Autor Subiect: livehosting - limbaj nejustificat  (Citit de 12965 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
livehosting - limbaj nejustificat
« Răspuns #30 : Mai 17, 2007, 11:05:45 pm »
Pentru ca nu am auzit de hardware router cu raid5
Pentru ca nu am cerut voie sa copiez.
Pentru ca nu am mintit despre Uptime,atacuri si activitati ilegale,despre inimaginabile  probleme cu MySql ( toata lumea il foloseste aici)
Pentru ca nu sunt sluga,nu am condus fara permis,nu m-am dedat la minciuni publice,pentru ca am memorie
Pentru ca nu am injurat colegi de breasla,si daca am avut divergente,le-am ocolit si am putut avea un dialog decent cu ei.
Pentru ca tineri care vorbesc prostii nu ma impresioneaza.
Pentru ca stiu sa fac damage control( aici tinere,ai cantarit bine?)
 si pentru ca stiu cand am de pierdut si cand nu
Prefer sa am de pierdut cu unul ca tine

Toate aceste motive ma fac sa rog cei ce se ocupa de acest forum sa-ti acorde o vacanta.
Personal mi-e scarba de tine,maxim.
Si nu am de ce sa te mai si vad la fata.
Mama ta nu te-a invatat ca dobitoc,magar,sluga..etc se foloseste la nivel suburban?

LiveHosting

• Webmaster
  • Mesaje postate: 538
  • LiveSoft Datacenter
    • Vezi Profilul
    • LiveHosting
« Răspuns #31 : Mai 17, 2007, 11:45:14 pm »
Si pentru ca nu ai curaj sa imi spui in fata.
Si pentru ca nu poti da ochii cu mine dupa ce te-am prins cu dc-uri/fuziuni/firme/clustere/uptime-uri/testimoniale/standarde/afirmatii false.
Si pentru ca te-am prins cu minciuna zi de zi.
Si pentru ca copii ca mine fac ce nu ai facut tu toata viata.
Si pentru ca simti si stii ca nu poti tine pasul cu "moda".
Si pentru ca in fata nu mai poti sa ma minti.
Si pentru ca ca nu poti purta o discutie sincera intre 2 ochi.
Si pentru ca nu are rost sa iti pui mintea cu mine.

Numai bine.

stardust

• Vizitator
« Răspuns #32 : Mai 18, 2007, 01:39:02 am »
Eu nu vad totusi cuvantul Layeredtech in lista aia de prezentare a Webfactor.
Iar chiar daca cineva minte prin omisiune, este tot o minciuna.

In acelasi stil cu "am sunat pe MS si mi-a zis ca nu stie de livehosting", pot sa sun la Layeredtech sa ii intreb daca datacenterul lor defapt este al lui Webfactor?

Vezi?... nu e frumoz sa faci scormoneli... Faptul ca esti reseller, nu iti da drepturile la pachet sa te dai proprietar, ci utilizator/reseller. Ah ca si altii se dau in stamba ca au datacentere, este ca si cu povestea cu traficul nelimitat sau domeniul pe viata. Minciuna la drumul mare prin omisiune pentru client.

Lumea va lasa sa va stricati imaginea in public. Si o sa vezi ca nu o sa iti stearga nimeni posturile astea din motive lesne de inteles:)

Probabil domnul Goga care posteaza pe acest forum, va poate lamuri despre ce inseamna minciuna, calomnie etc... Dar nu recomand nimanui care este public sa se bage in aceasta bataie cu noroi.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #33 : Mai 18, 2007, 03:58:25 am »
Stardust:
In lista aceea ,valabila acum doi ani ,vezi in schimb cuvantul SHARED.
NU vezi niciunde afirmatia ca am detine asa ceva.
Urmand logica ta brillianta,cam toti cei care prezinta facilitatile unde vor avea clientii contul sunt niste mincinosi...prin omisiune???
In schimb anonimatul da dovada de altceva.Sau mai degraba de lipsa de ceva :)

@Dan Sucz ( livehosting.ro)
Faptul ca mi-e scarba sa te vad la fata ,dupa toata mizeria nu are legatura cu curajul.
De prins cu minciuna...sa ma ierti
La Uptime ai dar rasol maxim,la dc ai luat notite,si prost as putea spune,la capitolul firme inca esti in ceata ,la fuziuni mai ai de invatat( nu poti prelua niste clienti fara acordul lor ),la testimoniale din nou ai sarit calul ,standardele spun ca nu se folosesc SOHO in mediul de productie iar la afirmatii false vezi faptul total neprobat cum ca am avea conturi la voi,generatoare inexistenta,bug-uri inexistente ,lipsa memorie ...etc

Copii ca tine fac intradevar ce nu am facut eu toata viata.Mint maxim si cu nerusinare.
Jignec in dreapta si stanga.Si au certa impresie ca pot face asta la nesfarsit.
Nu tinem pasul cu "moda" ,aici nu facem fashion week.
Nu am de ce sa port cu tine discutii intre 2 ochi.NU suntem ciclopi
Discutiile se poarta intre minim 4.
Intradevar,nu prea avem de ce sa ne punem mintea cu tine.

Si cred ca nici cei de pe aici.
Avand in vedere ca pentru tine suntem toti dobitoci ,porci si magari,dupa cum afirmai ,o sa rog si eu ca si Gupi....

Pretentia absurda ,dupa toate tampeniile insirate pana la ostentatie , sa te mai vada cineva la fata....

Acum sa recapitulez pentru tine si pentru cei care vor avea amabilitatea sa ia o oarecare decizie:

Injurii repetate
Intre apelativ si injurie este o mica distanta.

Citat
imi permit sa ii fac chiar si mai mult decat dobitoci. Pot sa ii mai fac si comunisti, mincinosi, idioti, cretini, etc.

Calomnii repetate ,unele doar minciuni jenante :

Afirmatii despre conturi de reseller inexistente

Jenibilitati despre linoleum, nivel de trai..etc

Afirmatia ca am prezenta un Uptime denaturat, prin prezentarea de imagini statice ( e un soft ala Danut ,costa 11 USD si face exact ce spune ,monitorizeaza)

Afirmatia ca am fi initiat atacuri repetate sau ca am fi incercat sa hackam sisteme de billing ( situatie exact inversa..paradoxal)

Afirmatia ca intre Livesoft srl sau mai exact domnul Dan Sucz si RCS-RDS ar exista intelegeri cu privire la un domeniu cu nume de RDS_RCS si datacenter.
Si lista ar putea continua cu buguri ,generatoare ,domenii cu nume de concurenta...etc

Activitati ilegale venite din reteaua pe care o administrezi ( documentat ca la carte,esti liber sa il mai faci o data mincinos pe Lorand)

Asta te face astazi coleg de blacklist cu IDG ,Xtremart ,marcellone si conectarenet.
Bun gasit in sectiunea blacklist.
Inca mai asteapta doua persoane sa-ti ceri scuze publice.

stardust

• Vizitator
« Răspuns #34 : Mai 18, 2007, 09:12:30 am »
Shared nu inseamna ca esti reseller.
Tu spui ca ai datacenter in Romania si in SUA din ce reiese de acolo. Daca spuneai "da, va oferim shared hosting in datacenterul celor de la layeredtech ai caror reselleri suntem" atunci no problem. Dar tu spui ca ai datacenter in Romania si in SUA.

Imi pare rau, daca nu vrem sa intelegem defapt ce ai fi vrut tu sa spui. Asta este ce scrie.

Ok, fa-ma mincinos si pe mine si blacklist.

stardust

• Vizitator
« Răspuns #35 : Mai 18, 2007, 10:38:29 am »
+ unde e celebra convorbire inregistrata cu Microsoft?:)

organic

• Vizitator
« Răspuns #36 : Mai 18, 2007, 01:22:38 pm »
eu v-as da ban la amandoi, pe bune. evident niciunul nu are maturitatea sa isi asume greselile si sa incheie discutia, motiv pentru care o sa va tot porcaiti pana cand iar avem drame de genul "EU PLEC SI NU MAI INRU AICI NICIODATA".

gupi dupa parerea mea e total innocent bystander, chiar daca si-ar fi permis o nota de umor, din toate post-urile pe care le-am vazut de la el pana acum, nu am vazut niciodata sa atace pe cineva cu rautate, fie ironic fie direct ; probabil ca din toti are cazierul cel mai curat de aici.

SeerKan

• Membru
  • Mesaje postate: 312
    • Vezi Profilul
    • BL0G
« Răspuns #37 : Mai 18, 2007, 09:48:50 pm »
Bla bla bla ... si cu asta am zis tot.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #38 : Mai 19, 2007, 11:33:57 am »
@organic
As fi curios daca ai avea aceeasi pozitie dupa doua galeti de laturi in cap,cu adresa directa.
Cazier au infractorii,last time i've checked.

@stardust.
Topicul era despre altceva.
Ai avut doua astfel de topice sa ceri diverse.
Daca ai curiozitati poti sa ti le mainifesti la locul potrivit.Sau sa dai un telefon la un numar gratuit.

Un weekend placut

telerom

• Vizitator
« Răspuns #39 : Mai 19, 2007, 02:04:16 pm »
@Organic Asa poate unii vor avea timp sa-si verifice cazierul fiscal, desi poate nu sunt infractori.

organic

• Vizitator
« Răspuns #40 : Mai 19, 2007, 05:09:58 pm »
Cazier era o referire la comportamentul pe forum, asa ca fapt divers ca vad ca tot se agata care mai de care.

WBF : Nu stiu exact ce pozitie as avea dar stiu destul de sigur ca nu asta e modul de a reprezenta o firma/imaginea unei firme pe un forum.

Cel mai corect ar fi fost sa-l lasi pe celalalt sa debiteze tot ce are de debitat si apoi sa faci o lista curata punctuala si cat mai plina de informatii in care sa-i demontezi toate acuzele, sau, daca e cazul sa-ti recunosti greselile. Nici unul din voi n-a facut lucrul asta, ci v-ati incalcit in injurii sau/si adresari de alint si explicatii neclare in 59389583 mii de post-uri, ca sa nu mai inteleaga nimeni nimic si ca in final oricine citeste sa ramana cu o parere proasta despre amandoi

Well la mai mare baieti.

Ce e si mai vesel e ca e clar ca de-acum la fiecare thread la care postati amandoi o sa ajungeti iar sa va porcaiti, si va anunt de pe acum ca o sa va fie moderate de-acum toate mesajele de genul asta. Ca idee.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #41 : Mai 19, 2007, 05:17:33 pm »
Well,last time i'va checked mai Organic, eu nu porea mai aveam nimic dea face cu " furnizorii"
Sau poate ma insel?????/
Am facut cam 10 liste.
Pana nu m-am trezit cu gunoaie intinse pe doua forumuri nu cred ca era cazul sa fac liste.
Tot ce pot este sa-ti doresc numai zmei de genul asta in jurul tau.Poate o sa te simti bine.

Tot pentru linistea ta,liste lungi sunt ca posturile domnului jurist.
Pline de substanta,dar din pacate nu le citeste nimeni.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #42 : Mai 19, 2007, 05:28:29 pm »
Si in alta ordine de idei threadul se numeste:
"livehosting - limbaj nejustificat"

Aici parca ceream  o racoare pentru "dobitoci ,idioti cretini , slugi si mincinosi "
Chestii elegante,pline de substanta si miez.
De asemenea ,ca atunci cand nu exista o dovada palpabila sa se modereze.
Ca sa nu mai vedem interpretari si povesti de genul :
Am fost furat dar.....
Am pierdut un raport de uptime
Am auzit ca nu ai linoleum pe jos
Am intelegeri underground cu Maica Tereza
Ma folosesc de mediul asta de comunicare sa te umplu de rahat la maxim...... ramane sa te cureti tu cum vrei..... eu doar te-am umplut
..etc

Sper sa vezi sensul
Linistea calduta uneori pute.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #43 : Mai 19, 2007, 05:34:33 pm »
Gata ... am inchis subiectul asta pentru ca nu am rabdare sa citesc posturile kilometrice si e prea mult de moderat.

Inteleg de ce ambele parti sunt deranjate si inteleg si supararea insa asta nu e modalitate de discutie. In cazul in care nu se regleaza lucrurile pe forum si nu e fiecare mai atent la felul in care se exprima voi modera posturi intregi si veti scrie degeaba. Repet, nu ma deranjeaza orice fel de schimb de idei sau pareri insa haideti totusi sa avem un dialog ce se poate urmari si nu e plin de "porcule", "mincinosule", "ba tu", "ba tu", "nu eu ... tu", "ba tu ba fraiere" ...