Excelent raspunsul d-lui Goga

Pe mine m-a costat initial 11 milioane .. dar contabila ce imi facea actele de infiintare s-a lovit de o problema cu spatiul locativ (ce este si spatiul oficial al firmei) si s-a impotmolit. Am plecat apoi la o d-na jurist care mi-a refacut actul de consituire (erau in el niste balarii cat casa) si s-a ocupat de finalizare. Am mai dat 5 milioane pe treaba asta ... Asa ca in total .. cam 16 milioane distractia.
Am vrut initial sa fiu PFA, dar mi se cereau acte de studii (ale mele: Pedagogic si Litere nu prea puscau cu web design-ul) si degeaba explicam eu ca am invatat de una singura in ultimii 5 ani, ca nu ii intereseaza. Asa ca, decat sa pierd timp cu tot felul de cursulete scumpe si inutile (Infotim-ul de la noi are un site de maxim angajament pentru anii 60, ma intreb ce invatam eu la web design) am hotarat sa ma fac Micro intreprindere. E destul de oK. Cheltui cam 3 milioane pe luna pe contabila (2 milioane) si aprox 1 mil. pentru platile la stat (impozite etc. pentru tata'miu angajat cu 2 ore, ca eu sa pot fi asociatul unic) si 1 milion 2 conturi de resell de pe care mai dau clientului un hosting ceva, cand ii fac si situl. Lucrez acasa, pe comp-ul avut deja ... nu este atat de scump venture-ul .. asa ca recomand cu caldura trecerea in 'legalitate' a tuturor celor pasionati de domeniul asta.