Autor Subiect: Ajutor !!!  (Citit de 5150 ori)

DjMarian

• Vizitator
Ajutor !!!
« : August 02, 2008, 04:55:22 pm »
Salut am citit pe aici si m-am gandit ca poate ma ajuta careva din voi tinand cont ca toti aveti cel putin un server dedicat sau firme care vand asa ceva si va cer ajutor intr-un proiect ce vreau sa il pun in practica dar nu beneficiez de resurse financiare.  Caut pe cineva care sa ma ajute cu un spatiu pe un server pentru a hosta  servere de radio, backup pentru aceste servere si conectiuni de eggdropi sau bnc-uri pe mIRC.  O sa ma ocup eu de toate si profitul va fi si pentru dumneavoastra.  Va astept cu oferte pentru ideea mea !

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
Răspuns: Ajutor !!!
« Răspuns #1 : August 02, 2008, 05:25:26 pm »
@DjMarian: Erau aici pe vremuri una sau mai multe discutii despre acest subiect dar nu le gasesc cu search.

In site pe langa profit lumea mai stie sa sunt foarte multe chestii nasoale asociate cu mIrc-ul. Nu o sa fac polemica de ce sau cum doar ca o sa-ti dau link-uri de la niste site-uri ce se lauda ca pe langa contul si spatiu de care ai nevoie iti ofera si protectie (la flood si alte alea). Sigur ai nevoie de protectie ddos ca se supara copii si te scod imediat din schema cu un flood.

Aceste site-uri le-am gasit cu ajutorul lui Google
http://www.copaseticnet.com/
http://www.shellxnet.com/shellhosting.html
http://www.darkstarllc.com/services/other/irc-hosting/
http://www.earthshells.net/shell.htm
http://www.awknet.com/

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #2 : August 02, 2008, 05:54:21 pm »
Da netvista ai perfecta dreptate ca am nevoie de un server cu protectie antiflood pentru ca sunt multi pe mirc care stiu sa floodeze si asta spun din proprie experienta ca utilizator de irc dar nu e imposibil sa te aperi de "copiii" care se supara si vor sa iti dea flood iar un server care sa reziste costa si nu imi permit sa il cumpar si de aia am postat aici poate e cineva cu server foarte bun si vrea sa hosteze servere de radio si etc

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #3 : August 02, 2008, 10:03:33 pm »
Ce avantaje ar avea un posesor de server, daca s-ar expune la riscurile cu care vine pachetul tau de boti, bnc-uri si radiouri ?

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #4 : August 02, 2008, 11:55:29 pm »
"spatiu pe un server pentru a hosta  servere de radio, backup pentru aceste servere si conectiuni de eggdropi sau bnc-uri pe mIRC"

Asta era visul multora acum ceva vreme. Daca ai bani se rezolva, daca nu, nu!

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #5 : August 03, 2008, 01:45:21 am »
sa va raspund gupi ar avea de bani decat sa stai sa vinzi 5 hosturi de site mai bine vinzi un server de radio si "iesi" mai bine ;) iar la boti si bnc e 3 lei o conectiune si consuma fffff putine resurse deci bani castigi!!

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #6 : August 03, 2008, 01:47:14 am »
Tomoiaga Nu dispun de resurse financiare foarte bine ca asa as lua un dedicat dar nu am bani dar as putea plati o suma la inceput si apoi pentru ce vand iti dau procent:D

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #7 : August 03, 2008, 02:01:37 am »
radio consuma trafic mult, ca sa nu mai zic de flood, de unde castigi bani sa imi dai procent ? Reclamele la radio (radio autentic, nu online) sunt f ieftine, de ce ar plati cineva reclame la un post de radio nou, online? (radio cu manele cumva ?) DjMarian, problema ta e la bani, tu nu o sa castigi cum probabil ti-ai facut calculele, banii nu stau pe garduri, daca era asa vindeam eu la 1 leu "conexiunea" bnc/egg. Daca nu ai bani cel mai simplu e sa legi un calculator la internetul de acasa, pentru bnc/egg e ideal, iar Radio uita de el pana ai bani, nu are rost, nu da nimeni gratis si nici la 3 euro/luna.
Asa-i ca lumea-i de ca*at ?
« Ultima Modificare: August 03, 2008, 02:04:56 am de Tomoiaga »

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #8 : August 03, 2008, 01:18:09 pm »
nu tomoiaga te contrazic sunt multi care platesc bani grei sa aiba radio pe internet iar daca servicile tale sunt de calitate poti "fura" clienti de la alte firme ;)sincer uite sa iti dau un exemplu www.  solidservices.  ro o firma cu foarte multi clienti pe undernet (mirc)si sincer sa fiu calitatea servicilor oferite de ei lasa de dorit.   Daca oferi servici de calitate te poti impune foarte repede pe piata asta sunt destule metode de a face reclama servicilor tale nu la radio ci acolo unde vinzi serviciile "pe mirc".   Acum doar tu sti calitatea serverelor tale si daca vrei sa te implici.   Am vazut ceva pe site tau si o sa iti las un pm !
« Ultima Modificare: August 03, 2008, 01:20:40 pm de DjMarian »

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #9 : August 03, 2008, 02:20:40 pm »
DJMarian, daca ar fi asa roz precum spui, ai avea un plan de afaceri pus la punct, cu calcule detaliate (profit/pierderi/riscuri) pentru cel putin sase luni.
Cand nu ai bani sau resurse trebuie sa fii foarte convingator cu cei ce ti le-ar putea oferi.

my 2c

zaboss

• Membru
  • Mesaje postate: 254
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : August 03, 2008, 02:28:52 pm »
sincer uite sa iti dau un exemplu www.  solidservices.  ro o firma cu foarte multi clienti pe undernet (mirc)si sincer sa fiu calitatea servicilor oferite de ei lasa de dorit.  
Nu cred că o "firmă" pe persoană fizică este cel mai bun exemplu. Acolo e un vreun puşti care n-are 18 ani şi nu prea are treabă cu găzduirea (sau cu limba română...) care face şi el găzduire cu un template free.

Andrei G.

• Membru
  • Mesaje postate: 244
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : August 03, 2008, 03:42:18 pm »
Citat din: zaboss link=topic=3401. msg32501#msg32501 date=1217762932
Nu cred că o "firmă" pe persoană fizică este cel mai bun exemplu.  Acolo e un vreun puşti care n-are 18 ani şi nu prea are treabă cu găzduirea (sau cu limba română. . . ) care face şi el găzduire cu un template free.

I. m. a. hacker. u. re. a. cracker. pe-net. us

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #12 : August 03, 2008, 04:49:37 pm »
Da zaboss dar acea persoana fizica sau pusti face bani frumosi din astea si de asta spun ca o firma serioasa ar da peste cap afacerile multor useri care fac asemanator pustiului ala :D iar eu am vazut pe aici numai baieti cu firme de hosting bune si am venit cu aceasta idee acum nu va obliga nimeni sa intrati pe piata asta daca nu vreti si daca nu aveti si inclinatie sper mirc.  Eu cam atata am avut de spus!!!

@Gupi un singur lucru iti poate aduce clienti pe aceasta piata: "calitate".  Daca sunt clienti sunt si bani !!!

zaboss

• Membru
  • Mesaje postate: 254
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : August 03, 2008, 04:58:16 pm »
Da zaboss dar acea persoana fizica sau pusti face bani frumosi din astea 
Eşti tu sigur de asta? Mie site-ul ăla îmi sună a sărăcie, nu a chiuşapte, fie el şi secănd hend.

DjMarian

• Vizitator
« Răspuns #14 : August 03, 2008, 06:04:28 pm »
de o masina romaneasca face bani :)