Autor Subiect: cum sa distrugi 50% din siturile din romania  (Citit de 4349 ori)

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
cum sa distrugi 50% din siturile din romania
« Răspuns #15 : Mai 15, 2007, 03:29:39 pm »
Citat din: "etp.ro"
am inceput sa lucram la o tehnologie de protectie deja.
ceilalti, beware the power of EMP

neaah,
Citat
   Yahoo Online Status Indicator
VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE
Desemnata lidera incontestabila a vrajitoarelor din Romania, prima vrajitoare aparuta pe canalele TV si in presa scrisa din Romania si peste hotare cum ar fi Pro-TV, Antena 1, Realitatea TV, Dan Diaconescu TV ,Discovery Channel ,BBC, Al Jazira TV, prima din Romania care a participat la congresele internationale ale vrajitoarelor.

Asta ie adevarata arma!

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Mai 15, 2007, 03:30:51 pm »
Citat din: "gupi"

Daca vrei, iti trimit niste poze cu statii HP/Compaq care s-au descurcat de minune in conditii inimaginabile de praf. Singura problema: la blocarea mecanica a coolerului a declansat protectia termica si s-a oprit calculatorul.

Dude, ma refeream la prafuri de'alea ce seamana cu faina, da' nu-s faina, si se prizeaza...btw, alea sunt ilegale :)...dar ce funny ar fi sa vezi tot stafful unui datacenter 'high' :)

Florin

xServers.ro

• Webmaster
  • Mesaje postate: 966
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
« Răspuns #17 : Mai 15, 2007, 07:58:20 pm »
Aste merita facuta sticky!

"How to bring down a romanian datacenter in just 5 minutes!" De pus la tutoriale

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #18 : Mai 17, 2007, 01:14:43 am »
Citat din: "WBF"
Mai ,voi de unde aveti marfa aia buna de o fumati constant pe threadul asta?
Vrem si noi

poate de la amicu din pakistan :)

dojo

• Vizitator
Răspuns: cum sa distrugi 50% din siturile din romania
« Răspuns #19 : Mai 25, 2007, 12:56:17 pm »
Chiar nu mi-as imagina cine si-ar bate capul cu asta .. ma gandesc ca eu, clientul "final" nu as suferi atat. In mod normal am oricum backup si sunt atatea posibilitati de hosting incat e chestie de ore pana sa ma refac. Si cum se mai poate si plati outside the country, gasesti hosting si de cateva ori mai ieftin decat la noi .. Oricum .. thread interesant .. I want something from what you're on though :D

MYOTIS

• Vizitator
« Răspuns #20 : August 27, 2007, 12:35:41 am »
Sincer ma indoiesc ca cineva dispune de tehnologie EMP la noi, si chiar daca printr-un miracol financiar ar avea asa ceva, nu cred ca targetul lui ar fi un DC Romanesc.

Well am gasit pe google o gramada de variante diferite despre cum poate fi construita o arma EMP "in casa" cu o investitie ce nu depaseste 500$. Pe un  forum am intilnit o discutie despre un electronist care a descoperit stupefiat nu stiu ce dispozitiv comercial care daca i se elimina anumite componente se comporta ca o arma EMP. Pe un alt website o arma EMP era costruita si prezentata ca "school project". :o

Cea mai accesibila si ieftina pare urmatoarea metoda:
http://www.eio.com/public/inductor/0024.html

Cit despre protectie daca vreti sa aveti cosmaruri cititi urmatoarele:

The second concern is known as the "late-time EMP effect," and may be the most worrisome aspect of FCG devices. It occurs in the 15 minutes after detonation.
During this period, the EMP that surged through electrical systems creates localized magnetic fields. When these magnetic fields collapse, they cause electric surges to travel through the power and telecommunication infrastructure. This string-of-firecrackers effect means that terrorists would not have to drop their homemade E-bombs directly on the targets they wish to destroy. Heavily guarded sites, such as telephone switching centers and electronic funds-transfer
exchanges, could be attacked through their electric and telecommunication connections.

Ma intreb asadar cum poate ETP sau altcineva sa se protejeze cind socul electromagnetic vine prin liniile de curent sau cablurile de net? Protectia la socuri de tensiune nu ajuta pentru ca acel cimp cu pricina se perpetueaza in jurul si mai ales in afara conductorilor si dupa cite am inteles pe un forum trece ca o "teava" peste orice dispozitiv de protectie. Chiar daca dispozitivul se decupleaza de la retea cimpul electromagnetic trece pur si simplu mai departe...
 :o

MYOTIS

• Vizitator
« Răspuns #21 : August 27, 2007, 12:53:02 am »
PS.

;) Avind in vedere fragila societate care o construim eu zic ca fiecare hoster cu scaun la cap ar trebui sa aiba pentru orice eventualitate:

- una bucata plug medieval in debara
- niste pamint pe la tara
- 2 - 3 vacute fascinate de cimpuri cu iarba si indiferente la cele electromagnetice

;D