Autor Subiect: conectarenet  (Citit de 7532 ori)

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
conectarenet
« : Februarie 02, 2007, 10:46:10 pm »
Ban?

xServers.ro

• Webmaster
  • Mesaje postate: 966
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
conectarenet
« Răspuns #1 : Februarie 02, 2007, 11:17:05 pm »
sincer sa fiu, si mie mi se pare ca bate campii, jigneste cam mult, etc.

chiar nu reusesc sa il inteleg pe om.

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
conectarenet
« Răspuns #2 : Februarie 02, 2007, 11:39:18 pm »
Eu zic sa-l mai lasam putin, poate se linisteste. Daca o sa continue cu batutul campilor cu gratie, atunci il banam.

conectarenet

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #3 : Februarie 04, 2007, 12:01:41 pm »
pur si simplu... am senzatia ca   pe "gazduire.info" sunt moderatori si altele... "BARBATII SPRITE" ... am icercat... sa le explic.. ce cere legea.. ce mai e prin lume... au sters postarile mele la greu... senzatia pe care o am, cand posteaza sau comenteaza ei, este aceea  ca discut cu oligofreni sau cu niste TZANCI carora daca le spui.. vezi ca nu stii sau nu ai dreptate... pun mana pe prima piatra si dau in tine... (cei care imi stergeau postarile) si mai sunt uni care la trasul de urechi raspund, in momentul in care sunt "siguri" ca nu pot fi prinsi si sa li se traga o cherfaneala, pe care o merita... cu impertinenta.. incep sa se strambe sau sa injure...(cei care sunt... "super', "web-i" si" masteri sau ce nume otzi mai avea) . as dorii ca cei, ce se ocupa de gazduire.info sa isi mai tina cainii in lesa...  nu de alta... dar probabil ca este unu din motivele pentru care nu am auzit de voi.... pana acum... si sunt pe net, de prin 1987..... (http://www.gazduire.info/forum/viewtopic.php?t=2329 .. ca au facut post nou)

VA PLATESC EU CONTROL PSIHOLOGIC... BAN.... VOUA VA DATI BAN? CE OBTINETI? AS PUTEA SA VA FREC ZILE SI ANI INTREGI, IMI POT PUNE OAMENII.... SA AIBE GRIJA DE COMPORTAMENTUL VOSTRU , indecent, imoral, deloc deontologic.... si totala lipsa de pregatire profesionala si legala (ca tot va dati cu peretea la LEGISLATIE)...  acum am acest cont la voi... dar voi va riscati? sau la voi... BAN = CINE NU E CU NOI, CINE NU SE COBOARA LA NIVELUL NOSTRU DE PREGATIRE... ... NU ARE CE CAUTA AICI. APROPO... DACA BLOCAIT IP... NO problem.... am destule si mai exista si alocari dinamice si proxy....

dt=DEXTER... SPUNE MULTE... CATI ANI AI?

Cadavre= MINCAT DE HIENA.... TU BATI CAMPII SI JICNESTI.... UITATE LA CEEA CE AI SCRIS.... "sictir mortaciune nesimtita", asta e jicnire... nu cande ii spui unuia.. "daca ai 12 clase, nu esti inginer, daca esti inginer... du inseamna ca esti despet, cult, istet si inteligent... " apropo... sti care este diferenta intre destept, inteligent si istet?

etp.rp = abtinrte... daca nu stii decat franturi....

conectarenet

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #4 : Februarie 04, 2007, 12:06:37 pm »
assul
moderator

Data înscrierii: 14/Sep/2002
Locaþie: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Ce este blacklist-ul    Rãspunde cu citat (quote)
Forumul gazduire.info a fost intotdeauna un forum deschis discutiilor, in care s-a dorit sa se gaseasca o oglinda a gazduirii din Romania, cu partile ei bune si rele.

In urma escaladarii discutiilor cu limbaj suburban si a notorietatii de care se bucura cateva personaje care au activat pe acest forum, moderatorii au hotarat ca este timpul sa afisam o lista cu aceste persoane, carora le va fi interzisa activarea in continuare pe acest forum.

pe moderatori.... cine ii controleaza? dumnezeu? libajul pomenit de la ei vine, nivelul discutiilor ei il coboara, sunt de cateva zile pe forumul acesta.... si nu am vazut o adresare decenta si curata de la ei..... "puerili" este termenul cel mai "soft" din dex... pentru ei.

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
conectarenet
« Răspuns #5 : Februarie 04, 2007, 06:58:26 pm »
ok, m-am convins, votez pentru ban.

EDIT: si in plus cred ca ar fi bine sa ii stergem mesajele. N-am apucat sa le citesc pe toate, dar nu cred ca e cazul sa-l lasam sa faca circ.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
conectarenet
« Răspuns #6 : Februarie 04, 2007, 07:17:59 pm »
Citat
acum am acest cont la voi... dar voi va riscati? sau la voi...

Un academician ar trebui sa stie care sunt verbele reflexive si care nu.
Ban pentru prostie.

StefanIordan

• Membru
  • Mesaje postate: 479
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
conectarenet
« Răspuns #7 : Februarie 04, 2007, 07:49:32 pm »
Nu se poate sa ii dati drepturi doar la offtopic?
Dupa o zi de munca "m-as risca" sa citesc ce scrie el. Sa adorm bine dispus :D

xServers.ro

• Webmaster
  • Mesaje postate: 966
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
conectarenet
« Răspuns #8 : Februarie 04, 2007, 09:59:00 pm »
exista in vocabularul unui "academician" cuvantul "sictir" ?

bassul

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #9 : Februarie 04, 2007, 10:05:29 pm »
clar comportament de troll
e ban

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #10 : Aprilie 07, 2007, 04:04:15 am »
ia ca citeam si eu intamplator si gasii inca un forum unde se da ban si venii sa vaz ce pot face sa primesc si eu. Se da la kilogram, la punga, dupa numar sau dupa cum va uitatzi la mine. Daca ma declar troll primesc din prima banul? Sa-l cersesc oare? sa provoc paranoia?  :roll:  :roll:

P.S. Asta fiind primul meu post aici, va spun Bine nu v-am vazut, da pana la proba contrarie, presupunetzi ca Bine v-am gasit! :D
P.S. 2 Pt. cei care au probleme cu paranoia, eu sunt lup singuratic, sa spunem o lupitza, si uneori imi aluneca mana si uit sa pun stelutze, iar cu DEXu' creca ultima data se stergeau cei care veneau in vizita de suparare ca nu le-am tras buretzi de stergere a memoriei mele si ca am curajul sa-mi folosesc la maxim unicul meu neuron.  8)

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #11 : Aprilie 07, 2007, 04:29:35 am »
deh pt. cei care ma cred am facut un search pe google http://www.google.ro/search?q=diferenta+intre+inteligent+si+destept&hl=ro&start=10&sa=N
pt. ca vroia neuronul meu(mare nesimtzit, il apuca uneori curiozitatzi din astea) care e diferentza intre inteligent si destept sau istetz.  :roll: Si mi-au cazut ochii catre o madam comunitate din evul mediu unde unu era mai putzin fraier doar pt. ca nu detzinea cu o bata mai putzin ca altul: unu avea bata cuvantului altul bata banului. Evident ca am habar ce e ala respect pt. o comunitate da nu pt. aceea care habar nu are sa se respecte pe ea insisi, ci doar elimina ce nu-i capabila sa schimbe prin infruntarea unei realitatzi.

Eu habar n-am cine e amaratul asta pe care vretzi sa-l banatzi sau chiar l-atzi si banat. N-am avut timp nici macar sa-l citesc dar nu cred ca e mai rau decat mi-a fost dat mie sa am pe forumul meu unde is catziva care ma injura ca la usa cortule si totusi nu i-am banat. u zis ce au avut de zis si culmea, fara sa-i banez eu AU INCETAT.

Dar stiu cum e sa fii amarat fara butoane. Insa butoane tot nu m-au atras. Mi-am tras un site unde am un forum, vorbesc cu putzini acolo, nebuni ca mine, unde incerc sa aflu daca dorintza mea de a nu fi banat nimeni se poate realiza in aceasta viatza virtuala, indiferent de ce scrie, cum scrie sau cum crede ca vrea sa para in ochii celorlaltzi. Pt. ca un om are capacitatea sa-si de-a ban singur .. nu e nevoie sa fie ajutat FOTZAT SAU DEFINITV UCIS. Nici intr-un caz de incapabili, incompetentzi sau chiar impotentzi. Stiu ca sunt cuvinte grele dar exista in dictzionar si nu eu v-am redus la ele. Ci chiar voi, nestiind ca exista in voi puterea de a ignora o persoana care joaca rolul unui troll, si care poate fi adusa pe o cale intermediara oarecum comuna .. da acea cale trebuie cautata nu fortzata cu un bufton. Si adeseori din lene sau neputintza se alege una din cele mai marsave si primitive corectzii care in virtual a luat haine numita scurt: "BAN".

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #12 : Aprilie 07, 2007, 04:53:34 am »
aaaaa si inca ceva, pe mine daca m-atzi banat consider ca nu-mi meritatzi prezentza nici macar pe blacklist, asa ca vetzi primi rima de la UE privind traficul. (chiar asa idioata cum par la o prima vedere nu sunt.. stiu la ce folosesc banurile si scandalurile) :D Iar respectul nu se ofera .. se castiga. Caz ca pana acum nu atzi aflat. Si cel mai misto si valoros respect e ala pe care luptzi sa-l obtzii , chiar si de la un troll.

Cu un mare respect pt. sine insasi,

Irina123 alintata Irinu' de cei a carui respect au reusit sa-l obtzina de la ea.

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
conectarenet
« Răspuns #13 : Aprilie 07, 2007, 11:26:15 am »
Irina sau Irinu, iti recomand un control psihiatric pentru ati rezolva problema.....

organic

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #14 : Aprilie 07, 2007, 11:36:15 am »
o fi sotia/prietena lui conectarenet