :) ... Tot nu inteleg de ce nu pot plati pe o perioada mai lunga

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
pareri contradictoare
« Răspuns #3 : Septembrie 05, 2006, 04:43:12 pm »
ebe, ai spus acelasi lucru de cel putin 4 ori pana acum.
Am inteles supararea, dar te rog, gata. Daca vrei, vorbesti direct la Romarg sa-si schimbe politica de vanzari.

marianbrasov

• Vizitator
Subscriu la postul lui dt
« Răspuns #4 : Septembrie 05, 2006, 04:47:33 pm »
Legat de serviciile lor, discuta direct cu ei si nu mai polua forumul cu genul asta de intrebari. Da un search dupa "Romarg" daca vrei sa iti amintesti unde ai mai postat in caz ca nu te tine memoria.

ebe

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 50
    • Vezi Profilul
pareri contradictoare
« Răspuns #5 : Septembrie 06, 2006, 10:15:08 am »
Este adevarat am spus asta de cel putin patru ori in locuri diferite :) dar totusi nu ma poti acuza ca sunt offtopic Poti sa zici despre mine ca sunt cel mult enervant recunosc. lol . ok ok . glumim radem si eu poate am comportament de obsedat. Nu mai zic nimic de plata lunara decat pe topicul celalalt.  :oops:

Floricele24

• Vizitator
Pentru MARIANP
« Răspuns #6 : Septembrie 13, 2006, 04:44:01 pm »
Baiete mai abtinete si tu gata ,s-a inteles ideea de baza nu trebe sa-i ponegresti in halul asta...iti inteleg frustrarea dar  eu cred ca exagerezi.
Sunt tare curios pana unde vei merge ?cam cate conturi iti mai faci ca sa spui numai prostii despre firma Romarg?
Un singur lucru iti spun :"Don't be stupid man!"

[MODERATOR/xayk: te rog frumos sa te linistesti ... lasa mesajele la persoana a 3-a cand tu folosesti acelasi IP ca si alte mesaje care sunt postate de personalul ROMARG. Problema a fost expusa ... s-au auzit toate punctele de vedere... daca nu ai ceva de contribuit atunci taci.]

marianbrasov

• Vizitator
Cred ca esti intr-o usoara confuzie ?!?
« Răspuns #7 : Septembrie 13, 2006, 06:47:54 pm »
Din partea mea comentariile tale nu isi mai au obiect.
Topicul respectiv a fost deschis de un alt utilizator deoarece eu nu mai detin nici un cont de gazduire la aceasta firma si subiectul Romarg nu mai prezinta nici un fel de interes pentru mine deci nemaifiind clientul lor nu voi mai emite nici o opinie.
Cat despre tine se pare ca esti scos iar din atributiile tale de publicitar si reciclat. Ma gandeam ca intre timp te-ai mai cizelat dar se pare ca nivelul tau de cultura ramane constant acelasi (ca si gramatica dealtfel). :wink:
Sper ca moderatorul acestui forum sa intervina si sa te sanctioneze ca atare asa cum am stabilit in urma topicurilor deschise de personalul Romarg.