Folosesc in 2 locatii - home, deci doar seara si in weekend, abonamente de 9 $.
Transfer internet in medie 100kb/s
Transfer local RDS Oradea - RDS Oradea 250kb/s
La o locatie e foarte stabil, 0 downtime, la cealalta nu... la locatia cu probleme am avut in ultimele 6 luni cateva saptamani cu internet functional 2 zile din 7. In acea locatie folosec alternativ si vodafone ca si solutie de rezerva.
Exista doua situatii pentru locatia cu probleme:
1. cade internetul si telefonia - la suport tehnic se noteaza problema, si in cateva ore (2-3) o echipa vine si reseteaza echipamentele fizic.
2. cade doar intenernetul, telefonia functioneaza - la suport tehnic se noteaza problema, in a 3-a zi sunt sunat pentru diverse intrebari (sistem de operare, daca am incercat sa pun direct in priza lor, daca nu e de la firewall), si o echipa se deplaseaza si reseteaza echipamentele.
La primele 2-3 interventii in vara, echipa care venea a 3-a zi, intrau si in apartament sa verifice cablu cu tester-ul (cablu utp) in ultima vreme ma suna doar sa-mi spuna ca acum functioneaza si s-a rezolvat.
In momentul de fata internetul nu e functional, problema semnalata duminica in jurul orei 12, astazi e marti poate suna pentru a programa o vizita.
Sunt sigur ca aceste simptome nu sunt generale, deoarece la celalalta locatie functioneaza corect, deci sunt doar ceva probleme cu echipamentele din scara ...