Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:18:17
GAZDUIRE.infoForum WHgazduire.infoAsociatia Furnizorilor - inscriere
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Asociatia Furnizorilor - inscriere  (Citit de 8643 ori)
Cosmin L. Neagu
Moderator
Hostmaster

138753545 xayk_net@hotmail.com xayknet xayk_net
Vezi Profilul WWW
« : Februarie 09, 2008, 06:46:08 »

Salutare tuturor,

Am tot discutat care sunt problemele noastre fie ca furnizori sie in relatia dintre noi fie in relatia dintre noi si clienti insa discutiile nu sunt de ajuns asa ca voi incepe eu cu o propunere, de data asta nu ca sa discutam pe ea ci ca sa incepem sa ne organizam.

Avand in vedere ca nimeni nu a reusit pana acum sa aloce timp pentru organizarea legala a unei asociatii pentru furnizorii de gazduire web si servicii conexe asociatia noastra va functiona sub aripa APTI (apti.ro) astfel toata partea birocratica va fi preluata de APTI (nu trebuie sa ne mai batem capul cu ea ... cel putin deocamdata).

Pentru a avea o metoda minima de filtrare a furnizorilor neseriosi fiecare furnizor va trebui sa plateasca in contul APTI, pentru anul 2008, o suma de 600 lei platibili in 2 rate (~10€/luna * 12 luni). Suma stransa va fi folosita pentru a po*ulariza asociatia si membrii acesteia si pentru a creste increderea clientilor in acesti membrii. Membrii vor avea o pagina separata cu descrierea firmei accesibila printr-un link in partea superioara a forumului. Se poate face eventual un concurs tematic avand ca premiu suma stransa.

Membrii vor semna o intelegere cu APTI de a respecta un cod etic intre furnizori si intre furnizor si clienti iar eventualele certuri intre furnizori sau furnizori si clienti vor putea fi arbitrate de catre APTI sau daca APTI nu poate arbitra aceste situatii vor fi arbitrate prin camera de comert si industrie.
Arbitrajele dureaza mult mai putin decat judecarea in instanta si de obicei se fac de catre persoane cu expertiza in domeniul arbitrat.

Ramane sa discut cu Bogdan Manolea, administrator legi-internet.ro si directorul executiv al APTI, despre forma contractuala dintre furnizori si APTI insa cu ziguranta vom gasi o varianta decenta Zâmbet

Vreau sa mai spun ca APTI are ca membrii persoane interesate de soarta internetului in Romania, avocati/juristi specializati pe internet, persoane cu diverse legaturi in media si chiar pe partea politica si chiar si reprezentanti ai unor furnizori servicii internet/gazduire. Asociatia este una de persoane fizice si nu reprezinta interesele unor firme ci interesele unor oameni ce au ales sa traiasca in Romania si sa incerce sa faca ceva. Asocierea noastra nu va fi definita/influentata de scopurile APTI ci doar va fi mediata si vom primi ajutorul daca il vom cere.

Ii rog pe cei interesati in principiu de aceasta forma de asociere sa-mi trimita un mesaj privat si eu voi completa aici numarul celor inscrisi (sa nu se intinda prea mult threadul). Restul detaliilor ne voi adauga pe parcurs.

Puteti completa mai jos si comentarii sau intrebari legate de ce am zis mai sus insa eu voi extrage ideile si voi modifica mesajul meu initial pentru a pastra claritatea si pentru a nu ne lungi prea mult.

Cosmin

p.s.
Nu este obligatoriu ca asociatia sub care vom lucra sa fie APTI.
Este foarte posibil chiar sa incepem direct cu "asociatia furnizorilor de gazduire web"... trebuie doar sa vedem cine vrea o astfel de asociere indiferent care va fi forma finala.
« Ultima modificare: Februarie 09, 2008, 10:50:50 de către Cosmin Neagu » Memorat
Cosmin L. Neagu
Moderator
Hostmaster

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Februarie 09, 2008, 07:12:29 »

Pana acum s-au aratat interesati in principu 13 furnizori.
2 furnizori au zis ca nu sunt de acord.

Voi completa numarul lor pe masura ce se modifica.
In mesajul privat va rog sa completati numele, adresa web, adresa de email, mess si telefon pentru a va putea contacta cand e cazul.

Cosmin

p.s.
Discutiile pe langa subiect pot fi gasite la http://gazduire.info/index.php/topic,3226.0.html

Furnizorii ce colaboreaza pentru infiintarea asociatiei (in ordinea inscrierii):

elvsoft.com
rohost.com
hangarhosting.net
etp.ro
livehosting.ro
spatiul.ro
mxhost.ro
xservers.ro
simpliq.ro
webdev.ro
egazda.ro
webfactor.ro
host-age.ro
« Ultima modificare: Martie 27, 2008, 11:24:59 de către Cosmin Neagu » Memorat
yeyro
Membru

yeydesign
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Iunie 25, 2008, 12:59:55 »

ce se mai stie de Asociatia Furnizorilor?  progrese sau a ramasa la stadiul de idee?
Memorat

http://www.yeydesign.com
Cosmin L. Neagu
Moderator
Hostmaster

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Iulie 14, 2008, 10:20:21 »

Din pacate a ramas doar la stadiul de idee, in momentul in care apar modificari le voi anunta pe forum.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic