Autor Subiect: 2checkout.com  (Citit de 5008 ori)

Alex Vicol

• Membru
  • Mesaje postate: 144
    • Vezi Profilul
    • Spatiul Ro
Răspuns: 2checkout.com
« Răspuns #15 : August 08, 2007, 11:04:40 am »
BRD, înţeleg, oricum, are cea mai negativă imagine pe net dintre toate băncile (cu toate acestea cota ei de piaţă creşte... ??? ).
Deoarece are puncte de lucru in foarte  multe localitati , unde este singura banca , fara concurenta , iar omul de ce sa se duca pana in oras la banca "...." .. ma duc aici ca si nea caisa are ..

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #16 : August 08, 2007, 11:44:48 am »
... sau poti trimite omul la Posta si are acolo serviciu de transfer in orice cont bancar.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #17 : August 08, 2007, 12:00:54 pm »
BRD sucks big time.
Si cu toate astea noi lucram masiv de tot cu BRD.
Cred ca le-am intins pe masa de minim trei patru ori cererea de reziliere .
Curios,de saptamana viitoare incepem sa procesam si carduri cu ei :P.
Singurul avantaj pe care il au ,este reteaua de agentii intinse pana si in cele mai obscure sate.
Avantaj cleint.
Daca ar fi sa trimit clientii la banci cu 1-2 agentii/oras ,sa faca 5 km ca sa plateasca o factura.......
BRD are o imagine negativa pentru ca ,s-au extins extrem de mult si au angajat cimpanzei pe banda rulanta.
Este ceva normal, minim o data pe saptamana sa primesc feedback de la clienti cum ca:
1.Contul nostru este de cont de persoana fizica ( cimpanzeul nu stie ce inseamna cont curent  cu VISA Business atasat si vede si numele unei persoane...deci o da in bara)
2.Contul este cont de card si nu se poate efectua operatiune de depunere ( same shit)
3.Clientii platesc cu numerar,la ghiseu ,si tembelii le trec pe chitanta numele titularului de cont si nu al deponentului.
Asta sucks big time ,nu de alta ,dar daca ai incasari regulate/zilnice de aceeasi valoare ,nu mai ai cum sa stii cine ti-a platit si cine nu.

De asemenea ,internet bankingul de la ei este o gluma sinistra , niciodata nu vezi date reale.
Uneori sunt la zi ,alteori cu o intarziere de 24 -48 de ore ,alteori sunt total aiurea.

La procesarea de carduri o sa fie ok,au comisioane extrem de decente,si cel putin pe partea de procesare primara/antifrauda...fiind cimpanzei ,nu se vor baga.
Deci o sa ne facem treaba linistiti

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
« Răspuns #18 : August 08, 2007, 05:31:07 pm »
WBF folositi noul lor serviciu de internet banking sau brd-net-ul ?
De asemenea pentru procesarea cardurilor mie mi s-a spus ca au un contract de exclusivitate cu epayment.ro si sa ma adresez acolo....ciudat....
Pentru plata pe internet ce card folositi?

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #19 : August 08, 2007, 06:17:29 pm »
Am folosit toate serviciile de ebanking de la BRD.
multix m-a autentificat una bucata in contul altei firme.Din pacate era ceva faliment de firma.
A doua zi am reziliat.
Am folosit brd-net.Un crap sinistru cu actualizari aleatorii.
ETC......

Nu vad folosul unui contract multi part : aka epayment-brd- noi.
Deci nu.
Au si varianta de procesare directa.
Nu stiu daca pentru toata lumea,astia au bunul obicei sa ofere ceva doar la unii si la altii nu.
Pentru plata pe internet,de la BRD functioneaza doar Mastercard.
Nici pana la ora asta VISA ( nici chiar Business Platinum sau Gold) nu functioneaza.
Jenant

Lorand R. Minyo

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 516
  • Le Trend Spotter
    • Vezi Profilul
    • Lorand R. Minyo
« Răspuns #20 : August 08, 2007, 07:44:12 pm »
Exista doar doua banci care ofera ( nu stiu daca deschis, publicului larg), procesarea directa de carduri. Cel mentionat de catre WBF este cel mai simplu de implementat. Cel de la BTRL este un fel de invarteala in jurul cozii. Deocamdata, sper.

Ca si card pentru plati originate de catre firma, Visa Business de la BTRL functioneaza flawless. De asemenea, Internet Banking-ul de la BTRL este extraordinar, in majoritatea cazurilor la transferuri internationale se updateaza la cateva minute, ceea ce bate cam orice. :)

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #21 : August 08, 2007, 08:01:07 pm »
...  in majoritatea cazurilor la transferuri internationale se updateaza la cateva minute, ceea ce bate cam orice. :)

... mai putin Home`Bank de la ING, in care tranzactia apare imediat dupa procesare (in rubrica "tranzactii in asteptare") si stii exact cum stai.
In plus, aplicatia ING merge pana si pe telefonul mobil!