Autor Subiect: Contact forms details  (Citit de 3143 ori)

ana_88

• Vizitator
Contact forms details
« : Noiembrie 18, 2006, 03:05:25 pm »
Am nevoie de ajutor sa pun un formular de contact pe site-ul meu.
Stie cineva cum sa creez un formular daca gazda mea nu imi permite sa rulez scipturi?

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
Contact forms details
« Răspuns #1 : Noiembrie 18, 2006, 03:18:19 pm »
daca gazduitorul nu-ti permite nici macar instalarea unui script de contact, poate e momentul sa cauti altul.

tinuzzo

• Vizitator
Contact forms details
« Răspuns #2 : Noiembrie 18, 2006, 03:58:34 pm »
foloseste generatorul meu de formulare de contact de aici: http://www.bluewavehosted.com/forms/generator.php

Dupa ce ai generat pagina asa cum o vrei, da-mi un PM sa-tio trimit scriptu si gata. sper sa te lase sa pui php daca nu, vorba colegului de mai sus: treci la alt provider, ca ala e aiurea!!!!!

1vs1

• Vizitator
Contact forms details
« Răspuns #3 : Noiembrie 18, 2006, 11:34:19 pm »
Citat din: "tinuzzo"
foloseste generatorul meu
sa fim seriosi nu e al tau :), tu doar il folosesti,si eu folosesc acest generator de formulare de 2 ani

tinuzzo

• Vizitator
Contact forms details
« Răspuns #4 : Noiembrie 18, 2006, 11:41:48 pm »
nu am zis ca E FACUT DE MINE am zis ca E AL MEU, adica e pus pe site la mine. daca il folosesti atunci de ce nu ai ajutat-o pe fata de la inceput? mama mama ce atenti la copyright-uiri au devenit romanashii nostri experti in carding si crack-uit ...mea culpa!

ana_88

• Vizitator
Contact forms details
« Răspuns #5 : Noiembrie 20, 2006, 07:16:52 pm »
Va multumesc la toti. sunteti draguti ca ati incercat sa ma ajutati , insa am gasit intr-un final ceea ce cautam pe un site foarte bun www.emailmeform.com (poate va trebuie si voua intr-o zi  :wink: )

Paa !