pana la urma exista procesare automata pentru domeniile .ro sau?
:lol: nu stiu daca exista procesare automata dar in mod sigur exista niste automatisme...
Eu la problemele mai complicate am gasit solutia sa functioneze "robotii" de la ICI. Incep prin a trimite citeva email-uri, apoi cateva faxuri. Am grija sa fie cel putin 4-5 faxuri. Pe mai multe pagini daca se poate. Apoi la final le dau lovitura de gratie sunand pe telefon. Confruntati cu o asemenea avalansa de cereri operatia dureaza de obicei cel mult citeva ore :wink:
Cu Garfield (plata pe 4 sau 8 ani) nu sunt de acord. Asta ar insemna sa se schimbe un sistem cu altul la fel de alambicat si complicat. Daca proprietarul vrea sa achite domeniul pe 4 sau 8 ani asta ar trebui sa ramana decizia cumparatorului. Sa nu uitam ca la final nu cumparam un produs palpabil, cumparam mai degraba niste
servicii. Este aberant ca cineva sa te oblige sa cumperi orice fel de serviciu pe perioade de timp atit de mari...
Cu riscul de a deveni obositor, accentuez inca o data ...
Pentru ce ar trebui sa platim noi ?
Nu ar trebui sa platim un nume. Ar trebui sa platim
servicii. Ar trebui sa platim pentru ca sistemul sa functioneze iar administrarea sa fie o experienta comoda nu o sursa de stres, asteptari inutile si dureri de cap.
Cat despre pret, pentru calitatea serviciilor oferite acum de ICI, 10$ pe an este o suma indecenta. Probabil ca multi dintre dumneavoastra, cei prezenti pe acest forum ofera mult mai mult in pachetele lor cele mai ieftine de hosting decat ofera ICI. Pentru suma aceasta de bani multi clienti au parte de CPANEL, tichete de suport si alte
servicii incomparabil mai complicate...