Autor Subiect: SNR ???  (Citit de 2349 ori)

cHICKEnX

• Vizitator
SNR ???
« : Noiembrie 04, 2006, 09:22:13 pm »
Lucrez la o firma mica, un ISP cu aprox 700 abonati aflata in continua crestere,sunt "renumiti" pt calitatea serviciilor si promptitudine. Am inceput la ei cam cu 2 luni in urma, prima zi,navigam pur si simplu fara un scop anume pe internet pe un calculator al firmei fiind destul de impresionat de "cat de bine mergea", dupa vreo 2 ore am inceput un download de 100mb, cand a ajuns pe la jumatate nu mai mergea nimic, i-am spus sefului si dupa fata lui mi-am dat seama cat de "fericit" era, a dat 2 tel, am auzit ceva galagie si cateva replici dure dupa care mi-a povestit cum a inceput povestea cu SNR.
  Inaintea lor foloseau un provider care le facea probleme destul de des, mi-a povestit cat de fericiti erau cand au semnat contractul cu SNR(pe un an de zile din prima).Totul a tinut doar cateva zile, internetul mergea bine "atunci cand mergea",insa existau caderi de cel  putin 2-3 ori pe zi de la 2-5 min pana la o ora si mai mult. De fiecare data cand pica "netu"  era nevoit sa stea de vorba cu persoane care puteau sa-i dea raspunsuri care devenisera deja clasice: o sa transmit tehnicienilor nostrii problema dvs sau A FOST FLOOD. Reprezentantul zonal ii spunea de fiecare data sa faca ticket/plangere la SNR Bucuresti, nici nu le mai stia omul numarul cate facuse deja.
  La vreo 2-3 zile dupa ce am ajuns la ei,s-a intamplat ceva ce a pus capac la tot: era deja al 4-lea tel in acea zi inainte de ora 2-3, pe graficele firmei noastre erau inregistrate toate caderile, de la Bucuresti i s-a spus Domnule *****,nu va intzelegem,pe grafice la noi NU APARE NIMIC!!!! Nu a sunat la ei niciodata inainte sa verifice serverele si reteaua locala.
   Va rog luati postul asta ca o "poveste din Romania", daca se mai intampla ceva asemanator pe undeva as fi curios sa aflu, daca e ceva de spus de bine as vrea sa aflu si asta.

LiveHosting

• Webmaster
  • Mesaje postate: 538
  • LiveSoft Datacenter
    • Vezi Profilul
    • LiveHosting
SNR ???
« Răspuns #1 : Noiembrie 04, 2006, 09:30:06 pm »
Aceeasi treaba este si la RDS.

cHICKEnX

• Vizitator
SNR ???
« Răspuns #2 : Noiembrie 04, 2006, 11:38:35 pm »
Am trecut din nou pe RDS, momentan toata lumea e multumita(dupa o luna deja), trebuia sa ajunga astral in zona dar ne-au abandonat  :roll:

organic

• Vizitator
SNR ???
« Răspuns #3 : Noiembrie 05, 2006, 11:50:09 am »
eu nu prea am avut probleme cu RDS really. avem un abonament de 1mbps, care o sa treaca in curand la 2mbps, si e ok. rare problemele mai apar caz in care e mereu o problema "dinafara" dar se rezolva relativ repede si foarte rar sa fie cazut de tot, de obicei mai sunt pierderi depachete cand sunt probleme dar merge asa taras-grapis.

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
SNR ???
« Răspuns #4 : Noiembrie 05, 2006, 12:14:09 pm »
Cu SNR nu au fost probleme mari la mine de exemplu. Depinde si de noroc...