Iar n-aveti somn? 
E clar ca s-a strecurat o greseala undeva ... domeniul nu avea cum sa mearga la 3 minute dupa inregistrare nici daca ar fi intervenit cineva manual si intentionat la ROTLD pentru chestia asta.
E posibil sa fi mers de pe calculatorul respectiv daca avea setate nameserverele hosterului sau in alte situatii mai ciudate insa domeniul in sine nu era cu siguranta global vizibil si in nici un caz nu a fost o interventie divina ...
Domeniul ERA vizibil de oriunde, verificat din 4 tari: Romania, USA, Germania si Canada. Cum am facut, pe pasi:
Am adaugat domeniul pe server in cpanel cu vreo 2 zile inainte de a cere inregistrarea prin partenerul RNC.
Apoi,dupa ce mi-a veni tmailul ala, am intrat pe rotld.ro si am vazut ca domeniul era deja inregistrat, cu status :ACTIV, nu pending sau etc, si ca avea NS-urile mele ceea ce nu mai vazusem pana atunci la RNC.
Deci, am mers pe domeniu.ro si am vazut ca era vizibil pe net, (ma rog, dadea pagina default din skeleton de la cpanel), si cum am crezut ca e o minune, si aveam pretenii pe mess, din tarile mai sus citate, i-am rugat sa intre s avada si ei, si mi-au confirmat ca se vedea aceeasi pagina.
So, pentru toti: eu NU sunt afiliat RNC si nici pe departe nu incerc sa le fac reclama, dar ASTA E ADEVARUL.
O saptamana sublima la toti!