Ziua buna dragi conHostisti

,
Eu consider ca avem o comunitate destramata, nu numai in realitate ci si pe internet, si asta datorita faptului ca majoritatea au impresia ca toti vor sa-i fure sau sa li se fure afacerea.
Dar daca ai o afacere buna, de ce nu o faci mai buna ? Sau daca ai o idee de ce n-o impartasesti cu ceilalti ?
Azi am sa va dau o idee, pentru inceput, in primul post al acestui topic:
- stop platilor catre stat, start catre profit. Decat sa dati bani sa deschideti o firma in Romania (300-400 Euro), mai bine deschideti una intr-un offshore (300-600 USD max) si va voi argumenta care-s avantajele.
In primul rand nu va mai deschideti tot felul de firme doar pentru webdesign si hosting ca nu merita, nu la noi in tara. Mai bine atribuiti un nume, un Brand afacerii Dvs si il promovati sustinandu-l pe cont propriu.
Unii o sa spuna: eu imi deschid firma sa imi acopar cheltuielile.
Da, e foarte bine, iti acoperi cheltuielile cand ai incasari mari, dar eu nu ma adresez aici acelor "guru" ai hostingului din Romania (nu c-ar exista asa ceva).
In al doilea rand, puteti face cu numele afacerii mai mult decat cu numele firmei. Acum o sa va ganditi ca firma genereaza incredere, dar lasand ipocrizia la o parte, oricarei firme ii convine sa nu mai dea tva-ul la stat si sa beneficieze de servicii fara TVA.
Cum se poate realiza relatia persoana fizica - firma ?
Prin intermediul acelei firme offshore dvs puteti emite foarte simplu invoice-uri, care sunt luate in evidenta firmelor (pentru cei care vor acest gen de factura) si care pot fi puse la dispozitia organelor fiscale.
Care sunt avantajele ? In primul rand nu aveti treaba cu Romania, nu aveti treaba cu guvernul asta, nu aveti treaba cu taxele de aici de nici un fel. Chiar mai mult, toti banii care va intra reprezinta TOTAL PROFIT ! (nu voi intra in detalii juridice pentru ca nu e momentul).
Si multe alte avantaje si idei va poate furniza calitatea de proprietar al unei companii offshore. Multe asa zise combinatii legale chiar care va pot aduce profit si putine cheltuieli. De ce sa va bateti capul cu taxele de aici cand le puteti ignora si puteti sa va vedeti de promovare, munca etc ?
Multumesc si sper ca aceasta prima idee sa va fie utila intr-un fel sau altul. (scuze pentru posibile erori ortografice).
Cu stima,
Bogdan
--------------------
excelenta in webhosting