Tu ce zici ? Dai pentru siteul tau (care e mult mai complex decat bnr.ro) 30.000 euro ?

Uite un link din Alexa:
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/bnr.roHai sa fim seriosi... BNR-ul nu e site sa aibe 5 oameni simultan pe el. Cand spui BNR trebuie sa te gandesti la scalabilitate. Trebuie sa te gandesti la cacheing.
Si din ce am vazut pe el nu e chiar un drupal / joomla instalat si gata de umplut cu informatie dupa ce ii pui o tema gratis.
Tu iti dai seama cate requesturi sunt acolo pe secunda? Siteul ala e facut pe ASP. La mijloc sunt si niste licente si niste servere dedicate. Toate astea costa.
Si daca tot vorbim de siteuri de gazduire mai complicate sau nu... ia intreaba-l pe Matt de la WHMCS (sau orice proprietar de script folosit intens pentru siteurile de gazduire daca isi vinde sursele pe 30 000 euro).
Nu am cunostinte despre contractul asta dar din ce se vede pe site pentru BNR a fost si un pic de rebranding. Si cand faci rebranding pentru BNR faci un manual de branding.
Cand le aduni pe toate... 30 000 nu pare chiar asa mult.
Pentru un site aiurea 30 000 e mult. Pentru un site adevarat pentru o institutie de talia BNR nu mi se pare deloc mult. Daca ce a iesit e site adevarat vedem peste o perioada ca deocamdata e cam devreme sa ne dam cu parerea.
(parerea mea...)