Sondaj

Ce parere aveti despre CYBERHOST ?

buna
2 (18.2%)
acceptabila
1 (9.1%)
proasta
8 (72.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: Octombrie 14, 2006, 08:23:24 am

Autor Subiect: ce parere aveti despre www.cyberhost.ro  (Citit de 7106 ori)

art-media

• Membru
  • Mesaje postate: 239
    • Vezi Profilul
    • http://www.ART-MEDIA.ro
ce parere aveti despre www.cyberhost.ro
« : Septembrie 14, 2006, 08:23:24 am »
Am si eu o intrebare la cei care au vazut poate oferta ROMTELECOM pentru Data Center-ul lor.
Ce parere aveti despre ei ca pentru inceput preturile sunt prea imbietoare si site-ul este prea jalnic, ceva ce nu merge prea bine a-si spune.

Sunt curios daca exista vreun utilizator la serviciile lor ca oferta de preturi nu prea poti cere ca nici form-ul de contact nu le merge sa poti cere o oferta de preturi si niste informatii suplimentare.

Astept niste pareri.

organic

• Vizitator
« Răspuns #1 : Septembrie 14, 2006, 10:41:40 am »
nu vad unde-s preturile alea prea imbietoare da ma rog..

marianbrasov

• Vizitator
cam asa...
« Răspuns #2 : Septembrie 14, 2006, 12:31:16 pm »
La preturi destul de sus - in rest cateva informatii aiurea si in plus o pagina usor deranjata (poate o mai structureaza dupa ce mai umbla si la oferta).

christina

• Vizitator
« Răspuns #3 : Septembrie 21, 2006, 04:53:38 pm »
Oare cat % din echipamentul lor e de la second?  :roll:

organic

• Vizitator
« Răspuns #4 : Septembrie 21, 2006, 05:09:10 pm »
nu cred ca e de la second nimic. OTE au bani garla, doar ca sunt la fel de interesati sa si stoarca bani de la clienti, thus preturile exagerate.

IDGHOST.NET

• Vizitator
« Răspuns #5 : Septembrie 21, 2006, 09:43:53 pm »
parere proasta ... preturi mari , nelimitat si vrajeala , nici macar site-ul nu au fost in stare sa il faca cum trebuie ... vad ca, claus si-a luat server dedicat la ei , il astept cu o parere !

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 29, 2006, 06:25:27 am »
eu stau si ma uit pe oferta si chiar daca este 06.21 am tot nu inteleg oare de ce ai lua server HP si nu IBM?

HP - Pret inchiriere server + colocare: 153 Euro/luna
Citat
HP Proliant DL320G3, Intel Celeron, 2.93GHz, 256KB L2 Cache, 512MB RAM memory, 2x 80GB SATA non-hot plug, CD Drive, 2 GigaEthernet ports, 480W power supply, rack 1U

IBM - Pret inchiriere server + colocare: 143 Euro/luna
Citat
IBM eServer x306, Intel P4, 3.0GHz/800MHz, 2MB L2 Cache, 512MB RAM memory, 2x 80GB SATA non-hot plug, CD Drive, 2 GigaEthernet ports, 350 W power supply, rack 1U

..e justificat sa dai 10 euro mai mult pe un amarat de celeron  chiar daca are sursa de 480W ??? restul componentelor sunt la fel.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #7 : Septembrie 29, 2006, 09:06:17 am »
Citat din: "netvista"
..e justificat sa dai 10 euro mai mult pe un amarat de celeron  chiar daca are sursa de 480W ??? restul componentelor sunt la fel.

Parere personala, in urma lucrurlui cu servere Proliant de peste 4 ani: da, e justificat.
La dealerii HP cu care lucrez de mai bine de 4 ani (off-hosting) este o singura regula: "daca e in garantie, schimbam cu o piesa noua, fara discutii"
In cei patru ani si ceva, singurele probleme la serverele ProLiant au fost
- una placa "Lights-Out" arsa de supratensiune;
- una unitate CD care nu mai citea bine;

----------
PS: Uite, eu nu inteleg de ce IBM incearca neaparat (vezi reclamele abundente acum) sa-mi vanda server IBM + service pack inclus ? Daca e masina buna, se cheama ca n-are nevoie de intretinere, nu ?

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 29, 2006, 10:08:18 am »
nu stiu nici eu de ce dar din propria experienta un brandname se schimba complet fie ca e fujitsu,ibm sau compaq/hp. ca performate insa nu se justifica  ca un celeron sa fie mai scump decat un p4 care ii este superior.

telerom

• Vizitator
« Răspuns #9 : Septembrie 29, 2006, 10:11:50 am »
Citat din: "gupi"

In cei patru ani si ceva, singurele probleme la serverele ProLiant au fost
- una placa "Lights-Out" arsa de supratensiune;
- una unitate CD care nu mai citea bine;

Pai daca ai avut doar problemele astea, cum ai ajuns la o concluzie atat de generala?
Sunt multe pise care nu se mai produc dupa 1-2 ani. Dupa 3-4, nu mai exista nici in stoc. Eu cand am avut probleme cu hdd, dupa 3 ani, (nu la hp) mi-au propus fie sa-mi instaleze un hdd refurbished fie un upgrade la un hdd nou.

nx

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
Re: ce parere aveti despre www.cyberhost.ro
« Răspuns #10 : Septembrie 30, 2006, 11:02:21 pm »
Citat din: "art-media"
ceva ce nu merge prea bine a-si spune.
Astept niste pareri.

Parerea mea e ca inainte de a lansa intrebari intrebatoare ar trebui sa treci pe la niste ore de gramatica!

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #11 : Septembrie 30, 2006, 11:14:09 pm »
Citat din: "NXDATA"
Citat din: "art-media"
ceva ce nu merge prea bine a-si spune.
Astept niste pareri.

Parerea mea e ca inainte de a lansa intrebari intrebatoare ar trebui sa treci pe la niste ore de gramatica!  
Btw, asa cum aproape ne-am obisnuit pe acest forum, majoritatea mesajelor sunt off-topic. Da' la urma urmei mai bine ne contram pe teme de tipul  "ce server e mai tare mincatza-ash",  doar nu o sa ne dam cu parerea despre ce naiba au facut aia acolo, si asa nu prea intelegem, nu? Sau mai bine, ne luam de site, ca e naspa, nu? si atunci, este absolut evident ca firma asta...aaa, cum ii zice...are o buba undeva, nu?

@huh?
Na acu,asa,de sambata seara,de ce esti suparat?
Atmosfera generala o cunosti,cosmonautii vin si pleaca....toate bune.
Nu inteleg de ce tu,care reprezinti u firma ok,cu servicii ok,cu infrastructura ok pui la suflet sau te uiti in ciocul cosmonautilor?????

nx

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Septembrie 30, 2006, 11:21:11 pm »
Citat din: "WBF"
@huh?
Na acu,asa,de sambata seara,de ce esti suparat?

...am vazut si io ca-s prea suparat...si am dat quick un edit...da' ai fost mai rapid :)  Si mersi de aprecieri...
 :oops:

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #13 : Septembrie 30, 2006, 11:26:06 pm »
Hehe,yw.

Later edit:
Aia cu intrebari intrebatoare face parte din  apanajul gazduire.info.
Iar masuratul ciorapilor (ai mei e mai tari ca ai tai , au dungi verzi si nu put tare) este obligatoriu.

Anyway,on topic acum:
cyberhost este o gluma...........acum.Poate mai tarziu ne inchide gura,dar cunoscand perfect conationalii mei (grecii) ma indoiesc maxim.
De aia am si votat cu retineri

nx

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 30, 2006, 11:54:29 pm »
Ai dreptate cu opincile... da' numa' nu ma obisnuiesc...
In rest, revenind la topic, po' sa spun ca lucrarea e facuta literalmente "by the book"...(chiar daca pentru asta au bagat si 2 vizite la nivel inalt la noi :wink: ). Si din cate stiu eu, in orice tara "fixul" trebuie sa-si faca un DC tare altfel nu e "incumbent", nu?  Iar in ceea ce priveste grecii, am cunoscut niste oameni, e drept ca din biznis de telecom care, sincer, mi-au facut o impresie foarte buna....