Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

 
Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:25:10
GAZDUIRE.infoForum WHBlacklistfastx.ro
Pagini: 1 [2]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: fastx.ro  (Citit de 9108 ori)
Bogdan.eGazda
Webmaster
****

Karma: +13/-0
Mesaje: 944

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #15 : Aprilie 09, 2008, 06:24:57 »

nu cred ca trebuie facut pe numele unei firme, domeniul respectiv trebuie sa apartina cuiva nu?
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
Tomoiaga
Webmaster
****

Karma: +18/-9
Mesaje: 895


cristian2104
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #16 : Aprilie 09, 2008, 09:06:48 »

complicated , cineva  a trmis in numele lor, etc. Am facut plangere sa vedem...
Memorat

TC
Bogdan.eGazda
Webmaster
****

Karma: +13/-0
Mesaje: 944

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #17 : Aprilie 10, 2008, 12:44:17 »

interesant este ca emailurile continua sa curga...
Memorat
Tomoiaga
Webmaster
****

Karma: +18/-9
Mesaje: 895


cristian2104
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #18 : Aprilie 10, 2008, 01:18:36 »

pai ia serverul si da-i drop la tot ce contine fastx.ro sau eu as modifica textul mesajului...
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster
*****

Karma: +28/-4
Mesaje: 2549


Hangar Hosting, SRL


Vezi Profilul WWW
« Răspunde #19 : Aprilie 10, 2008, 05:45:40 »

Pana se misca organul legal, raportati la spamcop.net si rbl.sns.ro
Trebuie doar sa-i ajunga IP-ul in RBL-uri.
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
dt
Moderator
Hostmaster
*****

Karma: +8/-5
Mesaje: 1393


ename_ro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #20 : Aprilie 10, 2008, 01:28:42 »

Am primit si continuarea:

"Ma numesc Horatiu Petrescu si reprezint HybridWeb Romania.

HybridWeb ofera servicii de Optimizare pentru Motoarele de Cautare a site-urilor prin obtinerea de pozitii de top dupa cuvintele cheie relevante domeniului de activitate al site-ului in Google.ro, Yahoo.com sau Msn.com. bla bla bla"

Am raportat la spamcop si rbl.sns imediat ce am primit mesajul.
Memorat

Daniel Toma
Mihai Gianu
Membru
***

Karma: +5/-13
Mesaje: 205



Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #21 : Aprilie 10, 2008, 01:39:50 »

fastx.ro = k6.ro = x6.ro = etc.

sunt detinute de aceasi persoana.
Memorat

Incepand din 1 aprilie oferim gaduire pe bonuri de masa. ^|^
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster
*****

Karma: +28/-4
Mesaje: 2549


Hangar Hosting, SRL


Vezi Profilul WWW
« Răspunde #22 : Aprilie 10, 2008, 01:46:46 »

flashmob la 18.00 la el pe site ?
Memorat
dan goes online
Oaspete
**

Karma: +0/-0
Mesaje: 50


Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Aprilie 10, 2008, 04:07:42 »

flashmob la 18.00 la el pe site ?
Mai bine oleaca de Google Bombing, ca sa-i vedem apoi cat de bine se pricep la SEO  Rânjet
Memorat
netvista
Webmaster
****

Karma: +6/-1
Mesaje: 834


Solution Provider


Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Aprilie 10, 2008, 07:13:07 »

Am primit si eu ambele mail-uri. Nu-mi explic insa de unde au luat adresa.. aceasta nefiind publica.
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster
****

Karma: +13/-0
Mesaje: 944

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #25 : Aprilie 10, 2008, 08:55:22 »

RoTLD...eu cel putin pe acele adrese am primit.
Memorat
Marian
Membru
***

Karma: +2/-4
Mesaje: 262



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Octombrie 10, 2008, 02:14:00 »


 Ceva foarte similar (ca mesaj) am primit si eu, doar ca de data asta o doamna pretindea ca reprezinta compania Hostgator Romania.
 Am dat un host pe domeniu si era gazduit in craiova pe un cable link (82. 77 parca).
 Puteti cauta pe google 'spam hostgator romania', am observat ca sunt multe rezultate.

Se poate sa fie aceiasi persoana.  (Vad ca ip-ul este 62. 231. 98. 99 acum - hostgator-romania. com si vinzibine. com)
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic