Autor Subiect: Inregistrare domeniu pe rohost.com  (Citit de 2455 ori)

evi|one

• Vizitator
Inregistrare domeniu pe rohost.com
« : Iulie 28, 2004, 10:53:29 am »
Am facut cerere de inregistrare domeniu (designlab.ro) pe rohost.com. Problema este ca formularul nu contine o optiune pentru metoda de plata (wire transfer / mandat postal). In mail-ul pe care l-am primit de la RNC apare

Method of payment (Metoda de plata): wire+transfer(bank+transfer)

dar fiind persoana fizica as prefera sa platesc prin mandat postal. Sper ca nu este o problema... am trimis ieri un mail la tech@rohost.com, dar n-am primit nici un raspuns pana acum.

kwha_net

• Moderator
  • Oaspete
  • Mesaje postate: 88
    • Vezi Profilul
    • http://rohost.com/
Re: Inregistrare domeniu pe rohost.com
« Răspuns #1 : Iulie 28, 2004, 11:51:08 am »
Citat din: "evi|one"
Am facut cerere de inregistrare domeniu (designlab.ro) pe rohost.com. Problema este ca formularul nu contine o optiune pentru metoda de plata (wire transfer / mandat postal). In mail-ul pe care l-am primit de la RNC apare

Method of payment (Metoda de plata): wire+transfer(bank+transfer)

dar fiind persoana fizica as prefera sa platesc prin mandat postal. Sper ca nu este o problema... am trimis ieri un mail la tech@rohost.com, dar n-am primit nici un raspuns pana acum.

Repet, forum-ul acesta nu este un support ticket.
Va rog sa trimiteti un tichet de suport de pe site-ul rohost.com sau sa trimiteti un email sau sa sunati la unul din telefoanele de pe site. Aici nu veti primi raspuns la problema dvs. particulara. Daca nu ati primit un raspuns de ieri pana astazi e din cauza ca nici un email referitor la domeniul de care amintiti nu a ajuns la adresa respectiva.

Marius

evi|one

• Vizitator
« Răspuns #2 : Iulie 28, 2004, 12:10:33 pm »
sheesh, don't get so touchy. nu stiu daca e problema mea particulara... tind sa cred ca nici pentru restul lumii nu apare optiunea respectiva in formularul de inregistrare. apoi, nu vad de ce as suna eu, cand este interesul rohost sa-si ia banii.

kwha_net

• Moderator
  • Oaspete
  • Mesaje postate: 88
    • Vezi Profilul
    • http://rohost.com/
« Răspuns #3 : Iulie 28, 2004, 12:33:17 pm »
Citat din: "evi|one"
sheesh, don't get so touchy. nu stiu daca e problema mea particulara... tind sa cred ca nici pentru restul lumii nu apare optiunea respectiva in formularul de inregistrare. apoi, nu vad de ce as suna eu, cand este interesul rohost sa-si ia banii.

emailul pe care l-ai primit de la rnc are multe defecte la fel ca si tot sistemul lor de inregistrare de domenii, tu tot ce trebuie sa faci este sa iti achiti proforma catre firma de unde ai facut inregistrarea iar firma respectiva ca si partener rnc va plati mai departe domeniul catre rnc

in proforma sigur ai trecut o banca si un cont in care se poate plati la fel de bine prin mandat postal, depunere de numerar, sau ordin de plata

o zi buna,
Marius

evi|one

• Vizitator
« Răspuns #4 : Iulie 28, 2004, 12:48:17 pm »
Mersi mult pentru raspuns. Acum poti sa stergi tot topicul daca doresti.