Autor Subiect: www2.domeniu.ro  (Citit de 5041 ori)

mamaleone

• Vizitator
www2.domeniu.ro
« : Iulie 22, 2007, 10:29:08 am »
Salut!
Na numesc Alexandru si am o dilema. Am vazut mai multe site-uri avand adresa de genul www2.domeniu.ro.
Ma intereseaza daca se pot inregistra domenii de acest gen? Am incercat sa caut informatii in legatura cu acest subiect dar fara nici un rezultat.

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
Răspuns: www2.domeniu.ro
« Răspuns #1 : Iulie 22, 2007, 11:15:38 am »
Partea din fata a unui site fie ca wwww fie ca www2 sau orice altceva nu nici o treaba cu domeniul deci nu ai ce sa inregistrezi....
Ce se inregistreaza tot timpul este domeniu.ro nu www.domeniu.ro

Daca as putea sa zic asa www este un subdomeniu al domeniului domeniu.ro si www2 este doar un alt subdomeniu.

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 22, 2007, 11:47:36 am »
Exact. Deci daca ai hosting de undeva, si adaugi subdomeniul www2, iti va merge ok. Ca si cum iti va merge www91029192931311 :)

ealex

• Vizitator
« Răspuns #3 : Iulie 23, 2007, 12:24:48 am »
www90210 ca sa fie mai fancy

MYOTIS

• Vizitator
« Răspuns #4 : Iulie 23, 2007, 01:05:09 am »
Pentru adresele cu multi vizitatori (si nu numai) e o idee buna sa creati subdomenile urmatoare si sa le redirectionati catre domeniul de baza:
- wwww
- www2
- ww
- www3
- wwwq
- wwwe
- wwws

Am observat ca astea sunt greselile cele mai frecvente de tastare. Dupa mine pe primul loc este wwww, rezultatul tastarii grabite... apoi vine www2 probabil din cauza faptului ca 2 este pozitionat pe tastatura exact desupra w... Ar fi interesant de analizat niste loguri sa se vada exact de cite ori intervine aceasta greseala in viata de zi cu zi a internautului.

MYOTIS

• Vizitator
« Răspuns #5 : Iulie 23, 2007, 01:14:58 am »
Ah am uitat ce-i mai important, raspunsul la intrebarea de ce sa va chinuiti sa faceti acest lucru?

Ei bine eu am avut un client care a sunat nervos ca nu-i merge site-ul si ca acest fapt s-a intimplat de mai multe ori. Am reusit sa-mi inbunatatesc imaginea in fata clientului abia dupa ce am descoperit cauza. Era wwww tastat din greseala in fata adresei...

Alexandru

• Vizitator
« Răspuns #6 : Decembrie 04, 2008, 08:36:29 pm »
salutare! m-am inscris in ideea de a afla un raspuns la urmatoarea dilema in legatura cu al patrulea caracter de dupa cei trei "www".

am incercat sa tastez in bara de adrese a browser-ului meu (mozilla) o astfel de adresa "www2. xyz. ro/blablabla/" si am primit mesajul "website not found".   am accesat apoi pagina "www. xyz. ro si am cautat informatia "blablabla".  in urma acestei cautari am gasit din nou adresa "www2. xyz. ro/blablabla/" pe care insa de data asta am luat-o cu copy si am lipit-o in bara de adrese a browser-ului apasand apoi tasta enter.  si a mers: am reusit sa accesez acel link.   dilema mea este de ce nu il pot accesa daca tastez adresa in bara de adrese a browser-ului si numai cu acest copy/paste.   multumesc.

Bruzli

• Webmaster
  • Mesaje postate: 522
    • Vezi Profilul
    • http://www.solutiiweb.ro
« Răspuns #7 : Decembrie 04, 2008, 08:49:55 pm »
Nu are importanta daca tastezi sau faci copy&paste, daca nu se incarca acelasi inseamna ca cele doua nu sunt identice.