Autor Subiect: Degeaba !  (Citit de 14259 ori)

realmarian

• Vizitator
Degeaba !
« : Decembrie 01, 2007, 10:31:38 pm »
Bine v-am regasit. Oare ?
Asa cum am promis mai demult nu v-am mai deranjat o vreme. Am revenit ca sa vad ce noutati mai sunt pe acest forum. Singura noutate ``remarcabila``: acest smf despre care nu stiam nimic (am sa mai studiez) si care mi-a creat o prima impresie dezagreabila. Mi-e dor de vechiul forum in phpbb, pe bune.
Intre timp am mai ``crescut`` si eu, cum se exprima cineva. Link nu pun, ca vad ca nu e voie.
In rest aceiasi circari fac acelasi circ. Dupa ce cu putina vreme in urma amenintau ca pleaca, iata-i iar in frunte. Cine a cazut in genunchi in fata lor ca sa revina ? Un sfat pentru circari: faceti-va dragilor blog, ca e la moda. Aici ar trebui sa punem intrebari mai de avansati sau mai de incepatori si sa primim raspunsuri de la cei care le pot da. In loc de asta enspe` pagini despre acuzatii si procese. Jalnic !
Suntem in postul Craciunului si consider ca cel mai bun lucru e sa dispar iar de pe aici cam un an. Speranta moare ultima. In curind se implinesc cei 20 de ani de prostie preconizati de Brucan si poate acest lucru se reflecta si in acest forum. Pina atunci, la c-net adunarea !
Va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem... la anu` si la multi ani.

yeyro

• Vizitator
Răspuns: Degeaba !
« Răspuns #1 : Decembrie 02, 2007, 12:38:45 am »
Bine v-am regasit. Oare ?
Asa cum am promis mai demult nu v-am mai deranjat o vreme. Am revenit ca sa vad ce noutati mai sunt pe acest forum. Singura noutate ``remarcabila``: acest smf despre care nu stiam nimic (am sa mai studiez) si care mi-a creat o prima impresie dezagreabila. Mi-e dor de vechiul forum in phpbb, pe bune.
Intre timp am mai ``crescut`` si eu, cum se exprima cineva. Link nu pun, ca vad ca nu e voie.
In rest aceiasi circari fac acelasi circ. Dupa ce cu putina vreme in urma amenintau ca pleaca, iata-i iar in frunte. Cine a cazut in genunchi in fata lor ca sa revina ? Un sfat pentru circari: faceti-va dragilor blog, ca e la moda. Aici ar trebui sa punem intrebari mai de avansati sau mai de incepatori si sa primim raspunsuri de la cei care le pot da. In loc de asta enspe` pagini despre acuzatii si procese. Jalnic !
Suntem in postul Craciunului si consider ca cel mai bun lucru e sa dispar iar de pe aici cam un an. Speranta moare ultima. In curind se implinesc cei 20 de ani de prostie preconizati de Brucan si poate acest lucru se reflecta si in acest forum. Pina atunci, la c-net adunarea !
Va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem... la anu` si la multi ani.

Daca urasti acest forum(nu stiu de ce, sunt si eu destul de nou), ... Internetul e mare, poti alege altul, deci PA!

Netul.ro

• Vizitator
« Răspuns #2 : Decembrie 02, 2007, 12:59:50 am »
Sunt multe certuri pe aici si multe discutii inutile, dar sincer eu am invatat multe de pe acest forum, mereu cand am pus intrebari mi s-a raspuns corespunzator.
Asa ca.... nu e degeaba :)

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #3 : Decembrie 02, 2007, 04:10:47 am »
Cine ma ?

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Decembrie 02, 2007, 04:17:52 am »
In mod evident nu tu.
Si nici eu.
So...somebody else, I don't care who.

yeyro

• Vizitator
« Răspuns #5 : Decembrie 02, 2007, 12:49:44 pm »
Mi-e dor de vechiul forum in phpbb, pe bune.

phpbb e o "sita" in ce priveste securitatea  ;)

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Decembrie 02, 2007, 12:54:39 pm »
da, da apparently ii place la popor.
bazandu-ne pe rezultatelor alegerilor, raspunsul publicului e clar: lipsa de interest <=> smf rulz

Florin

bassul

• Vizitator
« Răspuns #7 : Decembrie 02, 2007, 06:35:33 pm »
Citat
phpbb e o "sita" in ce priveste securitatea  Wink
Banuiesc ca vorbesti din experienta. Cum se comporta in ultima vreme ?

yeyro

• Vizitator
« Răspuns #8 : Decembrie 02, 2007, 07:08:44 pm »
Banuiesc ca vorbesti din experienta. Cum se comporta in ultima vreme ?

Da; cum se comporta in ultima vreme iti pot explica pe PM sau email oricand, iar daca exista 'doritori' pot posta chiar aici pe forum o explicatie, ultimele bug-uri(sau chiar mai vechi) care si astazi sunt nerezolvate.
  Cand iti vezi propriul forum ca scartaie incepi sa trimiti email-uri, si sa te uiti putin prin cod.

@bassul - astept un reply

tweb

• Vizitator
« Răspuns #9 : Decembrie 03, 2007, 01:07:58 am »
  Da; cum se comporta in ultima vreme iti pot explica pe PM sau email oricand, iar daca exista 'doritori' pot posta chiar aici pe forum o explicatie, ultimele bug-uri(sau chiar mai vechi) care si astazi sunt nerezolvate.
  Cand iti vezi propriul forum ca scartaie incepi sa trimiti email-uri, si sa te uiti putin prin cod.

@bassul - astept un reply

Ce ar fi sa donam (astia care suntem mai activi pe forum) cate 10$ fiecare si cumparam o licenta de IP.Board sau vBulletin, sa nu ne mai certam de-a moaca.  :D

yeyro

• Vizitator
« Răspuns #10 : Decembrie 03, 2007, 09:58:29 am »
Ce ar fi sa donam (astia care suntem mai activi pe forum) cate 10$ fiecare si cumparam o licenta de IP.Board sau vBulletin, sa nu ne mai certam de-a moaca.  :D

OK  ;),  totul e sa ia cineva initiativa, sa stim unde trimitem $

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #11 : Decembrie 03, 2007, 10:28:04 am »
@tweb: dupa ce criterii definesti "activ pe forum" ?
@yeyro: initiative au mai fost, studiati nitel mesajele mai vechi

yeyro

• Vizitator
« Răspuns #12 : Decembrie 03, 2007, 11:58:47 am »
@tweb: dupa ce criterii definesti "activ pe forum" ?
@yeyro: initiative au mai fost, studiati nitel mesajele mai vechi

Singura problema este ca 'proprietarul' acestui forum sa accepte asa ceva.
  IP.Board si vBulletin nu au preturi chiar asa exagerate($160 vBulletin), si "unde is multi puterea creste"  ;)
  Banii pot fi obtinuti si prin alte metode, numai sa existe vointa si timp.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #13 : Decembrie 03, 2007, 01:08:55 pm »
Yeyro.

Da un search dupa vbulletin pe site.
Ia mai putin decat sa postezi trasnai sau sa insiri presupuneri

yeyro