Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

 
Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:25:23
GAZDUIRE.infoForum WHBlacklistfastx.ro
Pagini: [1] 2   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: fastx.ro  (Citit de 9109 ori)
Tomoiaga
Webmaster
****

Karma: +18/-9
Mesaje: 895


cristian2104
Vezi Profilul WWW
« : Aprilie 09, 2008, 12:22:53 »

I-am scris la Daniela Iordache degeaba probabil.
Zic ca e spam (a luat la rand o gramada de site-uri tinute la mine si a dat mail in nesimtire)


 Ma numesc Daniela Iordache si reprezint FastX Romania, firma ce ofera servicii de Web Hosting, cum ar fi Conturi Reseller, Virtual Private Server cat si Servere Dedicate.

Am vizitat site-ul dumneavostra si consideram oportun in a va face cunoscuta oferta noastra.

Oferim Servere Dedicate incepand de la 67 euro/luna ( AMD 2400+ , traffic nelimitat), Virtual Private Server de la 29 €/luna (cu 50 GB spatiu), Cont Reseller de la 30 €/luna (cu 20 GB spatiu) cat si pachete de Web Hosting de la 19 €/luna (cu 20 GB spatiu).

Dorim sa va informam ca in urma acestui email beneficiati de o reducere de 30% si marire de 50% a spatiului de stocare din oferta prezentata pe site, in cazul in care comandati unul din pachetele noastre si folositi Codul de CUPON: RED30FASTX in formularul de comanda


Received: (qmail 24535 invoked from network); 9 Apr 2008 00:55:57 +0300
Received: from theseowriter.com (72.51.37.49)
  by 92.114.98.19 with SMTP; 9 Apr 2008 00:55:56 +0300
Received: (qmail 4321 invoked from network); 8 Apr 2008 02:26:19 +0000
Received: from 82-78-216-197.rdsnet.ro (HELO ExplosivePow-PC) (82.78.216.197)
  by theseowriter.com with SMTP; 8 Apr 2008 02:26:18 +0000
Message-ID: <20080408.JXXQFCKNYTHLVLTP@q4.ro>
From: "Daniela Iordache" <fastx.ro@q4.ro>
To: "office" <office@domeniu_la_mine.ro>
Reply-To: "Daniela Iordache" <fastx.ro@targetingorder.com>

Adrian: Return-Path: <fastx.ro@targetingorder.com>
Subject: Buna ziua
Date: Tue, 8 Apr 2008 05:26:14 +0300
Importance: Normal
X-Mailer: Email Marketer Business Edition 1.70
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_414_7602_51672293.18031448"
Memorat

TC
MxHost
Membru
***

Karma: +2/-1
Mesaje: 374


adrian_2c
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : Aprilie 09, 2008, 12:29:42 »

Si eu am primit mai devreme acest spam, m-am uitat si la ei pe site la uptime si e un prt screen de acum 4 luni
Memorat
Tomoiaga
Webmaster
****

Karma: +18/-9
Mesaje: 895


cristian2104
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Aprilie 09, 2008, 12:31:20 »

am facut si 2 raportari desi nu cred ca ajuta, in schimb i-am oferit hosting, sa vedem
Memorat
Andrei.eGazda
Furnizor servicii
Oaspete
**

Karma: +1/-2
Mesaje: 90

pietrosu_andrei@yahoo.com
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Aprilie 09, 2008, 01:05:49 »

Si noi ne-am trezit cu spam de la ei. Destul de nesimtita actiune. Nu stiu de ce am vaga impresie ca sunt doar niste pusti cu prea mult timp liber si vise de Bill Gates.
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania si SUA.
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster
*****

Karma: +28/-4
Mesaje: 2549


Hangar Hosting, SRL


Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Aprilie 09, 2008, 05:20:54 »

Nu cred ca Daniela Iordache exista, dar cel ce a trimis mesajul a pescuit adresele din whois ROTLD.

Mesajul e trimis de la 82.78.216.197, IP unde este gazduit si situl fastx.ro
IP de RDS Craiova, probabil home-use.
Admin, sunt cumva pe forum membri inregistrati de la IP-ul asta ?

Domeniul fastx.ro este inregistrat de un baiat care nu raspunde la telefonul afisat in whois.
Pe IP mai sunt gazduite cel putin si q4.ro, x6.ro si theseowriter.com.
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
Bruzli
Membru
***

Karma: +1/-0
Mesaje: 497

cristianbuzle@hotmail.com cristianbuzle cristianbuzle
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Aprilie 09, 2008, 08:30:16 »

La contact:
Citat
Bad Referer

'http://fastx.ro/contact.php' is not authorised to use this script. If you want them to be able to, you should add 'fastx.ro' to the referer list.
Exista cineva care sa NU fi primit spam de la ei?
Memorat
SeerKan
Membru
***

Karma: +4/-15
Mesaje: 310

zoli.sandor
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #6 : Aprilie 09, 2008, 09:13:33 »

ma pun si eu pe lista cu cei care au primit spam :|
Memorat

www.bl0g.ro
tinuzzo
Membru
***

Karma: +0/-0
Mesaje: 387


277597099 bluewavehosted@hotmail.com HWaveBlue bluewavehosted
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Aprilie 09, 2008, 09:28:07 »

Si eu am primit pe toate adresele d eemail care apar in rotld whois la domeniile mele. Am raportat de 3 ori ca SPAM si i-am si scris sa nu imi mai trimita mails.

Degeaba Trist
Memorat

w
Alex Vicol
Membru
***

Karma: +2/-0
Mesaje: 144



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Aprilie 09, 2008, 09:52:54 »

Inca un mesaj nou , de data aceasta de la Horatiu Petrescu <hybridweb.ro@targetingorder.com> , tot de pe serverul x6.ro

Doar ca a uitat sa scrie mesajul si a dat send.
Subject: Buna dimineata

Si bineinteles tot pe adresa de mail din whois-ul rotld.
Memorat

Life is unfair. Kill yourself or get over it.
StefanIordan
Membru
***

Karma: +0/-0
Mesaje: 475



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Aprilie 09, 2008, 12:03:40 »

Salut.
De obicei nu prea creez topicuri noi pentru ca sunt destule pe baza carora se poate discuta dar spamul asta m-a scos din minti. Si fiind vorba de o firma care vinde gazduire iar noi fiind pe un forum de gazduire am considerat oportun sa va avertizez ce fel de oameni sunt cei de la fastx. (in caz ca ii alegeti sa stiti ce alegeti).

-----------
Ma numesc Daniela Iordache si reprezint FastX Romania, firma ce ofera servicii de Web Hosting, cum ar fi Conturi Reseller, Virtual Private Server cat si Servere Dedicate.

Am vizitat site-ul dumneavostra si consideram oportun in a va face cunoscuta oferta noastra.

Oferim Servere Dedicate incepand de la 67 euro/luna ( AMD 2400+ , traffic nelimitat), Virtual Private Server de la 29 €/luna (cu 50 GB spatiu), Cont Reseller de la 30 €/luna (cu 20 GB spatiu) cat si pachete de Web Hosting de la 19 €/luna (cu 20 GB spatiu).

Dorim sa va informam ca in urma acestui email beneficiati de o reducere de 30% si marire de 50% a spatiului de stocare din oferta prezentata pe site, in cazul in care comandati unul din pachetele noastre si folositi Codul de CUPON: RED30FASTX in formularul de comanda ( CLICK AICI )

Va invitam sa vizitati site-ul nostru, FastX.ro si asteptam cu deosebit
interes un raspuns din partea dumneavostra in formularul de contact ( CLICK AICI ). 

Cu deosebit respect,
Daniela Iordache - Sales Manager
FastX Partener - ROMANIA
FastX - Alege un Server de la cei Dedicati
-----------

Partea care mie mi se pare foarte funny este ca mi-au trimis inclusiv pe adrese de firma luate de pe siteul nostru (in care prezentam oferta de gazduire).
As vrea (daca domnii de la fastx citesc gazduire.info) un raspuns din partea lor pentru ca am primit spamul pe cel putin 20 adrese diferite de email. Au ceva personal cu mine  de imi trimit asa multe Huh Huh Rânjet
Memorat

RoDomenii gazduire web
Alex Vicol
Membru
***

Karma: +2/-0
Mesaje: 144



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Aprilie 09, 2008, 12:06:17 »

Mai este un topic pe aceasta tema , nu au nimic personal cu tine , ci cu toti Zâmbet
Multi furnizori au primit renumitul email.
Memorat
Mihai Gianu
Membru
***

Karma: +5/-13
Mesaje: 205



Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #11 : Aprilie 09, 2008, 12:17:48 »

Noua metoda care o aplic pentru spam este ai injura la greu, altceva nu mertita.
Memorat

Incepand din 1 aprilie oferim gaduire pe bonuri de masa. ^|^
StefanIordan
Membru
***

Karma: +0/-0
Mesaje: 475



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : Aprilie 09, 2008, 01:57:22 »

Mai este un topic pe aceasta tema , nu au nimic personal cu tine , ci cu toti Zâmbet
Multi furnizori au primit renumitul email.

Alex, imi cer scuze ca am mai deschis un topic in cazul in care  el exista deja pe aceasta tema. Rog un mod sa le uneasca sau sa il stearga pe al meu daca nu e folositor Zâmbet

Stiu ca nu au ceva special cu mine dar vroiam sa stie si potentialii clienti ce fel de firma sunt. Eu zic sa le trimitem contr-oferte Cheesy
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster
****

Karma: +13/-0
Mesaje: 944

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #13 : Aprilie 09, 2008, 02:49:25 »

Haideti sa trimitem toti cate o plangere de SPAM la ANRCTI. Sunt curios daca se intampla ceva...
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
Tomoiaga
Webmaster
****

Karma: +18/-9
Mesaje: 895


cristian2104
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #14 : Aprilie 09, 2008, 05:50:21 »

pai trimitem plangere, dar pentru ce firma, daca exista vre-o firma ?
Memorat
Pagini: [1] 2   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic