Bine v-am regasit. Oare ?
Asa cum am promis mai demult nu v-am mai deranjat o vreme. Am revenit ca sa vad ce noutati mai sunt pe acest forum. Singura noutate ``remarcabila``: acest smf despre care nu stiam nimic (am sa mai studiez) si care mi-a creat o prima impresie dezagreabila. Mi-e dor de vechiul forum in phpbb, pe bune.
Intre timp am mai ``crescut`` si eu, cum se exprima cineva. Link nu pun, ca vad ca nu e voie.
In rest aceiasi circari fac acelasi circ. Dupa ce cu putina vreme in urma amenintau ca pleaca, iata-i iar in frunte. Cine a cazut in genunchi in fata lor ca sa revina ? Un sfat pentru circari: faceti-va dragilor blog, ca e la moda. Aici ar trebui sa punem intrebari mai de avansati sau mai de incepatori si sa primim raspunsuri de la cei care le pot da. In loc de asta enspe` pagini despre acuzatii si procese. Jalnic !
Suntem in postul Craciunului si consider ca cel mai bun lucru e sa dispar iar de pe aici cam un an. Speranta moare ultima. In curind se implinesc cei 20 de ani de prostie preconizati de Brucan si poate acest lucru se reflecta si in acest forum. Pina atunci, la c-net adunarea !
Va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem... la anu` si la multi ani.