Autor Subiect: new billing script  (Citit de 4038 ori)

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
Răspuns: new billing script
« Răspuns #15 : Februarie 19, 2009, 05:24:28 pm »

2. Posibilitatea de a defini preturi diferite pentru domenii in functie de pachetul de gazduire cumparat
(exemplu:Domeniul .ro costa 100 lei fara gazduire / 95 lei cu gazduire pachet 1/ 90 lei cu gazduire pachet 2... etc). Nu vreau sa se faca asta prin cupoane, eu vreau sa ia pretul direct din db si sa o puna in formular cand cumpara clientul.
3. Modificarea preturilor pentru domeniile deja vandute(recurring price) daca se modifica pretul pentru inregistrarea domeniului respectiv.
(exemplu: Un .com costa 25 lei. La un moment dat creste dolarul foarte mult si sunt nevoit sa vand un .com la 35 lei. Daca modific pretul pentru domeniile noi sa se modifice si recurring price-ul).
4. Multicurrency integrat si automat (adica nu sa stau eu sa updatez zilnic cat costa un dolar / euro sau ce e ci sa imi ia de la BNR - sau din alta parte printr-un xml).

Din cate am povestit cu Matt (whmcs) acum putin timp, vor fi implementate chestiile astea in versiunea 4 (ce ar trebui sa apara in 2-3 luni), mai putin o chestie: luatul cursului de la BNR.
Basically, vei putea seta la pachetul a pret x RON y EUR z USD, caz in care nu te mai intereseaza cursul.

Florin

StefanIordan

• Membru
  • Mesaje postate: 479
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
« Răspuns #16 : Februarie 19, 2009, 07:01:35 pm »
Din cate am povestit cu Matt (whmcs) acum putin timp, vor fi implementate chestiile astea in versiunea 4 (ce ar trebui sa apara in 2-3 luni), mai putin o chestie: luatul cursului de la BNR.
Basically, vei putea seta la pachetul a pret x RON y EUR z USD, caz in care nu te mai intereseaza cursul.

Florin

Super dar in cazul asta egazduireweb trebuie sa renunte la proiectul lui ca le face WHMCS pe toate :))

Florin Veres

• Webmaster
  • Mesaje postate: 531
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Februarie 19, 2009, 09:51:02 pm »
Nu neaparat :)

Florin

StefanIordan

• Membru
  • Mesaje postate: 479
    • Vezi Profilul
    • Gazduire web
« Răspuns #18 : Februarie 19, 2009, 09:55:12 pm »
Nu neaparat :)

Florin

Eh, evident glumeam :)

@egazduireweb: te rog daca poti sa imi raspunzi si mie la intrebarea legata de timp. Sunt curios/ interesat.

Merci mult.

eGazduireWeb.ro

• Vizitator
« Răspuns #19 : Februarie 19, 2009, 10:06:01 pm »
Inca nu pot sa iti dau un termen pentru ca nu am terminat de facut structura sistemului.

Dupa ce finalizez o structura pot sa zic cu aproximatie un termen :)