Autor Subiect: Automated RNC - Reloaded!!!  (Citit de 11599 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Automated RNC - Reloaded!!!
« Răspuns #15 : Ianuarie 14, 2007, 01:47:27 am »
Daca domeniul ala era functional in 3 minute ,Maica Tereza a inviat si maine ploua cu porci de guineea.
Probabil era perfect blocat,n pending,nu functional

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #16 : Ianuarie 14, 2007, 02:10:07 am »
Sau era .com.
Si de fapt nu era Volga, era bicicleta, si nu i-au dat-o, ci i-au luat-o.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #17 : Ianuarie 14, 2007, 02:13:57 am »
Miercuri sigur.
Joi batea vantul din stanga si ceva mizerii de planete nu se aliniasera.
Si era de fapt un tk

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #18 : Ianuarie 14, 2007, 02:47:44 am »
Iar n-aveti somn? :)
E clar ca s-a strecurat o greseala undeva ... domeniul nu avea cum sa mearga la 3 minute dupa inregistrare nici daca ar fi intervenit cineva manual si intentionat la ROTLD pentru chestia asta.

E posibil sa fi mers de pe calculatorul respectiv daca avea setate nameserverele hosterului sau in alte situatii mai ciudate insa domeniul in sine nu era cu siguranta global vizibil si in nici un caz nu a fost o interventie divina ...

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #19 : Ianuarie 15, 2007, 09:21:44 am »
Citat din: "xayk"
Iar n-aveti somn? :)
E clar ca s-a strecurat o greseala undeva ... domeniul nu avea cum sa mearga la 3 minute dupa inregistrare nici daca ar fi intervenit cineva manual si intentionat la ROTLD pentru chestia asta.

E posibil sa fi mers de pe calculatorul respectiv daca avea setate nameserverele hosterului sau in alte situatii mai ciudate insa domeniul in sine nu era cu siguranta global vizibil si in nici un caz nu a fost o interventie divina ...

Domeniul ERA vizibil de oriunde, verificat din 4 tari: Romania, USA, Germania si Canada. Cum am facut, pe pasi:

Am adaugat domeniul pe server in cpanel cu vreo 2 zile inainte de a cere inregistrarea prin partenerul RNC.

Apoi,dupa ce mi-a veni tmailul ala, am intrat pe rotld.ro si am vazut ca domeniul era deja inregistrat, cu status :ACTIV, nu pending sau etc, si ca avea NS-urile mele ceea ce nu mai vazusem pana atunci la RNC.

Deci, am mers pe domeniu.ro si am vazut ca era vizibil pe net, (ma rog, dadea pagina default din skeleton de la cpanel), si cum am crezut ca e o minune, si aveam pretenii pe mess, din tarile mai sus citate, i-am rugat sa intre s avada si ei, si mi-au confirmat ca se vedea aceeasi pagina.

So, pentru toti: eu NU sunt afiliat RNC si nici pe departe nu incerc sa le fac reclama, dar ASTA E ADEVARUL.

O saptamana sublima la toti!

Adrian Andreias

• Webmaster
  • Mesaje postate: 585
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
« Răspuns #20 : Ianuarie 15, 2007, 10:37:59 am »
Pe sistemul actual, cele 3 minute trebuie sa fi inclus ora 0.
Pentruca NS-urile la RNC se updateaza cu doar la ora 0.

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #21 : Ianuarie 16, 2007, 12:54:35 am »
Citat din: "elvsoft.com"
Pe sistemul actual, cele 3 minute trebuie sa fi inclus ora 0.
Pentruca NS-urile la RNC se updateaza cu doar la ora 0.

da, este posibil, era tarziu in noapte dar nu mai retin la ce ora si minut exact am dat send, desi...stati asa sa vad la ce ora mi-a intrat reply-ul de la RNC....

hmmm, la 1:08 AM, si deci la mai bine de 1 ora dupa miezul nopti...
oricum nu conteaza, sanatosi sa fim

nettissimo

• Membru
  • Mesaje postate: 136
    • Vezi Profilul
    • nettissimo.ro
inregistrare automata
« Răspuns #22 : Februarie 09, 2007, 01:54:42 am »
Ceea ce spuneti dvs. este plauzibil. Despre ce nume de domeniu inregistrat automat e vorba?

Citat
Acesta este un raspuns automat pentru a confirma primirea cererii dvs. de inregsitrare domeniu .ro si prelucrarea automata cu succes.

Iata si un text de pa pagina RomArg:

Citat
Inregistrare domenii .ro si activare conturi gazduire in maxim 15 minute

Sa fie acesta doar un text pronuntat publicitar, care "ocoleste" un pic adevarul privind procedura de rezervare sau sa fie negru pe alb ceea ce scrie?
Inutil sa va spun ca am cerut lui Staicut explicatii (si in legatura cu acest subiect pe forum) ...

Netbase

• Vizitator
« Răspuns #23 : Februarie 15, 2007, 05:25:47 pm »
Eu nu stiu ce e automat si ce nu e la RNC, dar mi se pare super enervant faptul, ca pentru o modificare de NS sa astepti 24 de ore.. Ca domnilor de la RNC probabil nu-i pasa.. Am depus o cerere de modificare aseara, si nici pana in prezent nu s-a rezolvat. Programul de lucru s-a terminat pentru astazi la ei, asa ca ramane pe maine...

Nu ma pricep, dar ar fi greu de implementat un FastDNS? Sau in tara asta toata lumea are timp :)

Netbase

• Vizitator
« Răspuns #24 : Februarie 16, 2007, 07:56:41 am »
Revin: au trecut 32 de ore la validarea cererii, nici pana in prezent nu s-au modificat NS-urile. Asta da firma!

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #25 : Februarie 16, 2007, 08:29:41 am »
Citat din: "Netbase"
Revin: au trecut 32 de ore la validarea cererii, nici pana in prezent nu s-au modificat NS-urile. Asta da firma!

anpc.ro - Nu esti singur!

Netbase

• Vizitator
« Răspuns #26 : Februarie 16, 2007, 02:58:02 pm »
Stai ca eu abia acum m-am prins care-i problema..

Dupa ce am confirmat cererea acum 2 zile, mi-a venit un mail peste care nu m-am uitat, ca stiam ce ar trebui sa contina, dar acum totusi am verificat:

Data Autentificare: Feb_15_00_42_58_29669
Domain Name       :
Sender Email Addr : office@xxxxxxx.xxx
Sender Auth Code  :
Sender IP Address : 86.120.58.13
Starea Initiala  : CONFIRMAT
Starea Finala     : CERERE_AUTENTIFICATA_ANTERIOR

Adica lipsesc cateva date.. Acum am re-confirmat, totul pare OK si in mailul primit de ei, asa ca atentie, verificati mesajele autoraspuns...