Autor Subiect: conectarenet  (Citit de 7532 ori)

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #15 : Aprilie 07, 2007, 02:19:33 pm »
am spus eu ca o sa avetzi nevoie pt. ca deja atzi dat in paranoia.

Deh mai eGazda cand termin .. imi fac o auto-programare la cabinet in fatza oglinzii. Ma psihanalizez singura ce spui? Sau vii si tu? :D

P.S. Eu doar nu suport faze de genul cu amentzarile cu banu' si chiar punerea in aplicare doar pt. ca "se poate bana".  :roll: In rest. Va recomand o carte a lui John Kennedy Toole pt. cei care se cred mai normali decat altzii si care se asociaza sau se ascund in spatele unui buton.
P.S. 2 Si sper ca pe viitor sa avetzi nevoie de psihiatru atata cat am si eu nevoie. Ar fi ceva. Probabil nu s-ar mai abuza de o functzie sau epoletzi mai mult decat e necesar. Pana una alta: http://www.youtube.com/watch?v=YMoWeM1AoaQ

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
conectarenet
« Răspuns #16 : Aprilie 07, 2007, 02:30:09 pm »
Irinule, e Sambata Mare.
Sa ai Paste Fericit!

bassul

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #17 : Aprilie 07, 2007, 02:40:11 pm »
Citat
FOTZAT SAU DEFINITV UCIS

Banul e de multe ori asasinarea timpului pierdut, nu uciderea parerilor. Azi postim, nu ne folosim de puterea noastra de a ucide... :-)

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #18 : Aprilie 07, 2007, 03:09:41 pm »
Citat din: "gupi"
Irinule, e Sambata Mare.
Sa ai Paste Fericit!

Paste tu fericit. Eu prefer o sarbatoare linistita. Ce e aia Sambata Mare?  :shock:  :?

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #19 : Aprilie 07, 2007, 03:14:15 pm »
Citat din: "bassul"
Citat
FOTZAT SAU DEFINITV UCIS

Banul e de multe ori asasinarea timpului pierdut, nu uciderea parerilor. Azi postim, nu ne folosim de puterea noastra de a ucide... :-)

numeste-l cum vrei si da-i ce semnificatzie vrei da tot lasitate e pana una alta. Cat despre scuze gen post  :o cum spuneam .. nu avetzi voi adevarata putere de a ucide. Uite ca eu is bine sanatoasa in pofida celor care si-au dorit altceva. Si de cele mai multe ori vina nu e doar vina celor care sunt banatzi. E si incapacitatea celorlaltzi de al determina sa revina la sentimente mai bune.  :D Pt. simplu motiv ca sunt incapabili sa discute cu persoane ALTFEL decat ei.  :roll: In fapt banul ala e pt. incapacitatzile lor ca sa nu si le oglindeasca zilnic.

Hai Sarbatori Fericite. Si mai respiratzi cand va uitatzi in oglinda.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
conectarenet
« Răspuns #20 : Aprilie 07, 2007, 03:17:59 pm »
Citat din: "Irinu'"
Citat din: "gupi"
Irinule, e Sambata Mare.
Sa ai Paste Fericit!

Paste tu fericit. Eu prefer o sarbatoare linistita. Ce e aia Sambata Mare?  :shock:  :?

Sa ai Paste Fericit!

Irinu'

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #21 : Aprilie 07, 2007, 03:19:30 pm »
aaaaaa si ca sa nu muritzi de curiozitate ce zice ala in clipu ala, iakata traducerea:

trebuie sa ai grija cu cei care nu canta, pt. sigur ascund ceva
bunica mea spunea ca trebuie sa terminam o data pt. totdeauna cu uniformele(functziile pe care le dau epoletzii si gradele) pt. ca le da autoritate oricui
ce e un general in costumul lui adam?
si avea dreptate si avea si dreptul sa vorbeasca de asta
pt. ca a fost casatorita cu un colonel
care era intr-adevar un om din cale afara de curajos
doar de idiotzi ii era frica
intr-o zi la intrebat de ce? si el ia raspuns: "pt. ca sunt multziiiiiiiiiiiiii"
nu exista forma ca sa acoperi si sa faci fatza la asa persoane
si de dimineatza de cand te trezesti deja lumea e plina de idiotzi
si sunt periculosi pt. ca pana si majoritatea alege presedintele
si sunt de toate categoriile:

sunt idiotzi informatzi: sunt idiotzi computerizatzi
 idiotul birocratic: este oficial idiot
 idiotul optimist: cel care crede ca nu este idiot
idiotul pesimist: cel care crede ca e unicul idiot
idiotul rotund: este idiot pe toate partzile
idiotul fosforescent: este idiotul care il vezi si pe intuneric cand/ca vine
idiotul referent: unde este alberto? uite-l acolo langa idiotul cu jacheta gri
idiotul constient: cel care stie ca e un idiot
(din categoria asta fac eu parte)
 idiotul cu sange azul: este fiu si nepot de idiot
si acum cel mai periculos idiotul demagog: cel care crede ca satul e doar de idiotzi

organic

• Vizitator
conectarenet
« Răspuns #22 : Aprilie 07, 2007, 03:38:47 pm »
totusi scopul aberatiilor astea ale tale este care? sa faci moderatorilor morala sau ce anume?

nu ma plateste nimeni sa ofer consiliere psihologica sau sa invat lumea sa se comporte si sa scrie civilizat.

forumul are un set de reguli, e public, e vizibil. nu esti de acord cu ele, ai libertatea sa nu te inscrii. daca te inscrii trebuie sa le si respecti. nu le respecti, esti exclus de pe forum. punct.

inafara de asta e vorba de un set reguli de bun simt si logica in afirmatii care nu trebuie tradus in reguli. daca vii si aberezi cu CAPSLOCK ON si spui numai prostii fara nici o noima, ai sa fii tratat la fel ca cei care vin si pun anunturi cu FA BANI PE NET.

moderatori exista pentru a impune regulile, la fel cum exista instantele de judecata in viata reala. si moderatorii se presupun ca s e stradui a fi impartiali. evident sunt oameni si mai gresesc uneori

daca esti atat de impotriva autoritatii, du-te si traieste in munti cu ursii si vulpile.

nu e filozofie la puterea a patra.