Stardust:
In lista aceea ,valabila acum doi ani ,vezi in schimb cuvantul SHARED.
NU vezi niciunde afirmatia ca am detine asa ceva.
Urmand logica ta brillianta,cam toti cei care prezinta facilitatile unde vor avea clientii contul sunt niste mincinosi...prin omisiune???
In schimb anonimatul da dovada de altceva.Sau mai degraba de lipsa de ceva

@Dan Sucz ( livehosting.ro)
Faptul ca mi-e scarba sa te vad la fata ,dupa toata mizeria nu are legatura cu curajul.
De prins cu minciuna...sa ma ierti
La Uptime ai dar rasol maxim,la dc ai luat notite,si prost as putea spune,la capitolul firme inca esti in ceata ,la fuziuni mai ai de invatat( nu poti prelua niste clienti fara acordul lor ),la testimoniale din nou ai sarit calul ,standardele spun ca nu se folosesc SOHO in mediul de productie iar la afirmatii false vezi faptul total neprobat cum ca am avea conturi la voi,generatoare inexistenta,bug-uri inexistente ,lipsa memorie ...etc
Copii ca tine fac intradevar ce nu am facut eu toata viata.Mint maxim si cu nerusinare.
Jignec in dreapta si stanga.Si au certa impresie ca pot face asta la nesfarsit.
Nu tinem pasul cu "moda" ,aici nu facem fashion week.
Nu am de ce sa port cu tine discutii intre 2 ochi.NU suntem ciclopi
Discutiile se poarta intre minim 4.
Intradevar,nu prea avem de ce sa ne punem mintea cu tine.
Si cred ca nici cei de pe aici.
Avand in vedere ca pentru tine suntem toti dobitoci ,porci si magari,dupa cum afirmai ,o sa rog si eu ca si Gupi....
Pretentia absurda ,dupa toate tampeniile insirate pana la ostentatie , sa te mai vada cineva la fata....
Acum sa recapitulez pentru tine si pentru cei care vor avea amabilitatea sa ia o oarecare decizie:
Injurii repetate
Intre apelativ si injurie este o mica distanta.
imi permit sa ii fac chiar si mai mult decat dobitoci. Pot sa ii mai fac si comunisti, mincinosi, idioti, cretini, etc.
Calomnii repetate ,unele doar minciuni jenante :
Afirmatii despre conturi de reseller inexistente
Jenibilitati despre linoleum, nivel de trai..etc
Afirmatia ca am prezenta un Uptime denaturat, prin prezentarea de imagini statice ( e un soft ala Danut ,costa 11 USD si face exact ce spune ,monitorizeaza)
Afirmatia ca am fi initiat atacuri repetate sau ca am fi incercat sa hackam sisteme de billing ( situatie exact inversa..paradoxal)
Afirmatia ca intre Livesoft srl sau mai exact domnul Dan Sucz si RCS-RDS ar exista intelegeri cu privire la un domeniu cu nume de RDS_RCS si datacenter.
Si lista ar putea continua cu buguri ,generatoare ,domenii cu nume de concurenta...etc
Activitati ilegale venite din reteaua pe care o administrezi ( documentat ca la carte,esti liber sa il mai faci o data mincinos pe Lorand)
Asta te face astazi coleg de blacklist cu IDG ,Xtremart ,marcellone si conectarenet.
Bun gasit in sectiunea blacklist.
Inca mai asteapta doua persoane sa-ti ceri scuze publice.