Autor Subiect: Vreau un sfat avizat !!!  (Citit de 7222 ori)

maryusm

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« : Decembrie 03, 2006, 03:47:49 pm »
Ce se merita mai mult? Un cont de reseller sau un VPS cu 256 mb ram detalii aici http://www.simpliq.ro/virtual-private-servers/? Doresc whm/cpanel, php mysql.
Ma gindesc ca la un cont de reseller pot sa am surpriza neplacuta sa ma trezesc ca-mi suspenda contul daca folosesc resursele serverului prea mult.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #1 : Decembrie 03, 2006, 04:25:50 pm »
Pro si contra gasesti pentru oricare; personal nu prea agreez solutia de VPS, dar asta e o parere strict subiectiva.

Ce trebuie sa urmaresti este asistenta tehnica in oricare din cazuri si scenariile de lucru in cazuri extreme (ce se intampla la depasirea resurselor, de exemplu).

La contul de reseller poti trece direct la un plan superior, fara downtime, daca ajungi la o intelegere (financiara) cu gazuitorul, pe cand la VPS acest lucru va necesita cel putin un reboot. Pe de alta parte, resursele alocate la VPS sunt gestionate mai bine, fiindu-ti dedicate numai tie.

Personal as analiza si as face asa:
- daca afacerea imi permite, iau un cont de reseller (ceva mai ieftin, in medie) si trec la momentul oportun direct la server dedicat
- daca doresc sa stau mai mult in zona pre-server propriu, atunci iau un VPS.

===[ AVIZ ]=============
 acesta este un sfat avizat
===========[ AVIZ ]=====

maryusm

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #2 : Decembrie 03, 2006, 05:06:31 pm »
@gupi

Nu stiu daca o sa-mi permita afacerea prea curind un server dedicat :( Stiu ca Layered sunt acum in top la servere dedicate dar mi se pare destul de scump si nu stiu daca o sa-mi scot macar banii dati pe server. Voi va luati si cpanel? sau il instalati direct pe server  voi?

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #3 : Decembrie 03, 2006, 05:25:13 pm »
cPanel vine instalat cu serverul.
Cat despre preturi la LT, mi se par printre cele mai mici de pe piata (e drept, sunt servere unmanaged). Un server entry-level, la promotie, poate ajunge cu sub $100, cu tot cu cPanel.

De asemenea, poti studia oferta de la www.thegridlayer.com (MediaTemple au cam iesit din schema, dupa problemele aparute acum cateva zile)

maryusm

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #4 : Decembrie 03, 2006, 05:53:50 pm »
Ce este thegridlayer??? Tot un fel de vps? Am vazut ca pentru Cpanel se plateste separat la ei.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #5 : Decembrie 03, 2006, 06:40:05 pm »
@maryusm

Cpanel este un panou de control care PESTE TOT se plateste separat.
In cazul unei gazduiri shared( mai multi clienti e acelasi server) ai acces la Cpanel implicit( in cazul in care firma de hosting are instalat un asemenea panou de control)

Thegridlayer este un pas in fata in mediul de hosting.Poate fi privit ca un VPS ( server virtual) dar care are o redundanta extraordinara.
Performantele unui grid sunt undeva intre un VPS si un server dedicat, cu mentiunea ca poti obtine performante similare sau net superioare unui server dedicat in cazul in care stii sa-ti setezi gridul cu dibacie si cunosti consumul de resurse cu exactitate.

Daca consideri ca un cont shared este prea putin si crezi ca poti sa-ti administrezi un VPS ,probabil ca un VPS este solutia cea mai potrivita.
Thegridlayer presupune cunoasterea exacta a resurselor  ,setarea in concordanta cu acele cerinte si familiarizarea cu un sistem total nou.

telerom

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #6 : Decembrie 03, 2006, 07:49:44 pm »
Citat din: "WBF"
@maryusm

Thegridlayer este un pas in fata in mediul de hosting.Poate fi privit ca un VPS ( server virtual) dar care are o redundanta extraordinara.
Performantele unui grid sunt undeva intre un VPS si un server dedicat, cu mentiunea ca poti obtine performante similare sau net superioare unui server dedicat in cazul in care stii sa-ti setezi gridul cu dibacie si cunosti consumul de resurse cu exactitate.

Mai bine zis se spera sa se obtina candva o redundanta extraordinara  :lol:  
Totusi pe piata au aparut niste solutii interesante, dar care inca nu sunt bine puse la punct.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #7 : Decembrie 03, 2006, 08:14:57 pm »
Avand in vedere modul in care este gandit Thegridlayer,comaparat cu un server dedicat sau un cluster,are o redundanta extraordinara.
Nu cred ca suntem inca in masura sa dam verdicte.
Momentan testez ,nu ma limitez la prezentari.
Rezultatele sunt oarecum ciudate,dar asta vine din faptul ca inca incerc sa ma familiarizez cu functionarea gridului.

maryusm

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #8 : Decembrie 03, 2006, 08:27:39 pm »
Pai pina la urma tot un server dedicat e mai bun :)
WebFactor poti sa-mi dai mai multe detalii despre serverul de la tine pe site AMD64 3000+ ? Aici nu merge link-ul http://www.webfactor.ro/detalii_dedicat.php

E cu management sau fara? Personal prefer fara si cu un pret redus. Pentru administrarea serverului am nevoie si de Virtouzzo? Ce sisteme de operare oferi? Cpanelul/whm banuesc ca se platesc separat?
Cit de mult conteaza cantitatea de memorie RAM daca vreau sa rulez cpanel/whm, mysql, php, php my admin

Ma intereseaza ca serverul sa fie fizic in Romania.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #9 : Decembrie 03, 2006, 08:34:27 pm »
Ne cerem scuze.
Tocmai am schimbat layout-ul si inca lucram la site.
Serverele sunt unmanaged ,adica fara management.
Virtuozzo este folosit pentru a obtine servere virtuale (VPS) si deci,nu are nic o legatura cu un server dedicat.
Pentru mai multe intrebari se poate contacta departamentul comercial.
Aici nu este un forum destinat prezentarii de oferte sau servicii.

xtremeart_hosting

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #10 : Decembrie 22, 2006, 08:06:09 pm »
In acesti bani iti putem oferi noi un Server Dedicat!

moderat organic //
ofertele se fac pe PM

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #11 : Decembrie 23, 2006, 12:29:32 am »
@xtreamart

Omul vroia un sfat avizat.
Nu tzepe

xtremeart_hosting

• Vizitator
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #12 : Decembrie 23, 2006, 12:43:57 am »
Citat din: "WBF"
@xtreamart

Omul vroia un sfat avizat.
Nu tzepe

@WBF

Am inteles asta!
Iar eu nu ofeream un sfat avizat ci o oferta de server dedicat, care cred ca e mult mai buna decat un VPS!

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Vreau un sfat avizat !!!
« Răspuns #13 : Decembrie 23, 2006, 12:46:30 am »
Asta nu prea este forum comercial.
De oferit nu prea oferi aici.
Asta nu ai inteles.

xtremeart_hosting