Autor Subiect: Experiente reseller in afara  (Citit de 10795 ori)

dojo

• Vizitator
Răspuns: Experiente reseller in afara
« Răspuns #15 : Octombrie 15, 2007, 11:33:43 pm »
Am facut prostia de a cumpara host de la resellerzoom. Oamenii mei de pe forum se plang ca se incarca pagina in 20 de ore. Si simt si eu un lag urias. Exista totusi un host de bun simt dincolo, care sa nu imi incarce paginile intr-o viata? Si sa nu cada cum cade mai nou qualityhostonline? Chiar sunt disperata. Am 3 conturi de resell si toate sunt aiurea:
mxhost.ro - ar fi OK, daca s-ar rezolva problemele de phpmail. De 6 luni insa forumurile mele nu trimit instiintari si nici form-urile nu merg
qualityhostonline.com - era Ok, dar acum cade ca avioanele
resellerzoom.com - parea OK, dar se incarca situl ingrozitor de incet.

Am alte posibilitati?

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Octombrie 16, 2007, 02:43:07 pm »
@dojo: Si eu am un cont la resellerzoom si merge bine (normal). Am testat cu cele 2 site-uri din semnatura ta si se deschid normal la fel ca oricare alt site ales aleator din cele pe care le stiu. De ce nu ne zici adresa site-ului tau prin PM (daca nu este vorba de cele 2) si testam sa vedem cum merge.

Problema poate fi si de la furnizorul tau de internet si nu neaparat de la server. Daca nu ai inca cont la dnsstuff inscrie-te si fa un test de viteza in rezolvarea dns-ului. Daca e de la server si are legatura cu rezolvarea dns-ului vei afla. Verifica si in cpanel gradul de incarcare al procesorului si memoria utilizata. Daca procesoarele sunt incarcate sau memoria este foarte incarcata este firesc sa mearga greu.

Alternativ ai putea ruga cativa prieteni (cunostiinte) din diferite zone geografice sa verifice cum se deschide site-ul sau mai multe site-uri de-ale tale gazduite pe acelasi server.

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
« Răspuns #17 : Octombrie 18, 2007, 07:40:48 am »
Alternativ ai putea ruga cativa prieteni (cunostiinte) din diferite zone geografice sa verifice cum se deschide site-ul sau mai multe site-uri de-ale tale gazduite pe acelasi server.
de exemplu prietenii de la alertra.com :)

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #18 : Octombrie 18, 2007, 09:01:00 am »
... sau cei de la watchmouse.com :)

dojo

• Vizitator
« Răspuns #19 : Martie 04, 2008, 06:22:44 pm »
Are caderi cand il prinde "amocul" si asta se intampla mai nou aproape zilnic. Merge OK, incarca bine, dupa care, nici macar nu stiu daca la ore fixe, nu imi mai incarca nimic. Ori pagina alba, ori nu gaseste serverul. Faptul ca vbulletinele mele imi trimit la greu "mysql error" message de cate ori cineva incearca sa vada siturile in momentele in cauza, dovesteste inca o data ca sunt cazute in momentele alea.

Acum iar au fost jos 10 minute. Se incarca OK, peste cateva minute iar le ia gaia. Am dat si pe un checker din ala de downtime de cateva ori si imi confirma ca serverul e down, nu e vina UPC-ului. Pe astia i-am injurat deja si din partea lor nu am probleme mai nou.

Dar am vreo 30-40 de situri care cad ca mustele cel putin o data pe zi. Si la unele chiar fac eforturi de dezvoltare, mai suna cate un "clent" sa ma injure ca nu isi vede prezentarea de firma etc.

Sunt deci la capatul rabdarii. Acum cateva zile a cazut resellerzoom vreo cateva ore. Mi-au zis nu stiu despre ce RAID si ca e la 16 la suta. Dupa 7 ore in care siturile mele nu mergeau.

http://stat.trafic.ro/stat/invatamnet/vizite/zi/#stat

Asta e traficul pe zile pe un forum de al meu .. se vede clar caderea de joi si faptul ca vineri inca nu isi revenea total traficul. Nu am cum sa dezvolt niste situri in conditiile astea .. uff ... greu :)

Mihai Gianu

• Vizitator
« Răspuns #20 : Martie 04, 2008, 07:33:58 pm »
@dojo: te rog raspunde pa mesajul pe care ti l-am dat pe invatam.net, numi place sa fiu ignorat.

multumesc.

Cedik

• Vizitator
« Răspuns #21 : Iunie 18, 2008, 07:40:38 pm »
As cumpara un cont de reseller pe hostgator dar sa il folosesc insa pentru a-mi gazdui site-urile personale. 
Nu am resurse financiare pentru un vps iar contul de baby pe care il am momentan nu stiu cat de mult o sa ma mai tina.
Am ajuns sa trec deja de 60 Gb lunar dar nu traficul ma ingrijoreaza ci faptul ca am des multi useri on-line si risc sa trec de limita aceea de 30 de conexiuni pe user de baza de date simultane.
Credeti ca s-ar merita?

panrama

• Vizitator
« Răspuns #22 : Iulie 17, 2008, 10:47:08 am »
Pentru Credik: de recomandat ar fi ceva dedicat, dar cel mai bine este sa vorbesti direct cu HostGator, sa le spui ce ai tu si daca se poate pe reseller sau nu.  

Apropo, citit TOS la Hostgator, pentru ca s-a modificat pe shared/reseller

Inca un pont, va puteti inregistra pe forum in Support - zona destinata publica, pentru a vedea intrebarile pre-vanzare puse de clienti/non-clienti

Pentru dojo: iniante de a cumpara conturi de gazduire intreba-i de toate si mai ales spune-le asteptarile tale, cerintele tehnice, nr de conexiuni simultane, inodes site.  Cel putin pe mine aceasta abordare m-a ajutat mult si m-a ferit de migrarea de la un hosting la altu (bineinteles ca m-am fript acu cativa ani de vreo 2 ori pana m-am invatat minte, ca nu ce e cel mai ieftin e si cel mai bun si ca in Romania mai este mult de lucru in privinta hosting-ului)
« Ultima Modificare: Iulie 17, 2008, 10:51:17 am de panrama »