Asta nu pentru ca ar fi grele, ci pentru prefer ca siguranta bazelor de date(si desigur a clientilor).
Las-o-n branza shefu ca designerul are de lucru cu baza dvs. de date cam cat am eu de lucru cu Casa Alba si cu Cotroceni.
Majoritatea oricum cand vad cat de complexe sunt site-urile de hosting ori cer cifre cu minim 3 zero-uri.
Mai ales pe partea de design sunt commplexe, hai? Atat sunt de complexe ca a fost suficient un template.. looool :lol: :lol:
Am o noutate pentru dumneavoastra: HTML != php*.
*in relatia de mai sus se poate inlocui "HTML" cu diferite tehnologii client-side, specifice designului, iar "php" cu diverse tehnologii server-side cu care lucreaza un PROGRAMATOR web, relatia ramanand adevarata.
Nu am pretentia sa intelegeti relatia de mai sus, dar sunt sigur ca o sa va interesati.
Hai sa fim serios ca nu sunt nici complexe si nici nu-s preturile alea in Romania, si nu ma refer la studenti flamanzi ce-i chinuie talentul. O firma serioasa si solida va face partea de design (si numai design, a se vedea axioma de mai sus) sub 1000$.
Stiti cum a fost raspunsul dumneavoastra cu siguranta si bla bla-urile cu clientul? Cam asa ceva (din cugetarile paginaweb: "Hmm.. arunca astia cu rosii in mine.. hmm.. ce-i de facut.. hmmm.. a! exact:"): "Pai sa vedeti ca de fapt rosile-s bune, au o gramada de vitamine, si nu-i asa ca tricoul meu arata mult mai bine acum cu sos de rosii pe el?"
PS: Pentru o mai clara interpretare a primei mele fraze precizez ca nu lucrez in administratia Bush sau la Controceni si nu am avut niciodata o functie in vreun stat al pamantului.