Concluziile le veti trage voi.
Dupa ce am cumparat si platit contul reseller :
Buna ziua,
Am cumparat si platit pe data de 06.03 un pachet de gazduire tip reseller, urma sa fiu contactat in max. 24h care au trecut.
Cand as putea folosi serviciile dvs. ?
Va multumesc.
HeadOffice - GazduireWeb.com wrote:
> Va multumim pentru confirmarea platii, contul a fost trimis catre activare la dept. tehnic , veti primi un email cu toate detaliile necesare inclusiv adresele serverelor DNS in termen de maxim 24 ore.
In sfarsit au activat contul pe data de 14.03.2007 (a se observa punctualitatea celor "24" ore)
Dupa care:
Buna ziua,
Am observat ca astazi 23.04.2007 contul de reseller [] este suspendat.
Din cate stiu am platit in avans pentru 3 luni si steptam factura abia luna viitoare...sau macar o instiintare ceva.
Din ce cauza se datoreaza suspendarea?
Raspuns:
Support Dept. - Amg.co.ro wrote:
>
> Buna ziua,
>
> Verificam si revenim cu un raspuns , la noi apare intr-adevar achitat pe 3 luni.
Deoarece NU am primit raspuns
Buna ziua;
Nu stiu ce verificari faceti dar cu foarte putin efort am aflat motivul suspendarii.
Hi Gabriel,
We had a quick check on the records for seomarket, and unlike what you told us, the account was only paid for a month. The account payment is way overdue (14th March) and that is the reason why it was suspended. To unsuspend the account, you will have to login to our client center and make the payments.
Let us know if you require further assistance on this.
Qoozz Support Department
Drept urmare va rog sa remediati situatia cat mai urgent.
Si in asteptarea raspunsului....
Buna Ziua,
Prin aceasta va informez ca am contactat firma care ofera pachetul de hosting pe care initial l-am platit la dvs.
Le-am relatat ce s-a intamplat defapt si de ce nu s-a efectuat plata pe 3 luni asa cum am platit eu initial (dovada extrasul de cont).
Pe viitor ma detasez de serviciile dvs. urmand sa platesc facturile direct la [) unde deja am modificat datele de acces si de facturare.
Drept urmare, va rog sa binevoiti sa imi returnati diferenta de bani pe care am platit-o la dvs. si anume 11,50€ x 2 luni, deoarece ati platit doar pentru o luna.
Va multumesc.
....si acea companie de hosting imi ofera gazduire reseller la mai putin de jumate de pret din cat am platit..
Oare imi recuperez cele 2 luni platite?
Cu stima.
Firma romaneasca de hosting contractata este AMG aka. gazduireweb.com din constanta.