Lucrez la o firma mica, un ISP cu aprox 700 abonati aflata in continua crestere,sunt "renumiti" pt calitatea serviciilor si promptitudine. Am inceput la ei cam cu 2 luni in urma, prima zi,navigam pur si simplu fara un scop anume pe internet pe un calculator al firmei fiind destul de impresionat de "cat de bine mergea", dupa vreo 2 ore am inceput un download de 100mb, cand a ajuns pe la jumatate nu mai mergea nimic, i-am spus sefului si dupa fata lui mi-am dat seama cat de "fericit" era, a dat 2 tel, am auzit ceva galagie si cateva replici dure dupa care mi-a povestit cum a inceput povestea cu SNR.
Inaintea lor foloseau un provider care le facea probleme destul de des, mi-a povestit cat de fericiti erau cand au semnat contractul cu SNR(pe un an de zile din prima).Totul a tinut doar cateva zile, internetul mergea bine "atunci cand mergea",insa existau caderi de cel putin 2-3 ori pe zi de la 2-5 min pana la o ora si mai mult. De fiecare data cand pica "netu" era nevoit sa stea de vorba cu persoane care puteau sa-i dea raspunsuri care devenisera deja clasice: o sa transmit tehnicienilor nostrii problema dvs sau A FOST FLOOD. Reprezentantul zonal ii spunea de fiecare data sa faca ticket/plangere la SNR Bucuresti, nici nu le mai stia omul numarul cate facuse deja.
La vreo 2-3 zile dupa ce am ajuns la ei,s-a intamplat ceva ce a pus capac la tot: era deja al 4-lea tel in acea zi inainte de ora 2-3, pe graficele firmei noastre erau inregistrate toate caderile, de la Bucuresti i s-a spus Domnule *****,nu va intzelegem,pe grafice la noi NU APARE NIMIC!!!! Nu a sunat la ei niciodata inainte sa verifice serverele si reteaua locala.
Va rog luati postul asta ca o "poveste din Romania", daca se mai intampla ceva asemanator pe undeva as fi curios sa aflu, daca e ceva de spus de bine as vrea sa aflu si asta.