Autor Subiect: Cum sa procedez ?  (Citit de 2778 ori)

Ranma-kun

  • Vizitator
Cum sa procedez ?
« : Decembrie 11, 2004, 09:51:55 pm »
Cum sa procedez in cazul unui site a carui admin a exploatat functia de newsletter din cms si a trimis la toti userii un mesaj cu un virus in el, pot sa dovedesc acest lucru, pt ca datele anti-abuse din mail spun exact ca provine de la acel domain, si din forderul /e107_admin, in plus sunt sute de oameni care l-au primit, anterior am mai reclamat acel site la hoshti din romania, o data pentru ca vindea cd-uri pirat, iar alta data pentru ca gazduia material pornografic, nu o trecut nici o luna de cand a zburat de pe ultimul server, si iarashi incepe cu prostiile, acuma si-a luat un cont pe un server din taiwan.. asha ca nu stiu daca o sa-mi ia in considerare reclamatia, nu exista o posibilitate sa il reclam la RNC ca sa-i desfiintzeze domain-ul, si ce dovezi mi-ar trebui pentru asta, mailul acela pot sa il forwardez spre ei de la mine si de la zeci de alti oameni care l-au primit, altceva ce ar mai trebui  :?:

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
Cum sa procedez ?
« Răspuns #1 : Decembrie 11, 2004, 10:21:33 pm »
Care e domeniul?

Ranma-kun

  • Vizitator
Cum sa procedez ?
« Răspuns #2 : Decembrie 13, 2004, 04:52:10 pm »
Am ashteptat sa vad cati oameni au primit acel mesaj, si daca e sau nu virus, se pare ca tipu (un pushti de 15 ani) a trimis mesajul la 800 de oameni, adica toti de la el din forum

Sender name: a ioana
Titlu: bau
Content: hey!sunt blonda,am 17 ani si sunt din Oradea.Nu ai vrea sa ne *cenzurat*?

Acuma surpriza:

X-Message-Info: JGTYoYF78jEHjJx36Oi8+YDSEg8qKPPD
Received: from thunder.hostinglite.com ([66.197.217.229]) by mc6-f32.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(5.0.2195.6713);
    Sat, 11 Dec 2004 10:26:32 -0800
Received: from manga by thunder.hostinglite.com with local (Exim 4.43)
   id 1CdBwt-0008MS-1Q
   for Ranma_kun_x@hotmail.com; Sat, 11 Dec 2004 12:26:31 -0600
To: Ranma_kun_x@hotmail.com
Subject: bau
Date: Sat, 11 Dec 2004 12:26:30 -0600
MIME-Version: 1.0
From: a. ioana <lidianee01@yahoo.com>
Reply-To: a. ioana <lidianee01@yahoo.com>
Return-Receipt: lidianee01@yahoo.com
X-Sender: lidianee01@yahoo.com
X-Mailer: PHP Mailer
X-MimeOLE: Produced By e107 website system
X-Priority: 3
Content-Type: multipart/mixed;
   boundary="----=_OuterBoundary_000f712f671e90f6d7a54b33c9e24331e94"
Message-Id: <E1CdBwt-0008MS-1Q@thunder.hostinglite.com>
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - thunder.hostinglite.com
X-AntiAbuse: Original Domain - hotmail.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [32502 32003] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - thunder.hostinglite.com
X-Source: /usr/bin/php
X-Source-Args: /usr/bin/php mailout.php
X-Source-Dir: manga-anime.ro:/public_html/e107_admin
Return-Path: manga@thunder.hostinglite.com
X-OriginalArrivalTime: 11 Dec 2004 18:26:32.0631 (UTC) FILETIME=[F08D4470:01C4DFAE]

Personal eu urasc glumele de genul asta, mai ales ca provenind din /e107_admin e clar ca adminul a trimis chestia asta, nu e prima data cand face ceva de genul asta, e penibil sa trimiti asha ceva la 800 de persoane, inteleg reclama sau ceva.. but something like this.. oricum trimit reclamatie la abuse@hiyacorp.com is curios ce o sa-mi raspunda taiwanezii aia .

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
Cum sa procedez ?
« Răspuns #3 : Decembrie 13, 2004, 11:53:36 pm »
Cred ca e gazduit la mine siteul ala.. daca e www.manga-anime.ro ..

O sa iau si eu masuri daca este vorba de acest site.

Ranma-kun

  • Vizitator
Cum sa procedez ?
« Răspuns #4 : Decembrie 14, 2004, 01:52:03 am »
Pot sa le spun la toti care-i stiu si au primit acel mesaj sa-ti deie forward.. , ar trebui sa se gaseasca si prin loguri urme (site-ul deabea a zburat de la paginaweb pentru ca aveau nishte desene pornografice de prost gust pe acolo, si inca le mai tin, da nu la ei pe site, ci prin link spre 3x.ro acuma.. ).