Ok, deci cam asa sta treaba: aveam un domeniu .com , cumparat si hostat la inregistrari.ro , insa dupa lungi probleme cu serverul unde imi era hostat site-ul, si dupa lungi rugaminti de a ma muta pe un alt server, acestia mi-ai pierdut tot site-ul si toata baza de date MySQL neavand nici un back-up (nici eu, cu atat mai mult nici ei!). Evident dupa o munca de cateva luni pentru a ridica site-ul cat de cat, si dupa alte luni in care s-au adunat informatii multe si utilizatori multi, totul s-a dus pe apa sambetei, evident pierindu-mi orice chez de a continua sau de lua-o de la zero atunci.
Acum, vrand sa o iau de la zero, cu acelasi domeniu, aflu ca acesta a fost defapt cumparat de la nu stiu ce firma fantoma (iarasi greseala inregistrari.ro), iar acum acest domeniu e inca la ei (firma fantoma), cerand un supra pret pentru el, mai mult decat m-ar costa cred 10 domenii .ro
Am vre-o sansa sa recuperez acest domeniu mai ieftin, exista vre-o firma in romania care au vre-un parteneriat cu ei (FABULOUS.COM), sau care ma poate ajuta sa recuperez domeniu ceva mai ieftin decat ar cere ei acum pe el?
PS: E vorba de 3paraziti.com , in ciuda numelui sau a zonei de domeniu unde ar activa site-ul, sper sa nu fiu tratat de sus.
Am vazut o alta chestie:
Expiration Date: 09-sep-2007. Avei idee, aceste domenii sunt prelungite automat de un robot, sau sunt prelungite de o persoana, existand posibilitatea ca 2-3 zile domeniu sa fie liber? Oricum, as vrea daca se poate sa-l cumpar cat de curand, nu dupa 9 septembrie :cry:
Domain Name: 3PARAZITI.COM
Registrar: FABULOUS.COM PTY LTD.
Whois Server: whois.fabulous.com
Referral URL: http://www.fabulous.com
Name Server: NS4.DNSAUTHORITY.COM
Name Server: NS5.DNSAUTHORITY.COM
Status: clientTransferProhibited
Status: clientDeleteProhibited
Updated Date: 14-sep-2006
Creation Date: 09-sep-2005
Expiration Date: 09-sep-2007