nici WHT nu e ce pare, nu inteleg de ce se tot da ca exemplu.Ok are niste reguli si cam atat.
Recent am avut un scandal pe tema simpla: "De ce dnsstuff are voie sa incalce regula x si eu ciocu mic ?" Si nu a fost prima data. dnsstuff intra, isi face reclama si pleaca iar eu, Tomoiaga cel mare si viteaz iau avertismente, mi se sterge textul si sunt scos din discutie, daca scriu intodns (nici macar link).
Aici multi ne cunoaste si suntem prieteni cel putin aparent, si cum vrem sa pastram aparentele nu o sa ne scandalizam decat in privat (exact ca pana acum, including parat, raportat etc).
Nu e vorba de schimbat moderatorii, sa-mi dati si mie exemplu de unul care a facut prostii ! (Da stiu ca nu se poate da exemplu pentru ca o sa te pui rau cu el(i), deci ce ziceam....)
Man,nici o legatura cu scandalul tau.
Tu ai intrat pe WHT si in speranta de a face cunoscut un serviciu similar si gratuit.
Decat ca cei de la dnsstuff.com platesc reclama la greu pe WHT.Pentru conformitate ,poti sa vezi cat costa sa ai inserat in headerul de la TOATE paginile forumului o reclama.
25% off DNSstuff Membership for WHT members! Unlimited access to killer DNS & networking tools! Join Now (Coupon: WHT834FF462)Ideea este ca nu ai intrat acolo nici sa faci scandal ,nici sa arunci cu noroi.
Daca faceai asta erai zburat atat de repede de nici in cache la Mozilla nu mai ramanea urma de wht

Cata vreme se considera forumul asta o rampa de lansare pentru diversi "new entry" si se face asta prin atacuri jenante la membrii deja existenti de multa vreme nu este in regula.
In plus , cata vreme noi ,pe aici , vom tolera sau vom avea o atitudine laxa fata de magari sunt doua variante:
Prima ar fi ca eu sa ma fac ca nu vad si ei sa se faca ca nu i-a vazut nimeni.
A doua ar fi ca forumul asta sa nu mai fie considerat o rampa de lansare.Este super miez sa-ti lansezi o afacere cu zero investitie , doua posturi pe un forum si un scandal.
Cat despre aportul fiecaruia.... cine vrea face ,cine nu...nu.
Dar sa nu se mire nimeni ca primeste fix cat da.
IMHO ideea cu moderatori externi este o varza.
Cu taiatul macaroanei inainte de a se ajunge la offtopic sunt perfect de acord.
Nu sunt de acord insa cu inchisul ochilor la tampenii.
Nu de alta dar intr-o perioada scurta de timp tot noi o luam in freza.
Ca exemplu ar fi acel hype tolerat care s-a transformat in strans clienti cu orice pret si mai apoi s-a vandut pisica moarta pe bani aiurea.
Si acum toti care au un hype de acel gen sau care vor sa faca unul au impresia certa ca tampenia aia valoreaza conform precedentului si mai mult de atat , au impresia certa ca e ok sa faci mizerii de acel gen.