Autor Subiect: RNC-ul asta  (Citit de 4636 ori)

pdaniel

• Vizitator
RNC-ul asta
« : Ianuarie 25, 2005, 08:14:58 pm »
Parca era cineva de la RNC pe forum. Tipu ala increzut, care se credea stapan peste tot ce misca pe acolo pe la RNC. A intrat asa deodata in pamant. Se lauda ca schimba sistemul asta idiot de administrare a domeniilor de la RNC. Nu mai spune nimic de chestia asta? Ce se mai aude. Partenerii RNC mai au ceva date, ceva noutati despre schimbare?

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
RNC-ul asta
« Răspuns #1 : Ianuarie 25, 2005, 08:37:23 pm »
Da.. sunt ceva noutati... RNC-ul s-a spart in 2 bucati... una vinde domenii in continuare si cealalta e ISP si ce mai faceau ei. Nu stiu daca despartirea asta facuta in totalitate sau nu, nu stiu de ce a fost facuta...
Tot ce stiu este ca deocamdata nu s-a schimbat nimic in modul de lucru la RNC si vorbe despre schimbari de toate felurile am mai auzit...
Daca cineva s-ar fi gandit intr-adevar la schimbari in sensul bun al cuvantului ar fi trimis un email la parteneri sa-i intrebe... bai boilor... voi de ce ati avea nevoie? ce credeti voi ca ar fi interesant de facut? cu ce probleme va confruntati? ... well sincer imi este frica de modificarile facute de RNC, chiar daca ar fi bine intentionate. SPER sa ma insel !!! SPER!

bestdomain.ro

• Vizitator
RNC-ul asta
« Răspuns #2 : Ianuarie 26, 2005, 11:26:43 am »
Noul ministru al comunicatiilor cunoaste in amanunte unele probleme legate de administratorul .ro, inca de cand nu era ministru.  ;)

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
RNC-ul asta
« Răspuns #3 : Ianuarie 26, 2005, 12:53:57 pm »
De la a cunoaste o prolema si pana a lua masuri este un singur pas dar se pare ca tare greu e de facut!

evi|one

• Vizitator
RNC-ul asta
« Răspuns #4 : Ianuarie 26, 2005, 04:26:25 pm »
Ar trebui sa scoata administrarea .ro la licitatie. Si firma care castiga sa primeasca un caiet gros cu conditii care trebuie respectate. RNC n-o sa faca niciodata treaba, pentru simplul motiv ca... li se rupe. Sunt, vorba aia, de stat.

cristih

• Vizitator
RNC-ul asta
« Răspuns #5 : Ianuarie 26, 2005, 05:38:16 pm »
Scoaterea la licitatie nu este posibila... si e problema studiata de mine personal ...  eu unul prefer sa muncesc si sa ma cert cu ... unii si altii si sa iasa ceva util ...
Impartirea RNC in domenii si serviciii internet e un prim pas ... creearea sistemului on-line sau aproape on-line ... e alt pas ... si poate se mai pot face si alti pasi ... dar nu in 30 secunde ca asa vrea X ... sunt treburi care nu se pot face cat ai bate din palme ....

Dar sper sa se faca ... ca pana una alta cui ii usureaza munca ?? .. mie si evident .. voua ...

kwha_net

• Moderator
  • Oaspete
  • Mesaje postate: 88
    • Vezi Profilul
    • http://rohost.com/
RNC-ul asta
« Răspuns #6 : Ianuarie 27, 2005, 01:44:21 am »
lasa ca se poate si asa...  :wink:
cristih, nu contest ca poate esti printre cei f. f. putini de la rnc care muncesc intr-o directie relativ BUNA si nu completeaza cu pixul hartii pt. ca asa au invatzat de la bunica, dar este tot atat de clar ca in ansamblu, RNC-ului sau cum se numeste mai nou, este TOTAL INEFICIENT din punctul de vedere al dezvoltarii rapide a zonei .ro. din fericire in domeniul software nu ne trebuie 20 de ani ca sa ajungem la nivelul de dezvoltare care exista in alte parti ale lumii. faptul ca tu, in anul 2005, te lauzi ca ai reusit sa faci ca modificarile domeniilor sa se actualizeze la cateva ore in loc de o zi este penibil din punctul meu de vedere, la fel si restul "realizarilor" pe care tu le evoci aici pe forum. sunt sigur ca e o realizare personala in sistemul CRETIN in care lucrezi dar eu nu pot sa ma amagesc cu micile victorii pe care tu le obtii. as prefera sa imi spui ca ai depus zilnic cate o plangere la minister impotriva sefilor tai iar daca sefii tai sunt de buna credinta si isi fac treaba exemplar as prefera ca ei sa depuna zilnic o plangere sefilor lor pentru ca e clar ca undeva exista un nod de prostie si incompetenta.

ca sa fie inca odata clar, nu am nimic personal cu tine iar faptul ca iti dedic tie post-ul este pt. ca nu exista alta persoana din sistem activa aici. respect faptul ca esti mai bun decat restul prin simplul fapt ca te expui public pe acest forum.

cu stima,
Marius

cristih

• Vizitator
RNC-ul asta
« Răspuns #7 : Ianuarie 28, 2005, 02:31:19 am »
chestia cu plangeri  e = 0 ... banuiesc ca ai cunostinta de zicala o mana spala pe alta si orice kkt se acopere .... deci n-are sens ... mai bine cu pasi mici schimbam si lumea e multumita si ceai care nu doresc ... se trezesc in fata faptului implinit ...

cristih

• Vizitator
RNC-ul asta
« Răspuns #8 : Ianuarie 28, 2005, 02:33:31 am »
mai mult .... le pui in fata probleme concrete de asa natura incat sa-i faci pe ei sa zica ... fa aia ... si asa poti conduce sistemul .. nu neaparat prin lupta directa.... e ineficienta .. creeaza ura/etc... mai pe ocolite cum zice romanul ...