Si ca sa va raspund punctual,scotand in evidenta prapastiile:
Problema la noi in .ro este ca se cer preturi exagerate in Euro pentru niste servicii de 2 lei vechi. Chiar daca iti ofera ei banda de 10Mbps national, clientii tai nu vor putea benefecia de aceasta banda deoarece majoritatea abonatilor la serviciile internet din .ro sunt la retele de cartier si la alti provideri de cablu si cred ca stii si tu ca e full de limitari pe acolo si nu o sa aiba in veci vecilor 10Mbps pentru download.
Preturile sunt nu intotdeauna mai mari decat in afara.
Costurile unei firme sau furnizor de servere dedicate sunt mai mari in Ro decat in alate parti.Go make a petition.
Partea cu reteaua de cartier e hilara,dupa acest rationament ar fi IMPERATIV sa ai servere in Romania si nu in afara.Go figure.
Daca vrei server in UE consulta aceasta OFERA care este foarte rezonabila si si-a mai luat un amator care are pretentii de hoster server de aici si vad ca-i merge bine.
Probabil ca dvs sunteti un profesionist desavarsit?
Daca vrei server in US consulta oferta ACEASTA. si selectezi acolo cind faci comanda ca vrei ca serverul sa fie in datacenter-ul savvis. Vezi ca aici mai au servere inca doi care au postat in topicul asta
Aici iti ofera si full management dar vazind site-ul tau sint sigur ca stii ca implementezi singur un secure mode for apache and stuff. Daca le ai eu iti recomand sa faci tu singur management.
[/b]
Servstra este un RESELLER Layeredtech.
Firma din Australia,reseller in US si support din India.
Dibacie maxima,un reseller ( timpi de rezolvare directa mult mai lungi) si cel mai prost management existent ( cel indian)
Sfatul cu Servstra este super pagubos.
Daca cineva are nevoie de raspunsuri automate cu : kindly" in coada si atat,ok.
Eu personal as incerca sa-mi tin serverul la mine la firma ca e mult mai avantajos cu conditia sa ai mai multe servere deoarece costa destul de mult o banda garantata de 10Mbps upload. Mie la eRDeeSh pentru o asemenea banda mi-au cerut mii de $. Mergi la euroweb daca te hotarasti sa-ti tii serverul tu. Si vezi ca se poate negocia si la ip-uri.
Tinutul serverului acasa sau la firma este o tampenie.
Esti single homed,dependent de un singur furnizor.
BTW,o clasa de IP costa 100 de USD.Ce dreaq sa fie de negociat.
Plus ca daca femeia de servici ( in caz ca exista asa ceva) o sa scoata tot ce prinde din priza ca sa puna aspiratorul o sa fie un Uptime de invidiat.
Alta tampenie mare: servere in debara.
In cazul asta i-ati un cont de reseller daca nu vrei sa iesi in pierdere. Eu de la providerul asta am avut un server si vreau sa-ti spun ca e super suport, de fiecare data cind contactam suportul tehnic ma sunau ei inapoi. E mai scump dar isi merita banii.
Va rog nu mintiti oamenii pe aici,Hostgator nu a facut callback in viata vietilor lui.
Mai ales callback international.
Si nici nu lucreaza cu Skype sau yahoo sau alte magarii.
Overall spatiul cosmic va prieste