pur si simplu... am senzatia ca pe "gazduire.info" sunt moderatori si altele... "BARBATII SPRITE" ... am icercat... sa le explic.. ce cere legea.. ce mai e prin lume... au sters postarile mele la greu... senzatia pe care o am, cand posteaza sau comenteaza ei, este aceea ca discut cu oligofreni sau cu niste TZANCI carora daca le spui.. vezi ca nu stii sau nu ai dreptate... pun mana pe prima piatra si dau in tine... (cei care imi stergeau postarile) si mai sunt uni care la trasul de urechi raspund, in momentul in care sunt "siguri" ca nu pot fi prinsi si sa li se traga o cherfaneala, pe care o merita... cu impertinenta.. incep sa se strambe sau sa injure...(cei care sunt... "super', "web-i" si" masteri sau ce nume otzi mai avea) . as dorii ca cei, ce se ocupa de gazduire.info sa isi mai tina cainii in lesa... nu de alta... dar probabil ca este unu din motivele pentru care nu am auzit de voi.... pana acum... si sunt pe net, de prin 1987..... (
http://www.gazduire.info/forum/viewtopic.php?t=2329 .. ca au facut post nou)
VA PLATESC EU CONTROL PSIHOLOGIC... BAN.... VOUA VA DATI BAN? CE OBTINETI? AS PUTEA SA VA FREC ZILE SI ANI INTREGI, IMI POT PUNE OAMENII.... SA AIBE GRIJA DE COMPORTAMENTUL VOSTRU , indecent, imoral, deloc deontologic.... si totala lipsa de pregatire profesionala si legala (ca tot va dati cu peretea la LEGISLATIE)... acum am acest cont la voi... dar voi va riscati? sau la voi... BAN = CINE NU E CU NOI, CINE NU SE COBOARA LA NIVELUL NOSTRU DE PREGATIRE... ... NU ARE CE CAUTA AICI. APROPO... DACA BLOCAIT IP... NO problem.... am destule si mai exista si alocari dinamice si proxy....
dt=DEXTER... SPUNE MULTE... CATI ANI AI?
Cadavre= MINCAT DE HIENA.... TU BATI CAMPII SI JICNESTI.... UITATE LA CEEA CE AI SCRIS.... "sictir mortaciune nesimtita", asta e jicnire... nu cande ii spui unuia.. "daca ai 12 clase, nu esti inginer, daca esti inginer... du inseamna ca esti despet, cult, istet si inteligent... " apropo... sti care este diferenta intre destept, inteligent si istet?
etp.rp = abtinrte... daca nu stii decat franturi....