Autor Subiect: @namegiant.com  (Citit de 1521 ori)

AgLiAn

  • Vizitator
@namegiant.com
« : Mai 10, 2007, 08:30:22 am »
Salutare din nou. Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre acesti namegiant.com , daca sunt seriosi in ceea ce fac. Intreb pentru ca-s in "tratative" cu ei, spre a cumpara un domeniu specula, inregistrat de ei. A mai facut cineva acest lucru, sa cumpere domeniu inregistrat de ei, ei urmand sa-l transfere? Se tin de cuvant? Iar in cazul in care imi iau clapa, ce modalitate am de atac?

Cosmin L. Neagu

  • Moderator
  • Hostmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 1486
  • Karma: +13/-5
    • Vezi Profilul
    • clneagu
@namegiant.com
« Răspuns #1 : Mai 10, 2007, 09:32:48 am »
Poti avea in ei atata incredere cata poti avea in oricine care se ocupa de specula.
Eu zic sa-ti iei in calcul varianta in care ramai fara bani si nu le poti face absolut nimic.

Garfield

  • Vizitator
@namegiant.com
« Răspuns #2 : Mai 10, 2007, 12:58:13 pm »
sau varianta ca ei sa mareasca pretul domeniului in ultimul moment... doar e specula, ce dracu  :shock:

corsar

  • Vizitator
@namegiant.com
« Răspuns #3 : Mai 11, 2007, 06:16:37 pm »
deci daca n-am semnatura sunt "troll" si "fazan", si tot ce spun sunt aberatii- nu stiu ce-i cu voi, poate v-ati trezit cu fata la cearsaf de dimineata.
n-are rost s-o mai lungim.
mi-e indiferent daca ma credeti sau nu, dar poate nu mai sariti la gatul omului asa,aiurea.
multa bafta, AgLiAn.

PS- moderatorului care a mutat ce am zis in alta parte, astfel incat nu se mai intelege nimic: mai bine sterge tot.