Autor Subiect: in cit timp se inregistreaza un domeniu .com  (Citit de 2756 ori)

lee25

• Vizitator
in cit timp se inregistreaza un domeniu .com
« : Octombrie 10, 2004, 01:53:20 pm »
salutare
am si eu o intrebare. in cit timp se inregistreaza un domeniu .com. eu l-am platit la banca luni 04.10, in contul pe care mi l-a creeat firma apare ca fiind inregistrat de pe 06.10.2004 pina pe 06.10.2005, insa pina astazi, 10oct la o cautare pe internic.net, domeniul apare ca fiind liber. are cineva vreo idee ce se intimpla. este primul meu domeniu .com.
mersi

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #1 : Octombrie 10, 2004, 03:20:39 pm »
dureaza citeva minute inregistrarea propriu-zisa.

poate sa dureze mai mult vizibilitatea domenilui in diverse whoisuri.

dar 5 zile nu are cum sa dureze, de obicei e vorba de maxim citeva ore.

Seby

• Vizitator
hm
« Răspuns #2 : Noiembrie 15, 2004, 04:27:13 am »
practic se poate rezolva si pe loc.
iar creearea de DNS la fel , dar asta doar in cazul in care dns-ul a fost creeat pe serverul unde vei avea domeniul hostat, inainte de a fi inregistrat domeniul.

claus

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 62
    • Vezi Profilul
    • http://www.claus.ro/
mda
« Răspuns #3 : Decembrie 03, 2004, 12:24:21 am »
sa stiti si voi ca sunt firme destule care nu fac inregistrarea pe loc ... tin domeniul blocat "LOCKED" pana se propaga pe internet ... caci altfel se poate fura acel domeniu sa zic asa

deci pote dura si pana la cateva zile ... daca cei care se ocupa de inregistrare sunt asa mai lenesi si dezinteresati !!!

Seby

• Vizitator
Re: mda
« Răspuns #4 : Decembrie 04, 2004, 01:02:45 pm »
Citat din: "claus"
sa stiti si voi ca sunt firme destule care nu fac inregistrarea pe loc ... tin domeniul blocat "LOCKED" pana se propaga pe internet ... caci altfel se poate fura acel domeniu sa zic asa

deci pote dura si pana la cateva zile ... daca cei care se ocupa de inregistrare sunt asa mai lenesi si dezinteresati !!!

Claus mai draga mai :D

ce zici tu cu LOCKED se foloseste pentru domeniile taiate , cred ca te refereai la statusul REGISTRAR-LOCK , doar acolo nu se poate face transfer de la un reigstrar la altul pentru a nu putea fi reinregistrat de o alta persoana .
chestia cu pana la cateva zile e o prostie , aia nu sunt registrari acreditati de ICANN , deci te sfatuiesc sa nu-ti inregistrezi vre-un domeniu pe la cei care fac lucrul asta .

inregistrarea domeniului se face pe loc , problema e ca dureaza propagarea DNS-ului , care si aia se poate rezolva sa fie instant daca stii cum ;)

Domono

• Vizitator
Inregistrare real-time
« Răspuns #5 : Ianuarie 20, 2005, 04:15:08 pm »
Buna ziua,

un domeniu .com, net, org, ... se inregistreaza in mod normal in timp real.
De la comanda domeniului pana la aparitia datelor in Whois dureaza doar cateva secunde. In unele cazuri se poate sa dureze chiar cateva ore, lucru destul de rar intalnit.

Totul depinde de Registrarul prin care este luat acest domeniu.

Cu plata in avans pentru inregistrarea unui domeniu nu sunt deacord.
Din pacate mai exista si "clienti" care pot crea probleme la plata serviciilor. Speram ca in viitorul aporpiat acestia sa dispara.

Va salut,
Uwe

PaginaWeb.Ro

• Vizitator
« Răspuns #6 : Ianuarie 21, 2005, 07:20:42 pm »

Seby

• Vizitator
« Răspuns #7 : Ianuarie 21, 2005, 10:19:05 pm »
domeniul se inregistreaza pe loc , mai nou , poate fi vizibil online si accesat in acelasi timp  :wink: